Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה יום נפלא היום, האירוע היפה ביותר שראיתי בארץ!

המון כבוד על הארגון:mm_yeah: :mm_yeah:

תודות למארגנים ולמתנדבים שעשו לכולם יום נפלא.:king:

לי באופן אישי היה יום עוד יותר נפלא...:mm_cool::bday:

ג.

מכל הלב, אבל מכל הלב אני אומר לך.

לך קבינימט !

:lol:

אוהב אותך. מאברוק יא אח.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היתי מבסוט עד השמיים

התכנסנו חבורה של משפצי רנו 4

החלפנו מידע וטלפונים

ודיברנו על הקמת מועדון

והכל הכל סביב רנו 4

של רם מלון

היה נחמד מאוד וכל פעם

אני מצטער שאני לא מגיע עם פרנסין

פורסם

מוקדם מהצפוי העלתי את התמונות לאתר.

pa095324%20copy%20(medium).jpg

pa095292%20(medium).jpg

pa095340%20(medium).jpg

73 סה"כ באתר,

יש לי בקשה מאלה שנכנסים לאתר, אם תשימו לב מתחת לכל תמונה יש טקסט " לחץ להוסיף תאור", המטרה היא שמי שיודע את דגם המכונית ישתף את אלה שלא יודעים בידע שלו. (פנו אליי הרבה ששאלו על הדגמים וביקשו שאני אעשה משהו כזה).

התהליך לוקח שנייה, לוחצים על הטקסט מקלידים ושומרים, זה עובד ממש מהר אז מי שיודע שיישתף בבקשה.

האירוע

פורסם

תודה לכל חברי המועדון שהגיעו ,השקיעו, עזרו בארגון, בהקמה,בפרוק,בתפעול משרד המועדון,ברישום החברים וקבלתם בשער,בקיצור תודה ענקית לכולם!!!!

כף להיות שייך למועדון מסוג שכזה!

נחום

נ.ב מתנצל בפני כל אלו ששכחתי להזכיר את שמם במהלך הארוע-(התרגשות)

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

יש לי הערה קטנה בכל זאת בנושא החיבלול,

לא הבנתי ממש את מה שניסיתם לעשות,

מצד אחד אתם שמים מלפני המכוניות חבלול שאותו אנשים לא אמורים לעבור, מצד שני מאחורי המכוניות אין חבלול ואנשים כתוצאה מכך כן מתקרבים למכוניות וכן מגיעים ס"מ ליד החבלול, אבל מהכיוון ההפוך.

מה שצריך לעשות זה או בכלל לא לשים חבלול, שזה מבחינת הקהל הכי כיף כי אפשר להתקרב, להציץ פנימה, לצלם בלי חבל מעצבן שתקוע וכו', ושליד כל מספר מכוניות יהיה מישהו שידאג לזה שאף אחד לא יחליט לקחת תנומה קלה על מכסה המנוע. או לשים חבלול, אבל אחד יותר רציני מאשר חוט דגלים, מסביב לכל מכונית/המכוניות (במרחק של מטר לפחות מהמכונית) כך שלא תיהיה גישה משום צד.

לדעתי החבלול שהיה אתמול לא תרם לשום דבר אלא רק להיפך.

מה אתם אומרים?

עידן

פורסם

היה יפה מאוד ומהנה

שמחתי לראות את האלפא וה190SL הפורש וה'מלאך'

ואת כל האנגליות בעיקר המוריס מיינור והMGים והקורטינה והקפרי

ואמרקיות בעיקר את הקורבט והמוסטנג האדומה

כל הכבוד על האירגון !

8)

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
יש לי הערה קטנה בכל זאת בנושא החיבלול,

לא הבנתי ממש את מה שניסיתם לעשות,

מצד אחד אתם שמים מלפני המכוניות חבלול שאותו אנשים לא אמורים לעבור, מצד שני מאחורי המכוניות אין חבלול ואנשים כתוצאה מכך כן מתקרבים למכוניות וכן מגיעים ס"מ ליד החבלול, אבל מהכיוון ההפוך.

מה שצריך לעשות זה או בכלל לא לשים חבלול, שזה מבחינת הקהל הכי כיף כי אפשר להתקרב, להציץ פנימה, לצלם בלי חבל מעצבן שתקוע וכו', ושליד כל מספר מכוניות יהיה מישהו שידאג לזה שאף אחד לא יחליט לקחת תנומה קלה על מכסה המנוע. או לשים חבלול, אבל אחד יותר רציני מאשר חוט דגלים, מסביב לכל מכונית/המכוניות (במרחק של מטר לפחות מהמכונית) כך שלא תיהיה גישה משום צד.

