Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בסיבוב הגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה שמתי לב כי ישנם חריקות בשעה שאני מסובב את ההגה כמו רעש של דבר שהוא לא משומן כראוי (נראה לי שהחריקות באות מההגה ולא מהגלגלים) מה זה יכול להיות? האם יש אפשרות לעשות משהוא בנידון? ד"א מצב השמנים של הרכב הוא טוב (שמן ברקס וגיר וכו')

אני ישמח לכל חוות דעת

פורסם

ד"א אני יוסיף פרטים הרכב הוא אפלאוז 92 וההגה הוא הגה כח

וחוץ מזה יש היכן נמצא המיכל של השמן של ההגה כח? אולי הבעיה היא בשמן

פורסם

יתכן והרעש נובע מפחיות מגע של הצופר הנמצאות מתחת לגלג ההגה ובמנגנון ידיות האתות/אורות.

מכיון שלא ניתן לשמוע הרעש דרך המסך והמקלדת אז גש למוסך לצורכי אבחון.

חבל לנסות ולפרק סתם דברים או להחליף חלקים ללא צורך בגלל היעוץ בפורום שאינו מתאים למקרה זה, אך רק מציג אפשרויות שונות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אצלי בסוויפט היה רעש של חריקות קטנות מקופסת ההגה, פירקתי וראיתי שהחריקה היא בגלל חיכוך בין מוט ההגה לבין הידיות (איתות+וישרים), שמתי קצת גריז על מוט ההגה והחריקה נעלמה כלא היתה

יום טוב גם לך

פורסם

בבדיקה מהירה אצל מוסכניק הוא אמר לי שצריך לחזק את מסרק ההגה, וגם אז הוא לא בטוח שהרעשים יעלמו (והא רוצה על החיזוק 150 ש"ח)אבל לפי עניות דעתי . א- הרעש של ההגה לא נובע משם, ב.- חיזוק המסרק הוא לא בטיחותי.-האם החיזוק יפטור את הרעש?

פורסם

אם אתה בטוח שהרעש בא מאיזור הקבינה תשמן את מוט ההגה

אם הרעש בא דווקא ממתחת למיכסה מנוע תזרום עם הבעלי מקצוע

אפשר לבדוק זאת בעזרת בן אדם נוסף שמקשיב מבחוץ כשאתה מסובב את ההגה (עם מכסה מנוע פתוח כמובן)

יום טוב גם לך

פורסם

גש אל "מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערוכה סוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898

ובקש את נתי שהוא גם חבר פורום זה. תאם בואך וקבל ממנו הסבר הגעה והוא יבדוק לך מה מקור הרעש.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...