Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעונין במכשיר רדיו דיסק

שיהיה בו הרבה כיוונים

ושיהיה מכשיר טוב...

על מה כדי לי ללכת ?

בתקציב של 1200 1100 שקל ליד שניה

תודה על העזרה!!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

הכי טוב תכנס ליד שניה תריץ חיפוס של רדיו דיסקים ותראה מה האופציות שיש לך במחיר הזה זה בטח יהיה אלפיין או פיונירים מהסדרה 7 ו8

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני הייתי מחפש אלפיין בתווך מחירים כזה....

אבל אני חושב שאם כבר יש לך 1100 שקל להשקיע על רדיו דיסק אז עדיף לך להוסיף כמה גרושים ולהביא חדש עם אחריות כי יד שנייה לא תמיד בטוח אפילו שמדובר על אלפיין או פיוניר שניחשבים אמנים כי לך תידע שיווצר מצב שזרקת סתם 1100 שקל על יד שנייה בזמן שיכלת להוסיף כמה גרושים והייתה מקבל אחריות:idea:

פורסם

אני לא לגמרי מסכים עם אדי, אומנם אכן יש לHU את נושא השחיקה, אבל הוא יכול למצוא כאלה שמוכרים יחסית חדש פשוט יד שניה עם אחריות עדיין.. לא חסרות מציאות.. הוא יכול לעלות בכמה רמות במחיר כזה ביד שניה לעומת יד ראשונה..

אני באלפיין לא משו מתמצא במחירים אבל בפיוניר אתה יכול בכיף למצוא בגג 1000 שקל ככה דגמים מסדרה 7. ואם תציין מה שאר המערכת שאתה מתכנן להרכיב או שקיימת אז יעזור לדעת אם זה יספק או לא..

רותם

פורסם

לעלות כמה רמות אני לא חושב ...הוא נישאר באותה רמה ביד שנייה כיוון שעכשיו בשוק יד שנייה אנשים מוכרים משהוא עם "עדיין אחריות" נימכר בין 100-300גג פחות ממחיר חדש ואם כבר מדובר על יד שנייה בן שנה או שנתיים המחירים נעים בין 300-400 פחות מחדש לכן לדעתי העדיפות צריכה להיות למכשיר חדש כיוון שאם מדובר הבדל של 200-300שקל עדיף חדש ואם היה מדובר בהבדלים של חצי מחיר או 60-70 אחוז הורדת יוקר אז באמת היה שווה אבל במצב השוק היום זה לא ככה ועדיף חדש אם מדובר על פיוניר...אלפיין יחסית נדיר בשוק הישראלי ורב המכשירים שנימכרים פה הם בטווחי מחירים של 1000-1800 שקל למכשיר ממוצא פלוס פלוס..

לסיכום אני הייתי עושה סקר שוק בנושא מחירי חדשים גם של אלפיין וגם של פיוניר רואה מה הדירשות שלי מהמערכת ואז חושב אם שווה ליקנות יד שנייה או להוסיף יחסית קצת ולהביא משהוא חדש..

זו לפחות הדעה שלי בנושא.

פורסם

קומפוננט קדימה: דוטק וטוויטרים MT23

רמקולים אחורה: פיוניר 300 סידרה לבנה

מגבר 4 ערוצים לאנזר 1000 וואט VIBE

מונובלוק קיקר 600.1

סאב קיקר L7 :)

זה המערכת שלי

מה יותר עדיף רדיו דיסק דגם 580, 5850

או 770,7750?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם
קומפוננט קדימה: דוטק וטוויטרים MT23

רמקולים אחורה: פיוניר 300 סידרה לבנה

מגבר 4 ערוצים לאנזר 1000 וואט VIBE

מונובלוק קיקר 600.1

סאב קיקר L7 :)

זה המערכת שלי

מה יותר עדיף רדיו דיסק דגם 580, 5850

או 770,7750?

הכי עדיף אלפיין

פורסם

בקשר לאלפין

7894RB

הדגם הזה יש לו 3 יציאות?

ולכול יציאה כיוון בניפרד? או שרק בסדרות הגבוהות יותר?

ואיך הוא יותר טוב מפיוניר 770 והסיגנון הזה?

תודה על העזרה

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

אם אלפיין אז 9855 ולא 9853

אם 9853

כבר עדיף סידרה 8 של פיוניר

ה9853 הוא פשוט ביזיון של מכשיר - גועל נפש מטורף שחברה כמו אלפיין מרשה לעצמה להוציא מכשיר עם תצוגה כזאת, בושה - לפיוניר סידרה 0 משנות ה60 יש תצוגה יותר ברורה ומובנת, ניווט בתפריטים שלו הופך חיש מהר למסע כומטה מפרך, או מינימום שבוע ניווטים מתקדם בקורס סמלי חי"ר

בקיצור מצטער אבל עם תצוגה כזאת המקום שהכי הולם את המכשיר הנ"ל הוא בקופסא - על המדפים במחסן !

פורסם

הגזמת טיפה

לי אישית כרגע יש 7 רדיודיסקים (כמה במכוניות וכמה בבית)

והיו לי ברכב (במרווח של חצי שנה) kenwood 2020\ jvc 455\ pioneer p8 \ alpine 9853

שקניתי את הP8 חשבתי שהתצוגה מדהימה וכו'

אחרי כמה חודשים בהם כמעט קיבלתי אפילפסיה מהמכשיר בכחול המזעזע ויתרתי עליו

חשבתי מה כבר יהיה ההבדל בינו לבין 9853

פשוט אין מילים

אז ההבדל בין 55 ל 53 הוא בתצוגה ובVOLT של המגברים 2V

אז מה? בגלל זה אני אשלם עוד הרבה כסף ? (אצל אפריל טק ליין ,אני לא מדבר על פרללים)

אז בסדר התצוגה לא מדהימה ולקח לי שבוע ללמוד איך מתפעלים את המכשיר

אבל המקלדת שלו זה דבר שמתמכרים אליו

רק תנסה להשתמש במקלדת של ה 55 וה53 ותגיד לי מה עדיף

את האלפיין הנ"ל אין מה להשוות לפיוניר 6,7,8

לי אין כחול בעיניים אבל יש לי מוסיקה הרבה יותר איכותית

פורסם

9853?

ועוד חוות דעת שאני זקוק לה...

מה דעתכם על אלפיין 9845....

איך הכיוונים שלו? האם ההבדל בינו לבין המכשירים שציינתי באמת כל כך גדול?

חשובה לי החוות דעת על האלפיין 9830..

• תוכן חדש...