לדעתי החבלול שהיה אתמול לא תרם לשום דבר אלא רק להיפך.

מה אתם אומרים?

עידן

מסכים איתך ,הדבר היחיד שנתן החיבלול הזה הוא שהמכוניות חנו בקו ישר.

לדעתי הטוב ביוותר הוא חיבלול מסביב לכל רכב,אבל זה המון עבודה,צריך לבדוק איך אפשר לעשות את זה.

בכל מקרה כל הכבוד למארגנים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מסכים איתך ,הדבר היחיד שנתן החיבלול הזה הוא שהמכוניות חנו בקו ישר.

לדעתי הטוב ביוותר הוא חיבלול מסביב לכל רכב,אבל זה המון עבודה,צריך לבדוק איך אפשר לעשות את זה.

בכל מקרה כל הכבוד למארגנים.

נכון - המטרה של החיבלול היתה ל"יישר" את המכוניות בצורה המבוקשת, של "פרח" שכל עלה שלו מוקדש ליצרנים מסויימים.

חיבלול מסביב לכל הרכב הוא בעייתי בשטח פתוח - צריך להשאיר צד אחד פתוח עד שאחרונת המכוניות מגיעה, ואז להתנפל על כל השטח ולסגור הכל, כאשר כבר מסתובב קהל בשטח. זה גם צורך המון חבלים ויתדות, וזה המון עבודה ובלגן אדיר בשביל 4 שעות. אנחנו משתדלים לחבלל בתצוגות ארוכות יותר (כמו זו שהיתה במוזיאון הארץ), או כאשר יש כבר "הגנה טבעית" של חלק מהצדדים של המכוניות (כמו הברושים בארוע קארספורום).

אגב - בחו"ל לא מקובל לחבלל בכלל, אבל הם מסדרים את המכוניות בשורות ישרות ולא בכזה "פרח יצירתי" כמונו... ההבדל הגדול הוא ששם יש אנשים מנומסים שלא נוגעים במכוניות, לא בודקים את חוזק חיבור הסמלים, ואפילו לא בודקים את מרווח הישיבה בספסל האחורי (ואני לא צוחק - היה בארוע אתמול אדם אחד שרצה להראות לאשתו כמה צפוף מאחורה בפיאט, אז הוא פתח את הדלת והתיישב). למי ששכח, אנחנו בישראל...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם החבל הוא לישור קו אז עדיף להשתמש במשהו נמוך יותר, ככה הוא לא יפריע לקהל.

על כל פנים, במצב של אתמול לא היה כל כך נח, היה די צפוף ואם רצית להתבונן על המכונית לא יכלת סתם להסתובב סביבה אלא היה צריך להקיף עוד כמה מכוניות כדי להגיע לצד השני.

בקיצור, פעם הבאה עדיף למצוא פתרון אחר לבעיית ישור הקו, ואני בטוח שלא חסרים.

חוץ מזה, כל השאר היה מאורגן כמו שצריך.

עידן

פורסם

אם כבר בחבלול עסיקנן, לדעתי המכוניות חנו קרוב מידי לחבלול, דבר הגורם לחלק מהן להיות מוסתר ע"י החבלול / דגלול בצילומים.

כדאי להבא לדעתי להחנות את הרכבים במרחק מהחבלול, ובכך לאפשר צילום של כל הרכב ללא הסתרות.

ענין נוסף, וסליחה מראש אם לא פה המקום להעלותו הוא פרסום מראש לארוע.

בארוע נכחו המציגים, קרוביהם, אנשים ששמעו אליו ע"י המציגים ועוברי אורח אקראיים.

צריך לקבוע מראש מהי מטרת הארוע.

יש להבדיל בין ארוע מצומצם של המועדון, לבין ארוע שלדעתי יכול בעזרת פרסום מראש, להפוך לפסטיבל ענק של ממש.

אני מסייג את דברי, מכיון שאינני יודע אם מראש לא פורסם הארוע באמצעים אחרים, כדי לא להופכו לגדול מידי ע"י קהל "חיצוני" והמוני, שאולי אינו תמיד מבורך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נהנתי מאוד! תודה לכל השולים ידם במלאכה, למציגים, למארגנים ולמתנדבים.

ותודה מיוחדת שהקצתם מקום לשלושת ה"אספנות לעתיד" : האלפא שלי, המרצדס של רזי והסובארו של משה אזולאי :mm_yeah:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...