Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי רדיו דיסק

פיוניר אחרי שנמאס לי מהזבל שהיה לי באוטו. עכשיו, אני צריך רמקולים ורציתי המלצה מה לקנות. אני רוצה רק מורל, יש לי 800 ש"ח בערך לטובת העניין. אין לי שום ציוד אחר באוטו. מדובר בטויוטה קורולה מודל 2000 אם זה משנה.

אני רוצה לציין שאני ממש לא מבין בדברים האלה, ושאין לי מושג איזה גודל רמקולים נכנסים באוטו

הזה.

תודה

פורסם

ב 800 ש"ח אתה יכול: 1. לקנות סט קומפוננט מורל פולס ב 500-600 ש"ח.

2.להוסיף עוד 200-300 ש"ח ולהביא סט קומפוננט מורל דוטק שזה 1100 פחות או יותר.

בברכה.

פורסם

אני לא מכוון לכלום האמת כי אני לא מבין בזה מספיק. כל מה שאני יודע זה שיש לי את הרדיו דיסק שציינתי ו 800 ש"ח להוציא על רמקולים של מורל.

פורסם

יש כמה סוגים של רמקולים של מורל וכמה סוגים של רמקולים באוטו...

יש רמקולים פשוטים לדלתות מקדימה, יש קומפוננט לדלתות מקדימה, יש רמקולים 6X9 שיושבים על המגש האחורי ברכב תחת השמשה האחורית.

לא הבנתי בדיוק לאיזה סוג רמקולים אתה מתכוון

פורסם

זה כי אני בעצמי לא יודע. הסיפור הוא כזה. המערכת באוטו שלי ממש גרועה. הלכתי וקניתי רדיו דיסק, עכשיו צריך רמקולים. איזה אני לא יודע. מה שתמליצו בתקציב שלי. אני לא מבין בזה מספיק, אני אפילו לא יודע מה זה קומפוננט.

פורסם

אני הייתי ממליצה לך לקנות מורל פולס בסביבות ה 500 ש"ח+איזה מגבר פשוט סיני גם כן ב500 ש"ח(אמרת שאתה יכול להוסיף עוד 200) שירים לך אותם,זו נראת לי כאופציה טובה,כי אחרת אם אין לך מגבר חבל לקנות קומפונננט,כי ללא המגבר לא תוכל לנצל אותם.

מגברים בתקציב של עד 500 ש"ח: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Amplifier&DB67058=130020 המלצה שלי ללכת על ה B52 מבין כל שאר המגברים.

קומפוננט של מורל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401

פורסם

בתור בעלים של קורולה שנת 98

אני חייב לעדכן אותך שבקורולה מאחור יש מקום רק לרמקול 6.5" עם הגבהה פלסטית מקורית של טויוטה ,

יש שם פאנל מתכת ומיכסים מקוריים של טויוטה שמתאימים ל6.5" בלבד כך שקרוב לודאי שתצטרך לותר על הגרילים של המקוריים של הרמקול.

אני שמתי זוג של 6.5" של סאונדסטרים (125W RMS) ואני מרוצה עד הגג , במיוחד לאור העובדה שהם ממש בקרוב יהיו רק השלמה מאחורה לבמה הקידמית שלי והשלמה איכותית כזו מתאימה לי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
ב 800 ש"ח אתה יכול: 1. לקנות סט קומפוננט מורל פולס ב 500-600 ש"ח.

2.להוסיף עוד 200-300 ש"ח ולהביא סט קומפוננט מורל דוטק שזה 1100 פחות או יותר.

בברכה.

בדיוק כפי שאמרת... תוסיף עוד 100 - 150 ש"ח ותקנה קומפוננט של מורל דוטק.

Subaru DL 1.6 93.

פורסם
בתור בעלים של קורולה שנת 98

אני חייב לעדכן אותך שבקורולה מאחור יש מקום רק לרמקול 6.5" עם הגבהה פלסטית מקורית של טויוטה ,

יש שם פאנל מתכת ומיכסים מקוריים של טויוטה שמתאימים ל6.5" בלבד כך שקרוב לודאי שתצטרך לותר על הגרילים של המקוריים של הרמקול.

אני שמתי זוג של 6.5" של סאונדסטרים (125W RMS) ואני מרוצה עד הגג , במיוחד לאור העובדה שהם ממש בקרוב יהיו רק השלמה מאחורה לבמה הקידמית שלי והשלמה איכותית כזו מתאימה לי.

בתור בעלים של קורולה שנת 98 אני יכול להגיד לך שאפשר להתקין 6X9 פשוט צריך לחתוך מאחורה את המגש פח בצורה של הרמקולים , לא סיפור גדול .

ים long time no

פורסם

כן , גם בפוקוס יש את הבעיה של הפח מתחת למגש הרגיל מאחורה...

אצל כמה מתקינים ששאלתי הם אמרו לי שלא בעיה לחתוך את הפח+המגש האחורי להכנסת 6X9, דבר כזה עולה סביבות ה-150 ש"ח

פורסם

אני הייתי הולך דווקא על הפולס עם המגבר.

עדיך להיות רמה אחת מתחת ולעבוד נכון

מאשר להיות עם דוטק שלא יזוזו טוב.

ואני מודה שאני בדקתי כבר את שני הסטים בלי הגברה.

והם עבדו נחמד

אבל איך שמרימים טיפה ווליות

זה פשוט לא זה.

לכן הייתי ממליץ לך ללכת על מגבר פשוט ועל מורל פולס

התקנה יפה ואסטטית ואתה גם לא תראה כלום.

ואתה רק תהנה.

לפי מיטב זכרוני בקורולה המידה לרמקול מקדימה היא 5ורבע

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אני הייתי ממליף לך על המורל פולס 6.5 וליקנות בנוסף מגבר משומש אפילו משהוא פשוט בסביבות ה200 שקל. את הרמקולים בתור התחלה להתקין במגש הארורי כשי שתוכל להנות מבס סביר שאותו לא תוכל להפיק בדלתות הקידמיות...

אם תרצה להישתדרג יום אחד, תעביר את הרמקולים לדלתות הקידמיות ותוסיף סאב...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני חושב שעדיף לו לשים אותם מקדימה ככה הוא יהיה קרוב יותר לסאונד ויהנה ממנו יותר.

והוא יקבל באס.

אני לא אומר שיזוזו שם חוליות.

אבל באס יהיה.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תוכן חדש...