Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו מתאמץ במהירות 140-150 ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב מסוג מאזדה לאנטיס

מודל 2000

מנוע 1600

עכשיו אני יודע שהאוטו עגלה

אבל שנסעתי על מאזדות אחרות 1600 שלהם היה שונה

לוקח לו זמן להאיץ ושהוא מגיע ל 140 ככה הוא מתאמץ מאוד

מה יכול להיות הבעיה?.. ושנותנים קיק לוקח לו זמן להגיב..

תודה!!!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

ברור שעל 150 לנטיס אוטומטית 1.6 תתאמץ. בנוגע לאופן פעולת הקיקדאון - אם אתה נוסע במהירות סבירה ונותן קיק, ולתיבה לוקח זמן להגיב, אז יש סיכוי שמתחילה להתפתח תקלה. כמה ק"מ הרכב עבר? כיצד מטופלת התיבה האוטומטית?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאנטיס 1600 מעל 140 קמ"ש לא מבצעת הורדת הילוך, ומהירות סופית בכביש ישר היא 170 קמ"ש, לא מצליחה יותר, אל תצפה ממנה לכלום.

פורסם

עם תוכל לציין מצב מחוג הטורים במהירות של 140 קמ"ש, אני מאמין שהייתה מקבל תשובות יותר ברורות לגבי השאלה שלך, מכוון שיש סיכוי רק ניחוש כמובן, שהילוך 4 לא ניכנס לפעולה אצלך, וייתכן שהמנוע אכן נישמע מתאמץ .

שבוע טוב ניצן

פורסם

יש לנו שתי מאזדות בבית

מנוע 1600

באחת שאתה לוחץ קיק האוטו מגיב מהר מאוד ונוסע טוב

גם מגיע ל 160 יפה מאוד

במאזדה השניה שאני מגיע ל 140 הוא מתאמץ

ושלוחצים קיק לוקח זמן קצת

יכול להיות שגם בגלל שהיא ישנה מודל 2000 וכבר קשה לו...

יש דברים שיכולים לעזור לסחיבה של האוטו קצת?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

מהזול ליקר...

-תוסף דלק

-ניקוי סעפת יניקה.

-החלפת פלאגים.

-החלפת חוטי הצתה.

-החלפה של משאבת דלק.

-הגדלת ספעת פליטה.

ועוד דברים שתוכל למצא בחיפוש בפורום...

פורסם

תפסיק לנסוע מהר - המנוע לא יתאמץ. פשוט, לא?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

160 לא אמור להיות קשה מדי ליפנומטית. נסה לסגור חלונות ובלי מזגן :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קודם כל לאנטיס אם מתוחזקת כמו שצריך , 140 בכיף.

לא צריך להשתולל ולהגיע למהירויות כאלה.

שנית,אני עם קורולה שנת 2000,ב 120-130 נותנת קיק,140 לא מרגישים בכלל ועל רעש מנוע בכלל אין מה לדבר,שקט שקט.

אבל שוב, אני לא מגיע למהירויות כאלה,זה יוצא דופן.

תבדוק כיוון מנוע על מחשב,ניקוי אינגקטורים...

140-150 לא אמור להוות בעייה מיוחדת לרכב שכזה.

פורסם

מנסיון של מאזדה 1.6 שנת 99.

ומניסיון של מאזדה 1.6 שנת 2004.

הרכב לא מתאמץ יותר מדי ב140 קמ"ש.

בכל מקרה מה זה בכלל משנה לך, אתה מגיע למהירות כזאת כשאתה מוציא רישיון, או כשיש לך רכב חדש, וזהו אחרי זה ההתלהבות עוברת ואתה לא נוסע במהירות הנ"ל יותר..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

להורים שלי יש מזדה 1800 והרכב ב 160 נותן קיק (לא ניסיתי מעבר לזה)

אין לה בעיה לעלות על 150 פלוס , לא עברתי איתה את ה 190 אבל אני מאמין שיש לה עוד. (הרכב בחצי גז והמחוג עולה בקצב רצוף ללא שום מאמץ עד 170)

ב 170 הרכב על 4300 סיבובים

רז...

פורסם
להורים שלי יש מזדה 1800 והרכב ב 160 נותן קיק (לא ניסיתי מעבר לזה)

אין לה בעיה לעלות על 150 פלוס , לא עברתי איתה את ה 190 אבל אני מאמין שיש לה עוד. (הרכב בחצי גז והמחוג עולה בקצב רצוף ללא שום מאמץ עד 170)

ב 170 הרכב על 4300 סיבובים

רז...

השאלה היתה על מאזדה 1600. מה זה עוזר לו לדעת שה 1800 מהירה יותר ונענית לקיקדאון במהירות גבוהה יותר?
פורסם

יצא לי לסוע על הרכב במהירויות כאלה, להגיע ל 140-בלי בעיה גם ל 150 וגם ל 160 אחרי המתנה קטנה

היא תטפס עד 170 אם יתנו לה זמן ועוד זמן ואולי תתן אחרי 170 עוד טיפה אבל זה הכל.

ה 1800 באמת עולם אחר מבחינת תגובות גיר, תגובות מנוע, האצות בכל מהירות מסויימת וכמובן שיש לה סגירה טובה הרבה יותר (200)

פורסם

1. לנטיס 1800 אוטומט זריזה משמעותית מהיפנומטיות 1600, מרגישים שהאוטו הרבה יותר "רוצה" להאיץ מהר כשלוחצים על הדוושה מאשר ב-1600-ים.

2. זה מתבטא גם בדלק, היא אוהבת לשתות הרבה ממנו (1:9 בלי לקרוע את האוטו)

3. ובחזרה לענייננו, משפחתומטית 1600 אמורה להצליח למשוך את ההילוך הלפני אחרון (שלישי) עד סביבות 165 פלוס מינוס, בפול גז. במהירות הזו מגיעים בערך לשיא ההספק בהילוך הנ"ל (וזה קורה די בזריזות - לא אמור להיות לאוטו "קשה" להגיע ל6200 סל"ד בהילוך הזה בפול גז).

4. ואז הגיר מעביר להילוך העליון ושם אפשר לסגור עוד כמה קמ"שים בודדים עם הרבה הרבה סבלנות (אבל למה?).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...