Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון נהיגה וטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלי היה 20 דקות ועלה 200 שח

:(

אני הייתי קורא לזה "גניבה".

בטסט פנימי, ששונה מהטסט החיצוני, אין שום הצדקה להעלות את המחיר כ"כ.

זו עוד דרך של המורים להרוויח כסף.

Xbox12341

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני הייתי קורא לזה "גניבה".

בטסט פנימי, ששונה מהטסט החיצוני, אין שום הצדקה להעלות את המחיר כ"כ.

זו עוד דרך של המורים להרוויח כסף.

ברור

בישביל 20 דקות להרוויח 200 שח זה דבר טוב

מה גם שהטסטר הזה אמר לי לעשות עוד שיעורים ( לא נורא אני שיעור 25)וזה בגלל שלא העברתי הילוך ושלא תחשבו שאין לי ביטחון עצמי לנסוע ברכב יש לי והרבה לא העברתי הילוך כי מלפנים היתה כיכר ולא היה לי "כוח" להוריד הילוך סתם מטר אחרי

פורסם
ברור

בישביל 20 דקות להרוויח 200 שח זה דבר טוב

מה גם שהטסטר הזה אמר לי לעשות עוד שיעורים ( לא נורא אני שיעור 25)וזה בגלל שלא העברתי הילוך ושלא תחשבו שאין לי ביטחון עצמי לנסוע ברכב יש לי והרבה לא העברתי הילוך כי מלפנים היתה כיכר ולא היה לי "כוח" להוריד הילוך סתם מטר אחרי

זה כבר עניין אחר.

הוא בא במטרה רק לעזור.

הוא רואה שיש לך בעיה במשהו אז הוא מציע לך לעשות עוד שיעורים. גם אני במקומו הייתי אומר לך לעשות עוד שיעורים, תלוי מה המצב שלך. ואל תשכח שהוא לא זה שמקבל את הכסף על השיעורים, כך שלא צריך להיות אכפת לך אם הוא מבקש שתעשה שיעורים...

Xbox12341

פורסם
זה כבר עניין אחר.

הוא בא במטרה רק לעזור.

הוא רואה שיש לך בעיה במשהו אז הוא מציע לך לעשות עוד שיעורים. גם אני במקומו הייתי אומר לך לעשות עוד שיעורים, תלוי מה המצב שלך. ואל תשכח שהוא לא זה שמקבל את הכסף על השיעורים, כך שלא צריך להיות אכפת לך אם הוא מבקש שתעשה שיעורים...

להעביר הילוך ל-3 כשאני נוסע30 זה לא בעיה שיש כיכר מטר לפני
פורסם

טסט פנימי-113 ש'ח(דקה וחצי בול).

טסט רגיל-250ש'ח

אגרה לטסט-113ש'ח

המחירים הנ'ל ממש מוגזמים לי אישית אין בעיה עם כסף, אך אני מכיר כמה מהחברים שזה עיכב אותם.

איני יודע אם זה עוזר או משהו, ראיתי באיזה אתר את התפילה הנ'ל.

לא מאמין בזה אבל לאלה שמאמינים...

resize.jpg

פורסם
להעביר הילוך ל-3 כשאני נוסע30 זה לא בעיה שיש כיכר מטר לפני

עדיף להעביר מאשר למשוך את ההילוך, או לחלופין- להמשיך לנסוע לאט במהירות 30 קמ"ש כדי לא להגיע ל-40...

בכל אופן, אם הוא אמר שהיית צריך להעביר, היית צריך.

לא משנה, תתמקד בדברים החשובים כעת.

Xbox12341

פורסם

אצלי זה ככה

טסט פנימי 100 שקל (60 הבית ספר 40 המורה ) וזה לקח בדיוק שניה

אגרה 116

וטסט 300 (והוא מחר :shock: הייתי רוצה לשמור את זה בבטן פשוט אני עוד שניה מתפוצץ)

פורסם
עדיף להעביר מאשר למשוך את ההילוך, או לחלופין- להמשיך לנסוע לאט במהירות 30 קמ"ש כדי לא להגיע ל-40...

בכל אופן, אם הוא אמר שהיית צריך להעביר, היית צריך.

לא משנה, תתמקד בדברים החשובים כעת.

