Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאומרת הכותרת, WINDOWS XP PRO, התקנה נקיה וחדשה.

מדובר בתופעה זהה ב-2 מחשבים שונים (לכל אחד מהם 256 מגה זיכרון) וכרטיסי מסך שונים.

התופעה היא כזו:

כאשר מנגנים קטעי וידאו באינטרנט (כמו אלו של "ארץ נהדרת" או "כוכב נולד 4") דרך האקספלורר - התמונה לא רצה חלק אלא "מקרטעת".

מתי רואים את הסירטון חלק ? לוחצים למעלה TOOLS ונכנסים ל INTERNET OPTIONS.

ברגע שנפתח החלון החדש (קטן יותר כמובן) של ה-INTERNET OPTION, מזיזים אותו הצידה ע"מ שלא יסתיר את הסירטון ברקע - ואז אפשר לצפות בסירטון ברקע רץ ח-ל-ק (ב-2 המחשבים אותו הדבר). (עריכה: זה לא ממש משנה אם פותחים את INTERNET OPTIONS או סתם לוחצים קליק ימני ופותחים למשל חלון PROPERTIES - גם בזה האחרון ה"טריק" יצליח)

גרסת המדיה פלייר עדכנית לרגע זה, ביחד עם DIRECT-X והדרייבר של הכרטיס מסך. ה-כ-ל עדכני לרגע זה (כולל כמובן התקנת SP2).

כל ניסיון שעשיתי לשחק עם הקונפיגורציה של המדיה פלייר וה XP עצמו - עלה בתוהו (כולל מתן עדיפויות לביצועים ע"פ מראה, משחקים שונים בהגדרות התצוגה והביצועים של המדיה פלייר). עושה רושם כאילו מדובר בחלוקה לא מספקת\נכונה של ביצועים.

אגב - בכל מה שקשור ל AUDIO, הכל רץ חלק למרות שהתמונה לא.

בקיצור - אחריי שהתייאשתי לגמרי החלטתי לשאול אתכם האם נתקלתם בכזה דבר והם ידוע הפתרון ?

תודה למשיבים

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מקווה שלא הורדת את מדיה פלייר 11, עדיין בטא.

תנסה להוריד קודקים, למרות שלא ממש נראה לי. תוריד את k lite mega codec pack.

שלישית, והכי חשוב בעצם, אתה משתמש באותו זמן בתוכנת הורדה או משהו שתופס את הפס? אם כן, אזי אין מספיק BUFFER בשביל הוידאו.

פורסם

שלילי, הגרסה של המדיה פלייר היא גרסה 10 (האחרונה בסריה) ולא ה 11-בטא.

אין שום דבר שזולל רוחב פס (רק מסנג'ר ברקע) - ושוב, לא כאן הבעיה. עובדתית ברגע שנפתח חלון נוסף העסק עובד חלק.

תודה

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אולי משהו בהתקשרות האינטרנט?

שני המחשבים עובדים על אותו חיוג?

אתה יורה לכיוון הלא נכון בכלל.

אין פה בעיה של מהירות זרימת נתונים או משהו כזה, יש פה בעיית משאבים.

עדכון נוסף (שעליתי עליו ברגע זה); ברגע שסרטון רץ ונכנסים ל TASK MANAGER ונותנים לאקספלורר משאבים מקסימליים (REAL-TIME) העסק עובד מצויין (אבל הכל מסביב מקרטע).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תבדוק אולי בכרטיס מסך האצת חומרה (צריך להיות מלאה + כתיבת תוכנה)? לא יודע, אולי זה קשור.. wild guess

(להגיע לזה אתה נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך

לחצן ימני על השולחן עבודה, properties

settings

advance

troubleshoot

צריך להיות על

full + write enable combo

לא יודע אולי זה קשור..

ואולי במדיה פלייר זה נראה לי אותו רעיון

tools

options

performance

video acceleration צריך להיות FULL לדעתי,

וגם אם אתה רוצה לנסות עוד דברים כנס לadvance..

