Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דר"א מזה הכנס חיפושיות הזה מאחורה?? :roll:

זה מפגש חיפושיות, ולא סתם היא חנתה עם האימא שלה :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

זה מזכיר לי כמה אני אוהב את הצורה הישנה שלהם!

אבל אין כמו הטארגה של שנות השבעים, אני מאוהב בה אפילו שהיא פחות חייתית, עדיין...

La Bellezza Non Basta

פורסם

אבל אין כמו הטארגה של שנות השבעים, אני מאוהב בה אפילו שהיא פחות חייתית, עדיין...

אין כמו ה-RS2.7 :!:

ובכללי - ה993 הרבה יותר יפה מה-996. הקוים יותר קלאסיים ואלגנטיים ויותר מתאימים לפורשה, לדעתי.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
איך היא נוסעת על כבישי ישראל עם מספר אירופאי ?

אני מאמין שזה אפשרי עם אישורים מתאימים... כמו רכב שבא עם מעבורת לישראל, מקבל אישור להפעיל את הרכב שלו על כבישי הארץ.... נראה לי ככה לפחות... :D

אבל הרכב מדהים! :ok:

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם
איך היא נוסעת על כבישי ישראל עם מספר אירופאי ?

יש כמה אופציות

1) שהוא תייר, ולתייר מותר להביא איתו רכב מהבית. כמובן שהוא שם X דולרים על כך שהוא לוקח אותה בסוף.

2) הוא רוצה להביא אותה ב יבוא אישי, וככה עד שהוא יקבל מספר ישראלי, עם סיומות 15 היא בנתיים בעלת מספר זר. ככה זה גם היה עם ה 911 האפורה ששופרה ב TTP :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
ראיתי אותה חונה בחניון מלון הילטון אז כנראה שמדובר בתייר.

חבל.

לא בהכרח,אולי תושב חוזר,אם כי עד כמה שידוע לי מותר לעשות יבוא אישי למכוניות שגילן לא עבר את השנה\שנתיים.

אני זוכר שלפני 3 שנים,היה לי שכן\תייר אנגלי שהביא איתו (לתדהמתי שנמשכה אל תוך הלילה :shock: ) טויוטה סופרה כסופה עם ג'נטים שחורים (מקורים) והגה ימני.

כל בוקר הייתי מחסיר פעימה,לא האמנתי שהיא באמת חונה שם.

גם אני קיוויתי שתישאר,אבל לקחו אותה חזרה הביתה. :x

תמונה של אותו צבע ואותם חישוקים:

ta24123.jpg

פורסם
ראיתי אותה חונה בחניון מלון הילטון אז כנראה שמדובר בתייר.

חבל.

לא בהכרח,אולי תושב חוזר,אם כי עד כמה שידוע לי מותר לעשות יבוא אישי למכוניות שגילן לא עבר את השנה\שנתיים.

אני זוכר שלפני 3 שנים,היה לי שכן\תייר אנגלי שהביא איתו (לתדהמתי שנמשכה אל תוך הלילה :shock: ) טויוטה סופרה כסופה עם ג'נטים שחורים (מקורים) והגה ימני.

כל בוקר הייתי מחסיר פעימה,לא האמנתי שהיא באמת חונה שם.

גם אני קיוויתי שתישאר,אבל לקחו אותה חזרה הביתה. :x

תמונה של אותו צבע ואותם חישוקים:

אני בספק אם ה993 הזו בת שנתיים הרי אנחנו כבר בשנת 2003.

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אאאחחחח, החלום שלי הוא לייבא טארגה משנות השבעים :inlove:

למישהו ממועדון החמש יש 911 משנות השמונים מיובאת, לא הייתי מתנגד לאחת כזו :yum:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...