Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pace notes 6/10/06

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי סוף שבוע נערכים ברחבי ארץ הקודש משחקים מוזרים כאלו שגוררים אחריהם אלפי אנשים .

ארגז חול מגודר היטב שאליו מוכנסים , לעיתים בעול כורחם 22 דמויות הזויות שרודפות אחרי כדור עור מסמורטט .

עשרים ושניים "השחקנים" מנסים להראות ולהיות ממש כמו אלו ראו בטלויזיה , לא תמיד בהצלחה .

הלכתי ובדקתי מה הם בדיוק עושים . כדורגל קוראים לזה והמטרה היא לבעוט בכדור וברגלי השחקנים ולהכניס כמה שיותר שערים - "גול" , ככה זה נקרא בשפת המשחק .

לאחר שהבנתי מה המטרה , הלכתי לבדוק גם איפה נמצא "חוק הכדורגל" ומה התברר לי...?

אין חוק כזה !!! זאת אומרת שאם אין חוק אז זה בעצם אסור ...

אני רוצה לראות את האיש שיקום ויגיד היום במדינת ישראל שכדורגל זה ספורט לא חוקי ואסור לקיים אותו .

הביטח שם שווה לת*** ותשאלו את המשפחה של אוהד הכדורגל של מכבי חיפה לגבי זה .

התנאים המינימליים בכל איצטדיון דומים יותר לחירייה מאשר למקום נורמלי .

אני למשל , במקום פרנסי הכדורגל הבריטי הייתי מבקש שיאסרו על השימוש במילה כדורגל בישראל ולו רק בכדי שלא יחשבו שהמשחק שיש באנגליה ובישראל זה אותו המשחק .

במדינת ישראל של שנות האלפיים וקצת יש הרבה אינטרסים שכדורגל יתקיים , לפחות במושג , כי הרבה אנשים מרווחים הרבה כסף מכך , אין צורך בחוק או באישור וכאשר מתעוררת בעיה תמיד ניתן לכופף מעט את הכל והעיקר שההצגה תימשך .

תארו לכם שביום ראשון בבוקר קם בעל תפקיד הגיוני ואומר שאין חוק שאומר שמותר לקיים משחק כדורגל והחל מעכשיו אסור לשחק כדורגל בישראל...כמה זמן אתם חושבים יקח עד ש...

ותחשבו על זה

דובי

גילוי נאות קטן - אני חובב מושבע של כדורגל , כדורגל אנגלי כמובן .

YOU NEVER WALK ALONE

tracksuit_liverpool.gif

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...