Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

modding

or213
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טורבו + סעפת יניקה וראם אייר בבניה עצמית .

איך העבודה חברים ?

וחוץ מזה איך המחשב נראה לדעתכם , פרויקט חדש שלי .

DSC01224.JPG

fans.jpg

ים long time no

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המאוורר עם הקונוס פלסטיק נושף אוויר על שני ההארד דיסקים , כמו שאפשר לראות בתמונה השניה יש מאוורר אחד שנמצא בדיוק מול המעבד שואב אוויר חם מסביבת המחשב החוצה ויש עוד מאוורר באחורי המארז שמכניס אוויר קר לתוך המארז , השארתי חור אחד פתוח בלי מאוורר על מנת שתיהיה זרימה טובה יותר של אוויר חופשי ...

הכל עובד יופי עד עכשיו והמחשב מרגיש קליל ואוורירי .

ים long time no

פורסם

[quote name=volvo 240

מה ששעמום יכול לגרום...[/quote]

כה זה שמקבלים רגילה שלא היית אמור לקבל ואין שום תכנון לשבוע הקרוב , מתחילים לעשות שטויות

ים long time no

פורסם

בכל מערכת קירור - לא נושפים אוויר אל האובייקט ,אלא מפנים את האוויר החם ממנו והלאה , אלא אם יש לך מערכת מיזוג שתבטיח שאוויר קר יותר מוזרם אל האובייקט.

פורסם

שמר בשביל מה שאתה מתכוון אליו יש לי את המאוורר של המעבד עצמו שזה מאוורר צילינדרי ששואף את האוויר החם החוצה מהמעבד ואת כל שאר העבודה עושים המאווררים של המארז .

ים long time no

פורסם

איפה הקרבורטור? :lol:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
לא מבין את הקטע הזה של הניאונים במחשבים (אם על מכוניות זה דבילי, על המחשב שלך, בכלל.....)
האמת שכשהרכבתי את המחשב הייתי צריך להרכיב מאווררים , ראיתי שהמאווררי מארז הזוהרים עולים בכמה שקלים בודדים יותר ממאווררים רגילים אז למה לא , זה ממש נחמד דרךאגב , כל האיזור של המחשב מואר באורות צבעוניים , אם מכבים את האורות ופותחים את המארז כל החדר מתמלא באורות , הולך טוב עם פסיכודאל :wink:

ים long time no

פורסם

המחשב לא נמצא בחדר שינה שלי אבל אני מתאר לעצמי שאם הוא היה בחדר שלי הייתי שובר אל כל המאווררים האלה מזמן , אבל מה זה משנה גם ככה אני חייל ככה שאני לא הרבה בבית במקרה אני בחופש עכשיו .

ים long time no

• תוכן חדש...