אז זהו נסעתי לאט 30 קמש כי מולי יש כיכר והרגע יצאתי מכיכר אחרת.
פורסם

א' טסט פנימי זה לראות אם אתה מוכן, למדת מספיק, ואתה שולט ברכב על מנת לנסות לעבור טסט.

ב' מומלץ לערבב כמה שיותר הילוכים, ככה אתה נראה יותר שולט ברכב ופחות עצלן שעושה מה שנוח לו (ואת זה טסטרים לא אוהבים, מניסיון!)

ג' תהיה רגוע, ושיהיה לך בראש כל הזמן "אני למדתי מספיק, אני יודע את החומר, אני נוהג מעולה" כמובן בלי יותר מידי ביטחון מופרז. ותהיה קשוב לסביבה, אל תתנתק ממנה.

ד' עברתי שני, כי המניאק הכשיל אותי בכוונה בראשון. סתם חיפש אותי על קטנות. אבל זה מה יש, העיקר שעכשיו יש רישיון.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מנסיון של אחד שעשה טסט היום ו-90 אחוז נכשל (עוד לפני שקיבלתי את התשובות אני יודע)

זה שלא עוברים טסט זה לא אומר שלא יודעים לנהוג אני הייתי לחוץ בטרוף הרגל רעדה לי על הקלאץ' כאילו יש לי פרקינסון

פורסם

שטויות, לא נורא!

אם אתה אחד שנלחץ קיימים בשוק כדורים וטיפות להרגעה לפני מבחנים וכ....

בהצלחה!

מנסיון של אחד שעשה טסט היום ו-90 אחוז נכשל (עוד לפני שקיבלתי את התשובות אני יודע)

זה שלא עוברים טסט זה לא אומר שלא יודעים לנהוג אני הייתי לחוץ בטרוף הרגל רעדה לי על הקלאץ' כאילו יש לי פרקינסון

פורסם

טסט מאד תלוי בבוחן, אני לדוגמא עברתי ראשון למרות שנכבה לי המנוע ביציאה ממכון הרישוי (בירושלים) וזאת לאחר ויכוח שהיה לי עם הבוחן, על כך שלא רציתי להדליק מזגן כיוון שהאוטו היה גם כך מת!(דייהו נובירה)

תהיה רגוע תדליק מוסיקה ותחשוב מה הדגשים שהיו בשיעור, כך לפחות אני עשיתי.

אגב כשנכבה לי המנוע אני עצרתי מייד את הרכב והרמתי בלם יד, כך שהוא לא הספיק להגיב לזה.

ולגבי טסט פנימי זה דבר שולי ממש לא נחוץ אלא נועד אך ורק למשיכת עוד כסף.

פורסם
שטויות, לא נורא!

אם אתה אחד שנלחץ קיימים בשוק כדורים וטיפות להרגעה לפני מבחנים וכ....

בהצלחה!

תתפלא אבל לקחתי לפני זה רסקיו ועם כל זה נלחצתי ... לא נורא טסט הבא בעזרת השם נבוא יותר רגוע ונדע לקראת מה אני בא

טסט מאד תלוי בבוחן, אני לדוגמא עברתי ראשון למרות שנכבה לי המנוע ביציאה ממכון הרישוי (בירושלים) וזאת לאחר ויכוח שהיה לי עם הבוחן, על כך שלא רציתי להדליק מזגן כיוון שהאוטו היה גם כך מת!(דייהו נובירה)

תהיה רגוע תדליק מוסיקה ותחשוב מה הדגשים שהיו בשיעור, כך לפחות אני עשיתי.

אגב כשנכבה לי המנוע אני עצרתי מייד את הרכב והרמתי בלם יד, כך שהוא לא הספיק להגיב לזה.

ולגבי טסט פנימי זה דבר שולי ממש לא נחוץ אלא נועד אך ורק למשיכת עוד כסף.

לא תמיד מכשילים על זה שהאוטו נכבה יותר מכשילים על נגיעה בהגה ועל בלימה

כי אל תשכח שאפילו נהגים של 30 שנה מתכבה להם לפעמיים הרכב מה שכן צריך לא להלחץ ולהניע את הרכב מהר

• תוכן חדש...