Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום מכשירים, אך חשבתי שאם אפנה אל המומחים כאן באתר אולי אמצא פתרון שלא מצריך טיפול במכון הזרקה. מדובר בפיאט אונו 95 1.4 . הרכב מניע בלי בעיה, אך מיד אח"כ נכבה. ואם אני נותן גז אז בניוטרל מגיב טוב, אבל כשבהילוך אין לרכב כח לסחוב. הצלחתי ליסוע איתו לפעמים נסיעה קצרה, ואחרי זמן הוא "נחנק", מקרטע, ולא עוזר שאני לוחץ על הגז. ולבסוף נכבה.

האם להחליף פילטר דלק יעזור (לאחרונה הוחלך לפני כמה חודשים, ואיני נוסע הרבה כלל)? ואולי נקוי חיצוני ע"י ספריי לנקוי קרבורטים או משהו דומה? או פיתרון זול ופשוט אחר? ואולי אני בכלל לא מזהה את הבעיה נכון?

בברכה, אבנרי.

פורסם

לפיאטים יש רגישות מאוד גבוהה למה שנוגע למע' הדלק וההצתה. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה ברכיב של ההצתה שנקרא דיגיפלקס. אולי תשקול בכל זאת לגשת למכון קרבורטורים לפחות שיעיפו מבט ויתנו הצעת מחיר.

פורסם

אבנרי שלום רב וברוך בואך לפורום.

עקרונית אני לא תומך בקצורי דרך, ובנסיון "לחסוך" טיפול מקצועי במקום מקצועי, אך הפעם אסטה ממנהגי , ואמליץ לך להחליף מסנן דלק כצעד ראשוני, לאבחון הבעייה, על פניו כל הסימנים מראים שבעייתך קשורה למערכת הדלק, ולא למחשב הדיגיפלקס, למרות שלא אדחה זאת על הסף, זהירות בהחלפת מסנן הדלק, מקורות יודעי דבר מסרו לי שהחיבורים אליו שבירים, וכל ניסיון בלתי מקצועי, עלול לשבור את הכניסה והיציאה למסנן, המלצתי בתור ברכת הדרך לחיבורך לפורום גש לבעל מקצוע לאבחון על ידי סקנר ומחשב יעודי.

ההמלצה על חשבון הבית.

חזור לפורום לעדכן על התוצאות.

בברכה ובהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יכול לחזק את דברי צביקה מאחר והייתה לי בעיה דומה ואכן הבעיה הייתה במשאבת דלק. התיאור שנתת בדיוק כפי שהיה לי ברכב. הוחלפה משאבת דלק וכאמור הבעיה נפתרה.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תוכן חדש...