Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי, בגלל שאני לא מבין בתחום הרמקולים ראיתי פה הרבה מאוד נושאים שבילבלו אותי בקשר לשניי הקומפוננטים! לפי הנתונים המורל פולס מוציא 120 RMS והדוטק מוציא 125 RMS זה אומר שאין הבדל גדול בהספקים ביניהם, האם הבדל באיכות הצליל ביניהם גבוה? האם שומעים את ההבדל איכות של הצליל ביניהם?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רמקול לא מוציא rms אלא סופג ובעיניין השידרוג מובטח לך שינוי שישמע גם לאוזן חובבנית

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

maatrixx,

מצטרף בחום לדברים שהמילצו ליפני, רק עוד הצעה קטנה, תקנה את הדוטק עם טוויטרים MT22 ולא עם ה - MT11.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם כבר לשדרג אז כמו שהבנתי יש כזאת אופציה במורל לקנות סט של דוטק ולשדרג את הטויטר לMT22 של היבריד.

רעיון מאוד מבורך וההבדל יהיה עצום.

בברכה.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות, וגם רציתי לשאול אותכם אם אני יחבר לקומפוננט של דוטק את המגבר לאנזר מהדגם הנ"ל:

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=H414&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2

וב-4 יצאות יעשה שניי גישורים לקומפוננט האם אני יקבל את מלוא העוצמה ואת ההספק של הדוטק?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם תגשר ל2 ערוצים בשביל הקומפוננט זה יכול יותר להרוס מאשר להועיל מאחר וכל יציאה מוציאה 125 rms

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

למרות המחיר היותר יקר ועוד 5 w שאתה לא תשים לב אליהם לא שווה את הכסף ה pulse עושים אחלה עבודה (בלשון המעטה) רק שהם צריכים הגברה טובה ולא "לאנזר" או משהו תנסה את 75.4 gto המפורסם אני התקנתי לחבר את הgto אם ה pulse והם נשמעים פ צ צ ה ! אז את הכסף תשקיע בשדרוג המגבר ולא הקומפוננט...

מה כן גם שיש לך 6x9 שבטח עושים לך סלט עם הסאונד אם היו קומפוננטים גם אחורה הכל היה שונה ולמה את צריך 6x9 אם יש לך סאב הקומפוננט יכול להוציע את הlow mid יפה מאוד ואחר-כך הסאב יעשה את שלו כמובן אם כיוון נכון

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

א כל הפולס עולים 500 שקל מול דוטק עם טוויטרים של הייבריד בסביבות 1200-1300 שקל (מבירור)

המחיר גבוה יותר כפול שתיים + תוספת קטנה, ושווה כל שקל !!

שווה כל שקל שזה לא יאומן ! אני מכיר את הפולס טוב מאוד, התקנתי אצלי ברכב דוטק עם טוויטרים של MT11 וההבדל ענק ! הם מפורטים בהרבה יותר מהפולס הם נשמעים יותר מדוייקים יותר דומיננטים

אחרי זה עברתי לטוויטרים של MT22 שקניתי בנפרד במחיר טוב מאוד וזאת ההשקעה הכי טובה שעשיתי במערכת עד היום לפחות

ההבדל עצום ! לקום ולהגיד שאין הבדל זאת שטות גמורה, אולי אתה לא שם לב להבדלים אולי שמעתה את הסט בהתקנה גרועה עם חיווט על הפנים ומגבר שלא ממש עמד בהצהרות.

אתה ממש לא תתאכזב אחרי מעבר מפולס אל דוטק עם MT-22 באחריות !

אם אתה מעוניין אתה יכול לשמוע איך נשמעים אצלי, אתה יכול לבוא כל יום בשעות הערב.

• תוכן חדש...