Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמיכה טכנית ,עוד הודעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מייל לאישור חשבון לא מגיע וכנראה גם לא יגיע

קראתי את השרשור של עומר שבראש הפורום ,שלחתי מפה http://www.carsforum.co.il/vb/register.php?do=requestemail

עוד כמה מיילים ,הם פשוט לא מגיעים ,לא לספאם ולא לאף מקום.

מה אפשר לעשות ?

(אופיר אתה מוזמן לחסוך שרשורציה מפה ,אני מבטיח לא להכנס)

פורסם
הוא קודם לתפקיד ראש חטיבת מחקר בצרכניה.

תשמע ,לא יודע מה אתם משחקים פה.

יש לכם בעיה במערכת של המיילים לאישור חשבון אז מה אתם משרשרים את כל האלף אנשים שיודעים מה צריך לעשות לאלף אנשים אחרים שגם כן ניתקלו באותה בעיה?

מה התפקיד שלך פה ? לקשקש או לעזור בהתחברות ?

פורסם
לאלף אנשים אחרים שגם כן ניתקלו באותה בעיה?

אותם אלף איש יכלו לחסוך לעצמם כאב ראש אם היו קוראים את הודעת "הכרזה" שבראש פורום תמיכה טכנית, שנועדה לפתור את הבעיה הזו.

קראת אותה ?

פעלת לפיה ועדיין אתה לא מקבל אישור ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אותם אלף איש יכלו לחסוך לעצמם כאב ראש אם היו קוראים את הודעת "הכרזה" שבראש פורום תמיכה טכנית, שנועדה לפתור את הבעיה הזו.

קראת אותה ?

פעלת לפיה ועדיין אתה לא מקבל אישור ?

רשמתי בהודעה הראשונה ששמתי בת'רד שקראתי את ההכרזה,

תיזמנתי לעצמי עוד מלא מיילים לכל הדוא"לים שלי דרך השרשור ששם אף אחד לא מגיע גם לא לספאם

• תוכן חדש...