Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו במשפחה לפני קניית רכב חדש,

הרכב הקודם היה וולו S40 1.9 TDI מאד נהנתי מהרכב

מכל הבחינות דלק ביצועים היה כייף לנהוג פשוט הייתי אוהב לנהוג ברכב,

יש לנו במשפחה רכב די דומה סקודה אוקטביה עם כמעט אותו מנוע שאני לא מסוגל לנהוג,

השאלה שלי כזאת איך יפגע אם יפגע ההגה החשמלי?

הרכב החדש אמור להיות פאסט 2.0 TDI

בהשוואה לוולו מה אני ירגיש?

איך פוגע ההגה החמשלי?

עד כמה ההבדל משמעותי?

אשמח לשמוע תוגובת של נהגים שהתנסו..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

חסר תחושה.

פשוטו כמשמעו.

אין שום קשר בין המתרחש על הכביש לבין התחושה מההגה.

(כותב שורות אלה נהג על רכב בעל הגה שכזה במשך למעלה משלוש שנים ועדיין נהנה מאוד מהרכב ולא חסך בהיגויי יתר רבים ככל הניתן).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תבקש ממישהו סיבוב על רנו מגאן החדשה ותבין.

אתה יכול ליסוע בלי גלגלים בכלל ולא להרגיש.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מה באמת גרם ליצרני הרכב לעבור להגה חשמלי?

הקלות שלו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

וגם בכתבה של ניצן רז על ה-Z4M, זה נכתב: "שני היה ההגה, שלמרות תיגבורו ההידראולי הרגיש יותר מנותק ועמום מאחיו החשמלי(?!)"

פורסם

יש פי מישהו שנסע בפסאט החדשה

מספיק כדי להגיד לי עד כמה זה משמעותי?

ומה החסרון שלו חוץ מאשר זה שאתה די מנותק?

הקשר בין הגלגלים לכביש נפגע או שזה בכלל לא קשור?

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

בהשוואה לוולבו אתה תהנה יותר. ההגה של הפאסאט סביר בהחלט, וההגה של הוולבו - סתם זבל. טוב, אולי לא זבל, אבל בוא נגיד את זה ככה: אם מההגה החשמלי אתה חושש, הסר דאגה מליבך.

לא תהיה לך שום בעיה לנהוג מהר בסיבובים גם עם ההגה החשמלי. זה שהוא פחות טוב מאחיו ההידראולי - ניחא. במיוחד כשמדובר ברכב כמו פאסאט, שלא מתיימר להיות ספורטיבי.

ולשאלה על ההבדלים בין הגה חשמלי להידראולי - אנא פנה לחיפוש בפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(כותב שורות אלה נהג על רכב בעל הגה שכזה במשך למעלה משלוש שנים ועדיין נהנה מאוד מהרכב ולא חסך בהיגויי יתר רבים ככל הניתן).

אפשר לשאול איזה דגם?

והאם ההגה בסובארו B4 מתקשר?

פשוט לא ייצא לי לנהוג ברכב אחר עד כה... (חוץ מהפאג'רו) כך שאני לא יודע להבחין בין מתקשר לשותק. בכל מקרה, אני נהנה מהנהיגה.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מה הבעיה ? דבר אליו. אם הוא עונה, הוא מתקשר. אם הוא נותן לך מכת חשמל, הוא חשמלי. אם הוא נותן לך מכת חשמל בזמן שהוא מדבר, הוא חשמלי שמתקשר, שזה באמת משהו-משהו.

פורסם

אני לא נהגתי במכוניות המדוברות אבל ההרגשה שלי היא שבסופו של דבר הכיול של ההיגוי יותר חשוב משיטת התגבור, ולא חסרות מכוניות עם הגה מחורבן למרות התגבור ההדראולי שיכולות לשמש כדוגמא.

מוטי

פורסם

מוטי, אין ספק שיש הגאים מתוגברים הידראולית מחורבנים , אבל השאלה היא האם יש הגאים מחושמלים טובים. הבעיה היא שבמבחנים של רכבים עם הגאים מחושמלים ההתיחסות היא בדר"כ יחסית ("ההגה נותן פידבק טוב יחסית להגאים מתוגברים חשמלית בהם נתקלנו...").

לי אישית היה רק ניסיון אחד קצר (תודה לאל) על יונדאי גטס עם הגה חשמלי ולא הפסקתי לקלל.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...