Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאני שונא יונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה רז מכרת את העגלה זה יום חג?

גם כיסוי פשוט לא יעיל נגד יונים, החרא שלהם נוזלי ונספג ועובר לצד השני מה שלא ממש מועיל.

קל מאוד לנקות במכונת כביסה עם הרתחה הכל יצא מהכיסוי (אולי ישארו כתמים של החומצה אבל למי אכפת)

רצוי כיסוי עבה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
WE HAD AN AGREEMENT WITH THE PIGEONS!!!

(ימי סיינפלד העליזים)

Deal, ולא Agreement.

ולבעיה המקורית - מגבונים של תינוקות קבוע באוטו, תוכננו עבור צואה של יצורים מורכבים יותר, עושים יופי של עבודה גם על צואה של יונים.

ניר

פורסם

יש אנשים שאומרים שאם מחרבנת עלייך ציפור זה נותן לך מזל טוב,אבל לגבי כמות כזו על תתפוס אותי במילה...;-)

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

נשמעת כמו איזו בדיחת מרפי, ובאמת החרא של היונים זה מכה, אצלי על האוטו אחרי כמה שטיפות אני שם לב שחלק מהכתמים הענקיים של החרא נשארים שאריות!

ואין יותר גרוע מה"דבש" הזה שנופל מהעצים על הפח של הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מצטרף להמלצה למגבוני לחות, פתרון מצוין.

כנ'ל גם לדשבורד.

Deal, ולא Agreement.

ולבעיה המקורית - מגבונים של תינוקות קבוע באוטו, תוכננו עבור צואה של יצורים מורכבים יותר, עושים יופי של עבודה גם על צואה של יונים.

ניר

פורסם
תגיד תודה שהם לא חירבנו לך על הראש!!!:mad:

(לי זה קרה ועוד יש לי שיער קצת ארוך)

תגיד תודה שהחרא לא שרף לך את המוח.

יש מקרים שבהם אתה עומד מספיק זמן בשמש כדי להגיע לרמת חום כל כך גבוהה

שברגע שהחרא נוחת על הראש

הוא ממש מתחיל להטגן ולאכול את המוח.

תבדוק שלא נשארו לך סימנים דהויים כלשהם

לא רוצה לבאס עוד:neutral:

איזה טופיק הזוי... :shock:
פורסם

אני מכיר את תופעת היונים ממש מקרוב.

אבא שלי היה מחנה בחנייה, שבה כל הזמן היונים עושות את צרכיהן. מרוב יאוש וגועל לקום כל בוקר ולגלות, שהיונות עשו "מטווח" במשך הלילה על רכבו, הוא החליט לקחת את הסיכון(גניבות וכדו') ולהחנות בחוץ.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

במקום בו אני גר יש שדרת עצים שמשילים מעין פרי מכתים,ונוסף לזה הם מלאים בעטלפים.

סיפור רציני כל יום להוריד את השלשלת הזו.מספיק שהרכב נשאר למספר שעות בשמש ונשאר כתם.

מזל שהרכב אינו בעל צבע מיטלי והפוליש הוריד את זה.

היום עשיתי ווקס (טפלון) נדמה לי BQM (חבר נתן לי קצת מהחומר).מרחתי רק על הגג .נראה את התוצאות מחר.

• תוכן חדש...