Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי 106XS !

assaf180
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר התלבטתי האם לקנות 106XS של חבר (אמרו לי "לא קונים צרפתיות מחבר" אבל עדיין - קניתי. :-)

פירסמתי פה מספר תמונות להנאתכם.

שכחתי לציין שהרכב יד וידני כמובן.

זה הרכב הראשון שלי ולכן אני לא מכיר את הדברים שצריך לבצע בו.

אם יש לכם המלצות, אתם מוזמנים לרשום. (ראיתי את השירשור על "סדרי עדיפות בהשקעה ברכב").

תמונה007.jpg

תמונה008.jpg

תמונה009.jpg

תמונה010.jpg

תמונה011.jpg

פורסם

תתחדש!!

אם קנית מחבר שאתה סומך עליו אז תברר לגבי כמה זמן/ק"מ עבר מאז הטיפול האחרון וגם מתי הוחלף הטיימינג.אם עשית בדיקה במכון ויש ריג'קטים משמעותיים אז כדאי להיכנס למוסך על מנת לתקן. בנוסף, אתה נוהג ברכב ולכן אם יש בעיות כלשהן אז אתה תרגיש.

אסף

פורסם

תתחדש !

יפה מאוד . בתור תוספי יופי אתה יכול לנסות להשיג כנפונים ( לא לגנוב ! ) , וג'אנטים של ראלי / GTI - לא חובה , אבל יכול להוסיף .

פורסם
תתחדש !

יפה מאוד . בתור תוספי יופי אתה יכול לנסות להשיג כנפונים ( לא לגנוב ! ) , וג'אנטים של ראלי / GTI - לא חובה , אבל יכול להוסיף .

ל 5 דל' לא נראה לי שזה יהיה יפה כנפונים של ראלי. ,בכול אופן תתחדש . :-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

פששש מגפה ה106MKII..:-D

תתחדש גם אתה וברוך הבא למשפחה...

כמה ק"מ הרכב עשה?איזה שנתון?

איזה יד?למה חסר לה הכנפון האחורי?ומה המחיר ששילמת עבורה?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תתחדש.

מזל טוב.

סע בזהירות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...