בהצלחה

פורסם

בעקרון מייחסים את הבעיה (זאת בעיה ידועה ונפוצה)

לנתב. בעקרון יש בנתב את מה שנקרא נאט (NAT) והוא עושה את הבעיה.

אבל אמרת ששינית את חלוקת הסיצועים או משהו כזה...

אז זה עבד חלק, ככה שקשה לדעת ככה על יבש

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

המאיץ הגרפי (הן בדרייבר של הכרטיס מסך והן במדיה פלייר) מכוון על ה FULL.

במערכת הקודמת (98SE) לא היתה שום בעיה - ויכול להיות ש XP צריך משאבים חזקים במיוחד בשביל להריץ מולטימדיה באופן תקין (כי עם פנטיום-3 750~ ומערכת הפעלה 98SE העסק טס).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין מדוע מתעקשים משתמשים לעבוד עם המידה פלייר גרסא 9-10 או 11.

למחשב יש מעט זכרון ולדעתי המדיה פלייר גומר אותו.

תוריד את המדיה פלייר קלאסיק. קובץ אחד שיפתור לך את כל בעיות הסרטים:

http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_players/media_player_classic.cfm

פורסם

תנסה להעביר את המראה של ויינדוס למצב "קלאסי",זה יאכל לך פחות זיכרון ואולי יפתור את הבעיה.

בנוסף כמו שהחבר'ה אמרו תתקין מדיה פלייר קלאסי ותגדיר אותו שינגן הוא בדפי האינטרנט ולא הגירסה החדשה.

פורסם

תודה לכולם על העיצות :)

אני בהחלט אנסה להתקין את המדיה פלייר קלאסיק ואבדוק אם זה פותר את הבעיה.

בנוגע לשינוי מראה הווינדוס למצב ה"קלאסי" - כבר ניסיתי את זה וזה לא עזר.

אם שום דבר לא יועיל אני פשוט אחזור ל WIN98SE (יש לי גיבוי דיי עדכני ב GHOST :) ).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אהלן איציק,

אני כבר נשברתי מכל הסיפור הזה.

לפני כמה חודשים התקנתי XP-SP2. הכל עבד טוב ויפה, מדובר על P4 2.4 שרץ על 512 מגה זיכרון.

כרטיס מסך GF2MX(אני לא משחק משחקים, והוא עושה את העבודה יופי).

אני אישית לא הצלחתי לעלות על הבעיה. כל פעם שהמחשב שלי בכלל חשב להפעיל STREAMING של WMV(פורמט הסטרימינג של מייקרוסופט), כל מערכת ההפעלה היתה נכנסת לפריזים נוראיים, המשחב היה פשוט שובק חיים לכמה שניות, וכמו שנאמר לא ממש מדובר כאן על מחשב עתיק יומים.

המשחב מריץ בלי בעיות CUBASE עם מספר VST כבדים בו זמנית, בגדול אין לו ממש בעיה להריץ שום תוכנה, כולל תוכנות עריכת וידאו, ואף פעם בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דרעק שמביא לי את הסעיף. משום מה התופעה הפסיקה, זה קורה בדיוק מתי שאני לא רוצה שזה יקרה, עשיתי ריסט פה וריסט שם ועכשיו משום מה זה הפסיק. לעניות דעתי מדובר על בעיה נקודתית שכנראה התקנתי קודק נלווה לאיזה תוכנת עריכה(קודק של WMV) שיש לו איזה בעיית נזילת משאבים ב-WINXPSP2. האמת שזה כבר ייאש אותי עד כדי כך כשכל פעם שאני רואה שצריך לצפות ב-STREAM של מייקרוסופט אני פשוט סוגר את החלון.

אחח, החיים הקשים עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט. שיגעון.

גיל, כפרה עלייך, בוא תתקין לי סלאק. :D

אלעד

• תוכן חדש...