Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלח אותה לקורס של מסלולים בתורכיה :lol::lol::lol:

וברצינות - כל אדם הוא שונה. כל בחורה היא שונה. הצעה שתתאים לאחת, לא תתאים לאחרת. אתה מכיר אותה יותר טוב מכל אלו שאתה שואל פה - לך עם מה שנראה לך, מקסימום תפשל קצת ותדע יותר טוב פעם הבאה :-)

ניר

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגיע הזמן לעשות לה ילד

בד"כ נשים בגיל כזה באמת כבר חושבות על ילדים, אבל למה להפחיד את הבחור?

או אולי בגלל זה הוא מעדיף לקנות לה תכשיט ולא לבלות איתה ערב סוער?

בריאות לכולם!

פורסם

תכשיטים? מיכל נגרין.

וברצינות, אני בגיל הזה, ואחרי יותר מחודש ביחד ואין סקס? יש לה יומולדת? קח אותה לסופ"ש של יין וצימר (וכשאני אומר יין, תדאג שהוא יהיה טוב, וכדאי מאוד שתבקרו ביקב).

יקב קטן ונחמד - שאטו גולן (וגם לא יקר מדי).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
וברצינות - כל אדם הוא שונה. כל בחורה היא שונה.

אתה מציג פה תפיסה מוזרה. קודם כל, שבחורה היא אדם. דבר שני, שבניגוד למה שלימדו אותי, שכל הנשים אותו הדבר, אתה כותב שכל בחורה היא שונה.

מוזר, מוזר מאוד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מבקש למחות בתוקף על נוסח הודעתך הקודמת.

בהודעה זו הינך יוצר מצג שווא על פיו אשה אינה יצור אנושי , וכן מזלזל באינדיבידואליזם של כל יצור אנושי מהמין הנקבי.

חזרה על מסרים מסוכנים אלה תוביל להשעייתך מהפורום , או לכל הפחות להעברתך לחיים זוגיים בכפיפה אחת עם אשה.

ראה הוזהרת.

• תוכן חדש...