Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גם שאלה בקשר לתאילנד.

יש מקומות שאני רואה בהם מחירים לטיסה לתאילנד הלוך חזור בערך 650-800 דולר

ויש מקומות שרוצים על כרטיס הלוך חזור מעל 2000 דולר.

למה זה? ומה המחיר הממוצע של כרטיס טיסה הלוך חזור לתאילנד?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

באל על המחיר הממוצע הוא בערך 1000 דולר לכרטיס הלוך חזור. אנחנו שילמנו 950 דולר בסוף יוני (מיולי המחירים היו גבוהים יותר מכיוון שזה קרוב יותר לעונה הטובה). מעל 2000 דולר ? אתה בטוח שלא בדקתה על כרטיסים בביזנס ?

כמובן שבחברות כגון AIR JORDAN או דרך אוזבקיסטן איירליינס המחירים נעים בסביבות ה 600-700 דולר. המינוס הוא שמדובר בטיסה לא ישירה, לנו גם היה חשוב הבטיחות של אל על.

למרות שבטיסה חזרה התקלקלה המכונת שיקוף ופתחו לכולם את התיקים (מה, אי אפשר להעביר את הבדיקה למכונה אחרת ?!) - וזה לדעתי קצת לא לעניין בגלל שהבדיקה הרבה פחות טובה ככה, אבל היתה אחלה טיסה חוץ מזה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני הזמנתי כרטיס טיסה לפני כשבועיים. הכרטיס הלוך חזור עלה לי 729$ וזו טיסת צ'רטר ישירה של ישראייר.

כיום המחיר לאותה טיסה עומד על 685$.

טיסה ישירה.

תבדוק לפי תאריכים זה משתנה ואני עשיתי הרבה השוואות(כל האינטרנט וכל העיתונים).

האתר הכי טוב זה של גוליבר. שירות מצויין ומחירים הכי זולים.

*בכל מקרה תשקיע עוד 50$ ותיסע בטיסה ישירה כמו מלך... אני לא חושב שאתה רוצה להאריך את הטיסה למרות שהיא גם ככה ארוכה ובטח לא לעשות עצירת ביניים באוזבקיסטן(שאם כל הכבוד לה אולי היא יפה אבל לא בשבילי...), והציעו לי טיסה שכזו.

פורסם

לא הייתי צריך להיכנס לת'רד הזה. עכשיו אני רוצה לחזור לשם! :cry:

בכל אופן - מכשירי אלקטרוניקה - רק בפאנטיפ פלאזה. שים לב שכאב ראש מובטח אחרי חצי שעה בלבד ורק אחרי שראית 0.05% מהקניון הבלתי נגמר הזה. כל נהג מונית או טוקטוק יודע מה זה פאנטיפ פלאזה.

כשאתם בצפון יש שתי חברות גי'פים "ישראליות", אחת זה רדבריק והשנייה טאנא.

בשתיהן המדריכים מדברים עברית סבירה (או לפחות שרים מזרחית יותר טוב ממרבית הישראלים) והטרק הוא פחות או יותר מקביל. לא להאמין לסיפורים שטאנא יותר טוב או להפך. הכל אותו חרטה (ובשניהם צפה למבול ערסים).

התמקחויות - גם חברי החנו"צ וגם אני הסתדרנו יפה מאוד בעניין המיקוחים. המחירים שדורשים שם בכל מקום ועל כל דבר הם די גבוהים בהתחלה, אך עם חיוך ומיקוח קליל הם צונחים מטה.

גם כל טקסי שעלינו עליו הפעיל "מטר" (מונה), ולפעמים זה יצא אפילו יותר זול מטוקטוק.

איים - בנוהל הישראלי המקובל: קופיפי, קוסאמוי וקופאנגן (להשתדל ליפול על הפול-מון, מומלץ ביותר גם למי שלא חובב מסיבות).

קחו בחשבון שאם אתם רוצים טיסה אז להזמין רק דרך האינטרנט! המחירים שם זולים בעשרות או מאות אחוזים! סוכנויות הנסיעות שפזורות שם כמו מסטיקים על המדרכה בדיזינגוף בד"כ יקרות בהרבה וחבל לשלם להן כסף.

זהו. סה"כ תאילנד היא ארץ מאוד תיירותית וידידותית וכולם מדברים עברית. תבינו כשתגיעו לשם :-D .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוגע לטיסות יש היום הסדר טיסה עם מירדן דרך בחריין .

נוסעים באוטובוס מתל אביב לירדן , משם בטיסה לבחריין ומשם לכל יעדי המזרח הרחוק

כגון הודו ותאילנד , אם אני לא טועה יש גם את סין .

אני יודע שלהודו ההסדר הזה עולה בסביבות ה 500 דולר מינוס .

השאלה היא כמה לתאילנד , לדעתי זה שווה ואולי אני אנסה את זה בשנה הקרובה

בחזרה להודו לחופשה קצרה.

• תוכן חדש...