Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני לא יודע אם אני היחידי שעד עכשיו נתקל בזה, אבל בכול זאת מצאתי לנכון לשאול פה האם יש איזשהו פיתרון.

אז כאמור, מדובר במכשיר האלפיין 9855R ועל ארבעת הכפתורים שלו (מה שמסומן בתמונה).

מן הסתם אני מאמין שזה קשור גם לבולמים של הרכב (מאזדה 3) ובנסיעה לא כ"כ חלקה בכבישים - אבל קורה לי כל הזמן שהכפתורים האלו מזמזמים...זה נשמע מצחיק, אבל למי שיש את המכשיר ויגע בכפתורים האלו יראה שהם מעט רופפים, ובנסיעה הוויברציות הכי קטנות ברכב גורמות להם לרטוט ולהרעיש.

כמובן שלא מדובר ברעש קטסטרופי, אבל עדיין, זה משהו שמעצבן שאתה סתם ככה רוצה להאזין לרדיו ולא לשמוע דיסק בווליום מעט גבוה מבד"כ.

האם עוד מישהו נתקל בדבר הזה? יש מצב שאם אני פונה לאפריל בעיניין הזה (המכשיר נקנה כמובן עם האחריות שלהם ל 3 שנים) הם יכולים לעשות משהו בעיניין?

cda_9855r.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גם לי הייתה בעיה דומה ב9830R תינסה לשחק עם יציאות RCA במכשיר וברדיו דיסק אולי ניכנס שם אבק ככה אני עשיתי וזה עבר לי....

פורסם

איך היציאות rca קשורות לרעש (זימזום) שהכפתורים עושים?

נראה לי שלא הבנת את הכוונה של הבחור.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
גם לי הייתה בעיה דומה ב9830R תינסה לשחק עם יציאות RCA במכשיר וברדיו דיסק אולי ניכנס שם אבק ככה אני עשיתי וזה עבר לי....
אדי, מה אתה גנוב אחי? מה הקשר ליציאות RCA? אני מדבר על הכפתורים מבחוץ שרוטטים...מה לעזאזל עושים עם זה? תשאל את סלבה אולי הוא יש לו פיתרון

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני הייתה לי בעיה שמתי שאני מזיז כפתור או מסובב את גלגלון של אלפיין נישמעים רעשים של תזוזות לתוך הצליל שמופק ממערכת אם אתה מתכוון לזה ככה אני פתרתי את זה אם זה משהוא אחר אז אין לי מושג...

פורסם
היה לי את זה לפני חודשיים. והפתרון פשוט:

גש לטקלין לבחור בשם יוסי . או שמחליפים או שמסדרים את התושבות של הכפתורים מבפנים. וזה יעלה גרושים לא יותר מ- 150 ש"ח

איפה? מי? מה?

איפה הם נמצאים (אני נמצא בירושלים) זה מעבדה? משווק? מה?

ואתה אומר "או שמחליפים" - מחליפים מה? את הפאנל? או את הכפתורים?

יש לך טלפון שלהם לתת לי?

אני הייתה לי בעיה שמתי שאני מזיז כפתור או מסובב את גלגלון של אלפיין נישמעים רעשים של תזוזות לתוך הצליל שמופק ממערכת אם אתה מתכוון לזה ככה אני פתרתי את זה אם זה משהוא אחר אז אין לי מושג...

על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר...איזה מצחיק אתה אחי...

לא משנה - העיקר שמישהו מכיר את הבעיה והציע לי פתרון

פורסם

חח כן יצאתי מסטול קצת(טוב נו היום הדבקתי ריפוד חדש לבנייה שאפתי קצת דבק מגה תבינו אותי אנשים)..

אני וגל דיברנו על זה והחלטנו שאתה צריך לעשות איטום לפאנל כדי להדגיש את הכפתורים:idea:

פורסם

אני וגל דיברנו על זה והחלטנו שאתה צריך לעשות איטום לפאנל כדי להדגיש את הכפתורים:idea:

צריך לבדוק את זה באמת...אולי לDAYNAMAT יש קיט מיוחד לכפתורים של אלפיין...:lol:

נראה לי שאני כבר יבדוק את העיניין מול אפריל - אם NaderShado פתר את הבעיה שלו בצורה הזו, אני לא רואה דרך יותר טובה ויעילה, רק אם הוא יואיל בטובו לעזור לי עם מס' טלפון ודרך התקשרות מעט יותר ספציפית מאשר להתקשר לאחד בשם יוסי...:puzzled:

פורסם

התושבת של הכפתורים מגיע עם חיבור פנימי של הכפתור

משרדי החברה, אולם התצוגה וחדר האזנה, המעבדות ומרכז ההתקנות

ממוקמים ברחוב חומה ומגדל 22 תל אביב,

טל': 5373960 פקס': 5372233

http://www.apriltec.co.il/site/s-catalogs/default.asp

• תוכן חדש...