Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

להלן תמונות 3 שעונים שיש לי ולידם הסבר. אם מישהו יוכל להעריך את השווי שלהם אם במידה ואני מחליט למכור אותם, אני אשמח. אם אף אחד לא יודע, אשמח אם תפנו אותי לפורום של שעונים (אם יש כזה) שיודע.

לא קשור, אבל לכל השעונים נגמרה כבר הסוללה..

תודה מראש.

שעון 1: שעון שקניתי לפני כמה שנים מאתר "P1000" ומאז מונח במגירה. הוא עלה כמה עשרות שקלים וללא פונקציות כלשהם.

1em3.jpg

שעון 2: שעון אנלוגי+ תאריכון שקיבלתי לפני כמה שנים במתנה, ומאז מונח במגירה.

2wo1.jpg

שעון 3: שעון אנלוגי+ דיגיטלי עם כל הפונקציות שבעולם (כבר שכחתי ונגמרה הסוללה ואני לא יכול לבדוק) שקיבלתי במתנה לאחד מימי ההולדת שלי, ומאז הוא במגירה.

3at6.jpg

פורסם

השעון הראשון נראה פשוט מאוד- חדש כזה לדעתי יעלה משהו כמו 50 ש"ח(אין טעם למכור)

השעון השני של המותג Adi (חברת שעונים מוכרת מאוד בישראל)-את השווי שלה צריך להעריך שען בלבד.

אני מעריך שהשעון שווה 200 ש"ח.

השעון השלישי נראה עוד זבל סיני שמוכרים בחוברות קופונים שמקבלים עם ידיעוות אחרונות כל שישי במחיר של 29.99 כולל דמי משלוח=השעון עצמו שווה 15 שקל.

פורסם

לא שווה למכור אותם.

השעון השלישי הגוף יפה, אבל חתיכת פלסטיק הזאת באמצע הרסה הכול נותנת לו מראה של 10 שקל.

פורסם

אין להם שום שווי כלכלי כלשהו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני יכול להציע לך החלפה בעד שעון שקיבלתי מבנק הפועלים ומאז הוא במגירה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה נורמלי?!?!?!? גם אם תלך לשוק הבוכרים ותפתח שמיכה על המדרכה עם שלושת השעונים האלו עליה, הדבר היחיד שתקבל זה מכת שמש.

פורסם

מתעלק...

יש לי שלוש מפות שולחן משומשות למכירה

אחת עם כתם של מרק ירקות

השנייה בצבע של נרקיסים נבולים

ולשלישית יש ריח של שילשול שלא יורד.

כמה אני יכול לקבל עליהם?

פורסם

:lol: יש לך זכרון טוב.

השימוש בשורש ד.ר.ש בשאלה שלי היה בדיחה פרטית לירון פ. אחרי שהיום במפגש מועדון ה-5 שאלתי אותו "כמה הוא דורש" על רכב שאינו שלו, ליד בעל הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זכור ש ל רזמל יש זיכרון טוב ,

לא תוכל ליפתוח שירשור דומה ביובל הקרוב גם אם השעונים יהיו פריטים נדירים מאספנות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לך תדע...

אולי יהיה איזה דביל שישלם עליהם כמה גרושים ב-EBAY. את השעון ADI אתה יכול לנסות למכור כ "הי-טק ישראלי בפעולה..."

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...