Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

מי אמר שסיטרואן לא דבקים במסורת?

אחרי כמעט 3 ימים של מתח ואכילת ציפורנים,היא הופיעה.

הנורה המיוחלת.

(ולפני שאתם צולבים אותי-אין לי ספר רכב-הבעלים איבד אותו)

הנורה הזאת שתראו תכף - מהבהבת במהירות בעיקר בסל"ד סרק כשהרכב עומד.

בנסיעה - כבויה

המנוע - 2000 HDI.

זו הנורה.

מה היא מסמלת?

בנוסף - יש רעש חזק של שסתומים מתקתקים - כמו במנועי הדיזל הישנים והבנתי שבמנועים האלו הרעש לא מורגש.

יכול להיות שהסיבה שימוש בשמן לא איכותי?

האוטו עבר אתמול טיפול 15K במוסך מרכזי בת"א.

הוחלפו כל מה שצריך לטיפול זה לפי הספר.

PICT5587.JPG

פורסם

כנראה משקעים (מים) בפילטר הדלק.

יש דרך לנקז אותם אבל מומלץ לעשות זאת במוסך מקצועי.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

איני יודע משמעות הנורה אך נתקלתי בכמה רכבים מהסוג הנל כאשר דלפה קומפרסיה מאחד המזרקים ונשמע רעש כמו שסתום דופק בסרק

יגאל

פורסם
כנראה משקעים (מים) בפילטר הדלק.

יש דרך לנקז אותם אבל מומלץ לעשות זאת במוסך מקצועי.

לא עדיף להחליף?

נתקלתי בכמה רכבים מהסוג הנל כאשר דלפה קומפרסיה מאחד המזרקים.

מה הפתרון לזה?

איך מאבחנים?

תודה.

אני מחפש מוסך מקצועי שידע לטפל ברכבים האלו

באיזור המרכז.

פורסם

אני הסתבכתי עם מים בפילטר באופן חוזר עם התראה של מנורה במשך חודש עד שרוקנתי את מיכל הדלק מבורג הניקוז, הבעיה היתה במגנום שתודלק מהמיכל הפרטי שדלף אליו גשם, כל יום הייתי צריך לפתוח בורג ניקוז ולנקז את הפילטר, סיפור של חצי דקה, אבל לא נפתר עד שלא רוקנתי לגמרי את המיכל דלק.

פורסם

כי אין מים במידה כזו שתדליק את הנורה קבוע.

תנוח דעתך, אין צורך לנקות מיכל דלק רק לבצע ניקוז נוזלים ממסנן הסולר.

בסולר קיים ריכוז מים שאמור להיות נמוך מאוד, זה קורה מתדלוק מחביות או תחנות דלק פיראטיות או חניות לילה כאשר מיכל הדלק ריק, המים המתעבים על דפנות המיכל מתנקזים לסולר.

בכל רכב דיזל קיים קולט מים, לרוב הוא חלק מהמסנן סולר עצמו. קיים גם פתח ניקוז מים יעודי, וכל שתצטרך לעשות הוא לפתוח את פתח השירות הנ"ל, לרוקן את הסולר מהמסנן יחד עם המים שהצטברו.

לפמפם את משאבת התיחול, כדי למלא את המסנן סולר חזרה ולהניע.

במידה והנורה חוזרת לרצד או לדלוק תוך זמן קצר, אז באמת אין מנוס מלנקות את מיכל הדלק, מכל שאריות הסולר המהול בתוכו, ביסודיות.

• תוכן חדש...