Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להאמין בדקתי יש לי מים בשמן אני לא יודע איך זה קרה אני הלם.

אני לפני שבוע סידרתי את כול הראש מנוע רדיאטור הוחלף כבלים טיפולים או ששככה הוא מספר.

הקטע שאני גר באילת והמוסך שלי במושב סעד זה בדרום זה כמעט בטוח שוב ראש מנוע אני ממש צריך את עזרתכם העליתי לכם תמונות של הפקק של המנוע וגם של הכבלים החדשים אני לא יודע איך זה קרה בדקתי מיים הכול כמו שצריך לא יודע איך זה שוב קרה אני פשוא בהלם אתם לא יודעים אני קורע את התחת והרבה הולך לי על האוטו זה מתסכל ותמיד יש בעיות התקשרתי אליו הוא לא עונה מה אני יכול לעשות בנידון יכול לשהם לא עשו את זה כמו שצריך אני חייב עזרה חברים ממש קבלו תמונות שצילמתי זה הרגע של הפקק ושל הכבלים

26092006(002).jpg

26092006(003).jpg

26092006(004).jpg

פורסם

אל תתרגש,בהרבה מקרים יש שאריות של שמן במערכת עקב העברה קודמת של שמן לנוזל הקירור ,האינדיקציה הטובה ביותר היא, האם חסרים מים או שמן?אם לא הכל בסדר

יגאל

פורסם

אני לפני שבוע סידרתי את כול הראש מנוע רדיאטור הוחלף כבלים טיפולים או ששככה הוא מספר.

הקטע שאני גר באילת והמוסך שלי במושב סעד זה בדרום זה כמעט בטוח שוב ראש מנוע אני ממש צריך את עזרתכם העליתי לכם תמונות של הפקק של המנוע וגם של הכבלים החדשים אני לא יודע איך זה קרה בדקתי מיים הכול כמו שצריך לא יודע איך זה שוב קרה אני פשוא בהלם אתם לא יודעים אני קורע את התחת והרבה הולך לי על האוטו זה מתסכל ותמיד יש בעיות התקשרתי אליו הוא לא עונה מה אני יכול לעשות בנידון יכול לשהם לא עשו את זה כמו שצריך אני חייב עזרה חברים ממש קבלו תמונות שצילמתי זה הרגע של הפקק ושל הכבלים

שלום.

אים תוכל לפרט בדיוק מה תיקנו וכמה שילמתה ואים יש לך חשבונית שאתה יכול להציג יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

כמו כן האים חוץ מהקצף על מיכסה מילוי השמן יש קצף גם על מדיד השמן והאים חסרים מים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שאני צריך ללכת למוסך ושיסדרו לי את הפלאנז זה סוג של דבר שמחבר את כול הצינורות יש לי שם טפטוף קל אבל אני בכול זאת ממלא כול מיים יום הקטע שהתסמין זה בדיוק מה שקרה לי לפני חודשייים שהלך לי הראש מנוע בפעם הראשונה ובדקתי גם את המדיד של השמן ויש לי שם מים בשמן זה תסמין לראש מנוע?

אין לי חשבונית כי עדין לא סימתי לשלם ב 10 הבא תכננתי לשלם לו את ה1000 הנותרים ואח שלי הביא לי את האוטו מהמוסך לאילת כי אני היתי בעבודה ולא יכולתי להשתחרר .

פורסם

ראשית עלייך היה להחליף פלאנש מים ולא להוציא את הרכב מהמוסך עם פלנש נוזל, האם אתה בטוח שיש מים בשמן, האם השמן אפור / לבן ונראה כמו חומוס/טחיינה, הם מפלס השמן עלה?

חזור לדווח על ההתפתחויות ולעדכן בפורום.

בתמונות לא רואים הרבה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם תוכל לכתוב בעברית, ננסה לסייע.

צביקה , לאט עם היד על הלחצן של העכבר,אתה יורה יותר מהר מ"טומי גאן".

פורסם

הוא עשה לך יישור שטח לפני שהחליף את האטם וסגר את הראש?

אם לא - הנה הבעיה שלך.

מצד שני, זה כולה מלפני שבוע - תיגש לשם ותדרוש תיקון באחריות.

פורסם

דבר שני לגבי הפלאש הוא שחרר את האוטו לאחי שיביא לי אותו לאילת ואמר לו אחרי זה שיש את הבעיה של הטפטוף דבר שלישי לגבי הפקק בהתחלה היה קצף כזה חום אחרי זה התנעתי אותו ונסעתי 3 דקות להביא את החברה בדקתי וזה נהיה קצף לבן כמו טחינה או חומוס של צבר לגבי המדיד שמן בדק אותו בנאדם שמבין די טוב והוא אמר שיש מים בשמן

ומחר אני אשאל מה בדיוק הוא עשה ישור שיפוץ ממש לא יודע אני ביקשתי לסדר את הבעיה פשוט וכול זה שאני באילת ואחי דואג לאוטו.

פורסם

נראה לי שהמוסך לא השלים את העבודה, הוא פשוט חיכה לתשלום האחרון :twisted: .

וברצינות:

חבל שההודעות שלך יותר רגשיות מאשר טכניות, זה מקשה עלינו להבין מה בדיוק קרה.

ראשית דבר עם המוסך בסעד, אם הוא מוכן לקחת על עצמו את עליות הגרירה, כי לגרור את הרכב לסעד יעלה כמו התיקון ראש.

אם לא, כדאי שתיגש למוסך קרוב באילת עירך, לקבל איבחון מ י ק צ ו ע י .

• תוכן חדש...