Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לHU חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את המערכת שלי , כרגע יש לי מערכת

KDCW7531 Kenwood

ואני לא מרוצה ממנה בכלל !!! היא לא נוחה ועושה בעיות ... אני רווצה מערכת באותה הרמה לפחות במחיר עד 2000 ש"ח .... ומאוד מאוד מאוד רצוי שיהיה לה או זכרון פנימי מסוג כלשהו או קריאה של

USB

מאחר ונמאס לי כבר לצרוב דיסקים ...

תודה

פורסם

אז ככה זה רכב ללא מגברים או שום דבר מיוחד , סה"כ רמקולים של

Blaukpunut 6x9 מאחורה ו Components של Blaukpunt מקדימה .

אני לא רוצה לשים שום דבר כמו מגבר או סאב ... אלפיין היא מערכת מסובכת יותר מדי וההבדל בסאונד הוא לא גדול אני רוצה מערכת שגם תראה טוב וגם תהיה נוחה ... רצוי עם חיבור USB או זכרון פנימי .

התקציב יכול להגיע גם עד 2500 ...

למישהו יש רעיונות ?

פורסם

בתקציב כזה..אתה יכול להביא את הדגמים האלה:

DEHP8600 Pioneer

DEHP80MP Pioneer

MP66 Blaupunkt קצת חורג מהתקציב לא בהרבה

חבל שאתה לא רוצה אלפיין..אני מאמין שאם אחרים הסתדרו איתה וקראו את ההוראות הפעלה גם אתה יכול

פורסם

נמו הסטלן, כנראה שהכינוי שלך משקף :-D

הבחור אמר כניסת USB - מה שאין במכשירים שציינת...

ועכשיו לענייננו לדעתי אין ל שום צורך במכשיר ברמה כזאת אם אתה לא מתכוון להשתדרג למגבר וסאב, כלומר ללכת צעד קדימה.

אבל זו בחירה שלך.

שוב, אני לא הייתי מביא מכשיר ב-2K בשביל מה שיש לך ברכב, אתה לא תנצל אותו כמו שצריך, ובצורה כזאת לא תקבל תמורה הולמת לכסף.

אני הייתי הולך על איזה פיוניר סדרה 4-5-6 תאמין לי שזה יספק אותך מעל ומעבר.

מכשירים עם כניסת USB אין יותר מדי איכותיים כאלה בשוק. וזאת למיטב ידיעתי.

בברכה, שי.

• תוכן חדש...