Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

golf GTI 1.8...שנת 1993?!?!

dragonrs2000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

ראשית אבשר לכולם שאינני RS2000 OWNER NO MORE - מכרתי את יפתי לפני שמונה חודשים וירדתי לזנות מבזה של פיאסטה youth- שלזכותה יאמר כי כל הסיפורים על אמינותה נכונים בעליל.

אני כנראה עומד להחליף את הרכב. עכשיו, לשאלתי: עלתה בחכתי גולף GTI יפת מראה, משומנת היטב. הבעלים הוא במקרה המכונאי שלי, שאני מטפל אצלו כבר שנים. אדם אמין והגון. הרכב מאובזר בסאנרוף שחלקו שבור:(, ח"ח, הגה כוח, נ.מ, שלוש דלתות, מקושטת במגנזיום רחבים, וסה"כ עושה רושם של רכב בן זונה יחסית לשנה ולמחיר. אבל להלן הקאטש...גולף גי.טי.איי....1993? נתקלתם בכזו?!?! אני חיפשתי במחירונים וראיתי שגרסת ה-1.8 ליטר הגיעה עד שנת 1992. אין כל רמז לרכב כזה מ-93, ומקנן בי חשש קטנטן שאולי מדובר ברכב "מקומבן"...

יצא לכם לראות כאלו על הכביש? שלוש דלתות, 1.8, כל האבזור והלוק של GTI אמיתית לכל הדעות, וגם נשמעת וננהגת כאחת...(אולי יבוא אישי? )

בתודה, שי שמתלבט לו.... :)

פורסם

מנתונים שאספתי באינטרנט , בשנת 93 קוד דגם mk3 ,

ה-gti נמכרה בין היתר עם מנוע 2 ליטר 8 שסתומים

לדעתי ברכב הספציפי שהוא אכן gti הושתל מנוע 1.8 8 שסתומים ,יעזור מאוד הקוד מנוע שרשום ברישיון רכב כדי לראות בדיוק באיזה מנוע מדובר (יש 90 כ"ס , ו-110 כ"ס ששימש את ה-mk2)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

90 ו-112 ליתר דיוק.

בדוק גם אפשרות שזהו דגם GT. כבר ראיתי כמה כאלו בארץ, וגם בן-דוד שלי מחזיק אחת כזאת.

• תוכן חדש...