Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עובד במגזר הציבורי, המדינה הצמידה לי רכב לצורך עבודתי (טנדר טיוטה) כי אני חייב לסייר בשטחים הפתוחים, מישהו יכול להסביר לי למה אני משלם זקיפה 3030 ש"ח כל חודש.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
שלום לכולם, אני עובד במגזר הציבורי, המדינה הצמידה לי רכב לצורך עבודתי (טנדר טיוטה) כי אני חייב לסייר בשטחים הפתוחים, מישהו יכול להסביר לי למה אני משלם זקיפה 3030 ש"ח כל חודש.
אה, אל תדאג, בקרוב תשלם 7500 ש"ח לחודש ואז כבר לא תשאל כלום, כי תהיה עסוק בלמרר בבכי. תפגוש אותי בכותל, אני אניח פתקים שמייחלים לשלטון אייטולות. לפחות שם הרכב זול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שחר שלום,

אתה יכול שלא לשלם אפילו שקל !, למה אתה משלם את המס הזה ???

אם המעסיק הצמיד לך רכב לצורך עבודתך עליך לבצע את השלבים הבאים :

א. גש למעביד

ב. תגיד לו שאתה נוסע עם הרכב רק בעבודה.

ג. סכם עימו שבסוף יום העבודה אתה משאיר את הרכב בחניון החברה.

ד. חתום לו שאתה לא נוסע עם הרכב לצרכים פרטיים לא בערב ולא בסופ"ש.

ובא לציון גואל.

תגיע לעבודה עם הרכב שלך, תבלה בערבים ובסופ"ש עם הרכב שלך ומס ההכנסה לא ירצה ממך שקל אחד רצוץ כי הרי ברור לכולם שאין כאן הטבה כל שהיא.

יתר על כן, כמובן שתוכל לבקש מהמעסיק שלך הוצאות נסיעה של נסיעה מהבית לעבודה (עד 24 ש"ח ליום עבודה בהנחה שאתה גר רחוק)

בברכת שבת שלום

פורסם

אני בספק אם זה ישתלם למעביד.

זותומרת, עכשיו הבעיה עברה למעביד.

העובד, שעד עכשיו היה נוסע מביתו ישר לאתרים שונים בארץ וחוזר בערב לביתו, יצטרך עכשיו לבזבז חצי שעה בבוקר על נסיעה לכיוון אחר בכלל, כלומר למשרד שבו הוא אמור לקחת את הטנדר. כנ"ל בסוף היום. לכן מספר שעות העבודה שהעובד יקדיש לעבודה באתר יקטן בשעה-שעתיים כל יום.

ולא רק זה, המעביד דווקא צריך לשלם יותר, על ההוצאות הגעה לעבודה של העובד. (מצד שני יהיה פחות קילומטרז' ולכן פחות הוצאות על הטנדר).

פורסם

יש לי שאלה, קראתי את הכתבה במוסף כלכלה של יום שישי בידיעות , שם מצויין כי השווי שימוש נקבע לפי מס' קבוצה שזה נגזרת של מחיר הרכב. המעביד הצמיד לי רכב שעלותו כחדש הייתה מעבר ל161K אז שלמתי לפי שווי קבוצה 5 , אבל הרכב אצלי כבר 4 שנים ומחיר הרכב יורד כל שנה למה המעביד ממשיך לחייב אותי לפי קבוצה 5 .

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

קבוצת המס רשומה ברשיון הרכב, מוצמדת לו בעת עלייתו לכביש על בסיס מחיר המחירון שנהוג באותו הרגע, ונשארת צמודה לו לאורך כל חייו.

לא נדיר מצב בו שתי מכוניות זהות לחלוטין מבחינת המפרט אך משנות יצור שונות משוייכות ברשיון הרכב לקבוצות שונות בגלל שמחיר המחירון שלהן\קבוצות המס השתנו בזמן שחלף בין רכישת שתיהן.

השוני הזה מתבטא, כמובן, בעלות הרישוי השנתי, והשווי למס שמשלם העובד. זה לא באשמת המעסיק שלך, ולא בשליטתו. עוד עיוות "קטן" של המערכת.

עריכה: שמר סיים את הדייסה לפני, ורץ למחשב לענות בזמן שאני עוד הקלדתי.

• תוכן חדש...