Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מאזדה 6, 3 וחצי שנים בעלות.

בפעם השלישית מאז הרכישה שוב הלך לעולמו היום מנוע גובה פנסים ביחידת התאורה הקדמית.

בזמן 3 שנות האחריות הוחלפו, בהפרשים של כמה חודשים, הפנס הימני קדמי ולאחריו הפנס השמאלי.

שניהם הוחלפו לאחר שמנוע גובה הפנס נתקע, החל להרעיש בצורה טורדנית וכו'.

הדבר ההזוי כאן הוא שלעולם לא נגענו/שיננו את גובה הפסנים ברכב (פשוט לא נוגעים בכפתור הזה).

נגמרה האחריות כאמור, והתקלה מופיעה שוב.

אולי פאק בייצור, אולי בעיה חשמלית למנועים האלה..לא יודע.

בכל אופן אני רוצה לרשום מכתב תלונה ובקשה לתיקון הפנס הזה שוב שלא על חשבוני!!

כמו-כן לדרוש את ניתוק השליטה על גובה הפנסים לתמיד(או ניתוק מתח למנועים מקדימה) כדי למנוע תקלה חוזרת.

למי אני פונה?לשירות הלקוחות בארץ?מכתב רשום?מייל? האם יש בכלל לצפות לתגובה חיובית מהם? אם בכלל?

האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה דומה ברכב הנ"ל?

תודה.

אמיר.

פורסם

לפני המכתב הייתי ניגש למוסך המרכזי, מספר את הסיפור ומבקש שיוודאו את התיקונים שבוצעו בעבר לאותה התקלה ואז דורש לתקן שוב וכו' וכו'.

מי יודע הם גם יכולים להסכים ולבצע. תן להם צ'אנס... הם עובדים מהלב.

ואם הם לא?! הוצא את חליפת האיומים. שלח מכתב ליצרן, ליבואן,לעיתון, וכו' וכו'.

בהצלחה.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

תודה סולי.

היום הבחנתי שהרעש מהמנוע הקדמי נעלם, כלומר זה תקלה שמופיעה ונעלמת.

האם עוד מישהו בעל מאזדה 6 נתקל בתקלה דומה?

• תוכן חדש...