Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה כדורגלנים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או כדורגלנים לשעבר ?

אני שוקל להרים קבוצת כדורגל חובבנית של הפורום , האם יש פה שחקנים ששיחקו בעבר בקבוצות או כאלה טובים במיוחד שרוצים לשחק במסגרת חובבנית דיי מקצועית ?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חובבי רכב וכדורגל לרוב לא הולך יחד.

שנה שעברה הייתי בפעם הראשונה והיחידה שלי באיצטדיון טדי בירושלים במשחק של הפועל פ"ת לבין בית"ר י-ם. הפועל ניצחו.

זהו, זה הכי קרוב שהייתי לכדורגל בגלגול הזה.

אופנוען

פורסם

אההה זה מתאים לשחקנים לא מי יודע מה? כאלה שלא שיחקו בקבוצות אלא סתם שיחקו עם החברה כל שישי בשכונה? איפה יהיו המשחקים?

דווקא מתאים לי לחזור לשחק קצת כדורגל אחרי איזה שנה שלא נגעתי בכדור, וצריך להתחיל להוריד קצת משקל. :)

ROOONEEYY

פורסם
תחזיר את לירן אחד החזקים ארואטי.

ליביו

אתה משוגע?

יש לו שפריצרים שמשפריצים דלק!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
חובבי רכב וכדורגל לרוב לא הולך יחד.

שנה שעברה הייתי בפעם הראשונה והיחידה שלי באיצטדיון טדי בירושלים במשחק של הפועל פ"ת לבין בית"ר י-ם. הפועל ניצחו.

זהו, זה הכי קרוב שהייתי לכדורגל בגלגול הזה.

הולך מאוד , מאוד הולך..

ואם לא היתה לי פרצית דיסק בגב היית רואה אותי היום בטלוויזיה..:|

יוגב

• תוכן חדש...