Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9855 ב EBAY

QuickSilver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר בהרצת חיפוש ב EBAY אחר ALPINE 9855 היה ניתן לקבל הרבה מכירות פעילות .

היום אם מריצים חיפוש על 9855 מקבלים אולי שני מכשירים מרועננים ואביזרים , למצוא מכשיר חדש למכירה זה נדיר מאוד .

למישהו יש מושג למה ?

יש דגם מחליף ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני חושב שהפס ייצור של ה9855 נגמר או שלפחות אזל מהמלאי.

פשוט יצאו דגמים חדשים-גם לא ניתן להשיג אותם בארץ, חוץ מבאפריל טקליין(היבואנים המורשים).

לי לקח משהו כמו שלושה שבועות להשיג אותו-הגעתי עד לנהריה וגם שם לא היה.

פורסם

אם ככה , מה הדגם החדש המקביל או המחליף של ה 9855 ( אם יש כזה ... ) ?

כי לפי האתר של אלפיין אירופה , ה 9855 הוא הדגם העליון בסידרה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

פעם "ספינת הדגל" היה 9855 היום אלפיין הלכו יותר ליכוון של DVD... הדגם המקביל ל9855 הוא ה9965

אבל ספינת הדגל כיום הוא הDVI9990 מסידרת F#1 שגם הוא DVD

מה שכן אני גם התעניינתי לא מזמן בקנייה משם וכמוך שמתי לב שהמבחר באיביי דליל באפן מוזר אין שם לא את ה9855 ל9965 לא 9990 וגם לא את ספינת הדגל של קלריון DRZ9255

כנראה שזה לא ממש המקום למוצרים הספיציפיים האלו...

פורסם

9855 מעולם לא היה "ספינת הדגל" של אלפיין.

לאלפיין יש את סדרת ההיי-אנד שלה, ושמה כמו שנאמר זה ה F1 סטאטוס. המכשירים שבסדרה מציבים סטנדרטים בכל הקשור לאיכות סאונד ואיכות רכיבים.

מי שרוצה מכשיר איכותי שיחפש את ה 7990, הוא היה ספינת הדגל של אלפיין. (משומש נמכר סביב ה 1000$ באי-ביי).

הסיבה הפשוטה שאין הרבה מכשירים כאלה למכירה נעוצה בעובדה שאין צורך להחליף אותו באיזשהו שלב. אין מה לשאוף מעבר למכשיר כזה.

הקלריון DRX9255 וה DRZ9255 שמחליף אותו הם גם מכשירים מעולים. משומשים כאלה או "ריפרביש" נמכרים במחירים אטרקטיביים למדי בלוחות היד שנייה בחו"ל ובאי-ביי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...