Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JL Audio W7 12" VS. Image Dynamics IDMax 12"...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיעתא דשמיא

לכל באי הפורום - שלום רב ושבוע טוב! :)

ובכן, הכותרת אומרת הכל. רק רציתי לדעת, לדעתכם\ע"ס נסיונכם - מי מהשניים נשמע איכותי\עוצמתי יותר? צאו מנקודת הנחה שהתקציב אינו מוגבל וכי עבור שני הרמקולים תנאי העבודה הינם אידיאליים!

בברכת כל טוב, תודה רבה (!) מראש ובברכת שבוע מצוין לכולנו, אריה. :)

עריכה: בנוסף, אם לדעתכם ישנו רמקול שעולה, מבחינת ביצועיו, על השניים שצוינו לעיל - אנא מכם, ציינו את שמו ופרטו מדוע, לדעתכם, הוא יותר טוב מהנ"ל!

בברכת כל טוב (בשנית ;)), אריה. :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם

האמת שאתה צריך לשמוע את שניהם.

הם שניהם סאבים מעולים,מדוייקים,מהירים,פאנצ'ים.

אבל זו העדפה אישית.

לטעמי הIDMAX נשמע יותר טוב,אבל זו רק דעתי.

אם כי מאוד אהבתי את ה10W7.

under construction..

פורסם

עם כבר אז בקשר ל-JL אז אני שמעתי את ה13W7 שהוא 1000W RMS והוא פשוט מדהים סאב ברמה הכי גבוהה שיש

דרך אגב היבואנים שלו הם רדיו מילאנו והם ממש אבל ממש יקרים בלי פרופוציות בארה"ב הוא עולה 700 דולר בארץ רדיו מילאנו רוצים 7000 ש"ח כן כן זה מה שאתה רואה יש אותו גם ב-ציפר ושם הם רוצים עליו 6200 בקיצור עם אתה יכול להשיג יותר זול אשמח לישמוע

:fadein:
פורסם

שני הרמקולים שציינת הם באמת מהסאבים הטובים בעולם. אליהם ניתן לצרף את ה XXLS של פירלס ולפי ביקורות בלבד את הרפרנס של סיס-לוטוס.

יצא לי לשמוע את ה XXLS בתיבה והגברה לא מתאימה והוא נשמע מדהים. אני בטוח שעם התנאים הנכונים הוא פשוט יתן ביצוע מושלם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסאבים נהדרים אני בעצמי רציית להביא IDMAX ובסוף לא יצא ...

אני אישית מעדיף את הIDMAX עולה בפרמטר הכי חשוב אצלי והוא התדרים הנמוכים אךךךך הנמוכים

אם כמו שאמרת התקציב אינו מבוטל אז הייתי ממליץ

על

RE XXX 12" 06

לא יצא לי לשמוע את המפלצת הזאת אבל באירופה כל פורום אם SQ או SPL

כולם רק משבחים את הסאב מעל לJL ID מעל כולם

מה שלא יהייה בהצלחה !

פורסם

לי יש את ה W7. מפלצת...

אני מת לשמוע כמה סאבים אחרים.

את ה IDMAX.

אדירה אודיו . ברמה....

RE XXX

ואם יש לי אופציה לשניים או שלושה. ונטיה חזקה לSQ. אז את האינפיניטי קאפא פארפאקט.

היה לי אותו. והוא באמת סאב מדהים. מדויייק. ונעים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את ה ID לא יצא לי עדין לשמוע אבל ה 12W7 מפרק לי תרכב.

מאוד אכותי ומספק אותי כך שלא יודע אם יש לסאב אחר מה להציע,

ושאני מתכוון מה להציע אז מדובר על הפרשים משמעותים מספיק כדי להעדיף אותו על ה JL.

נהנה מכול רגע איתו.הוא פששוט עוטף את הרכב בבאס בצורה כל כך יפה.

ואם כבר 12W7 אז רק עדיף בתיבה המקורית מדוייק יותר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
לי יש את ה W7. מפלצת...

אני מת לשמוע כמה סאבים אחרים.

את ה IDMAX.

אדירה אודיו . ברמה....

RE XXX

ואם יש לי אופציה לשניים או שלושה. ונטיה חזקה לSQ. אז את האינפיניטי קאפא פארפאקט.

היה לי אותו. והוא באמת סאב מדהים. מדויייק. ונעים.

:puzzled::brickwall:

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

גם לי היה את הפרפקט , הוא מעולה אבל הוא לא עולה בקנה אחד עם אילו שדיברו עליהם פה הוא חלש , הוא מנגן באיכות מעולה בייחוד בקפה בוקס המקורית .

• תוכן חדש...