Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט-אפ שלי היה בנוי מ:

Panasonic CQ-C5301U

Comp: JBL GTO6507

Rear: Pioneer 350W

Amp: Crunch V-3004se

השמיעה ברכב היתה לא משהו, הכיוונים לא היו הכי טובים וחרף כל נסיונות הכיוון שלי, הקדמיים לא היו נשמעים הכי טוב, לא ירדו נמוך, הבאסים שלהם נשמעו "מלוכלכים"

החלטתי לרכוש סאב לרכב, וממש במזל הגעתי ל"סאונדר" ברחובות (חבר שהיה שם לפני כמה שעות), נכנסנו לשם, דיברנו עם המתקין, די אדיב, נשמע מאוד מקצועי, שאל אותי לפני כול איזה רכב יש לי, מה הסגנונות מוזיקה שלי, מה ההעדפות שלי מהסאב שמע את המערכת שלי ברכב ומיד זיהה כיווני פאזות הפוכות בקומפוננט, ניגש לקרוס המובנה וסידר את הכיוונים כמו שנדרש (הכין אותם לסאב), ניתק את האחוריים וחיבר בגישור שני ערוצים מן המגבר (שאמורים לתת 250 RMS ב- 4 אוהם)

אחרי שהכל היה מוכן, התלבטנו בין סאבים ביחד, עמדו על הפרק סרווין וגה, אינפיניטי, פי2, וגם מגנאט אחד היה חזק בתמונה

אחרי ששמענו את האינפיניטי ואת המגנאט, חיברנו את הסרווין וגה ותוך שניות ממש הגענו שלושתנו (אני, חבר שלי והמתקין) להסכמה פה אחד שזה הסאב שנשמע הכי טוב (SQL שנוטהל- SQ) מבין כולם

הוא עשה לי מחיר טוב על הסאב ואפילו לא לקח כסף על ההרכבה ועל הכיוונים

אבל לא על הכסף אני מדבר, אני מדבר על התענוג שחשתי כשישבתי ברכב ושמעתי סוף כל סוף את המערכת שלי, שהשקעתי בה די הרבה כסף- מחזירה לי בתמורה

הסאב מדוייק, מכוון היטב כך שישתלב יפה במוזיקה ולא רק ידפוק כמו משוגע, איך חבר שלי הגדיר את זה- גם יש באסים וגם שומעים מוזיקה

מה אגיד לכם, אחרי שהתעסקתי עם כמה מתקינים ושמעתי 5-6 סאבים שונים ברכב שלי, היום יצאתי הכי מרוצה

רק מילים טובות אפשר להגיד על המתקין (חיים) מסאונדר, עושה עבודה מעולה, לא יקר (גם במוצרים וגם בהתקנה, דיברתי איתו על מחיר התקנה אחרת באותה הזדמנות) ומאוד סבלני

הסאב בתיבה פורטד, לא גדולה במיוחד, נשמע טוב מאוד, ואני אף שוקל לקחת לו תיבה אטומה (כי מה לעשות, עם האוכל בא התיאבון, ואחרי ששומעים למה המערכת שלך מסוגלת, אתה לא יכול להפסיק לדרוש ממנה...)

רציתי לחלוק את היום שעבר עליי עם חברי הפורום בתקווה שאעזור למישהו, או אאיר נקודות חשוכות, ואטה כפות מאזניים בנוגע לסאב או מתקין

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין לי נגיעה לא עם החנות ולא עם המתקין

אבל באמת כיף להתקין מערכת או סתם לקנות מוצר בחנות שהמוכר בה הוא בנאדם אדיב.

אני ממש שמח שאתה מרוצה, ואתה מוזמן ביום שישי למפגש להשמיע לנו את המערכת שלך עם התוספת החדשה בדמות סאבוופר.

נ.ב

לדעתי ואם אני לא טועה הסאב של סיריון וגה הוא יותר סאב spl מאשר sq ועוד בכלל בתיבה עם פורט...

יכול להיות שלא שמעת מערכת sq טהורה ולכן אתה מדבר כך.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

באמת יכול להיות.

הסאב הקודם שהיה לי ברכב לתקופה ארוכה היה דאבל של redsound, אחרי דבר כזה, סרווין וגה יישמע לאוזניי כ SQ טהור...

אני יודע שיש עוד מקום לדיוק מבחינת הבאסים, ובגלל זה אני שוקל תיבה אטומה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רק הצלחה, ושוב

אם אני לא טועה אמרת שאתה שומר שבת

וזה זמן טוב בשיבלך להגיע למפגש בשישי.

מצפה לראות ולשמוע אותך

אני אשב לי ליד המאזדה הרועשת (כשתתקרב תבין למה) ואני אהיה מלווה בנרגילה גדולה וגבוה (איך לא!?)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

על חיים מסאונדר הייתי אומר שהוא הרבה יותר מ"אדיב" הוא בין הבודדים שבתור בעל חנות שיצא לי לדבר איתו מאוד מבין ועוזר, וכול זה מבלי שרכשתי אצלו כלום!

פורסם

אני נסעתי במיוחד מחדרה לרחובות וקניתי אצל חיים את הסאב, PG. היה שווה את הנסיעה. חיים אדם ישר, איש שיחה, בעל מקצוע וסבלני. כל הכבוד. כן יירבו כמותו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...