Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בהחלט אנסה להתקין את המדיה פלייר קלאסיק ואבדוק אם זה פותר את הבעיה.
לא צריך להתקין אותו, הוא קיים כבר במערכת.

פשוט תכתוב בשורת הRUN-

mplayer2.

פורסם

טוב חברים - יש פתרון !!! (או: הבעיה נפתרה).

לפני הכל - השתלשלות העניינים;

ניסית להתקין קודקים חדשים - לא עזר.

החלטתי לקחת סיכון ולחזור ל WIN98SE...

התקנתי הכל כמו שצריך - אותה הבעיה !

מייד הבנתי שיש לי כאן בעיית תוכנה - ומבלי להסס התקנתי מחדש את ה XP-PRO אבל הפעם לא שידרגתי את המדיה פלייר אלא השארתי את גרסה 8 המובנית בתוכנה.

בדפים הראשונים שהרצתי נטען לו מחדש ה"פלאש" פלייר בגרסה 9 - וכשרציתי להציג סרטים המערכת ביקשה אישור להורדת CODEC גרסה 9 של המדיה פלייר.

אישרתי את ההורדה, הדרייבר הותקן תוך שניות בודדות - והוידאו רץ ח-ל-ק !

נכון לרגע זה לא אשדרג את המדיה פלייר לגרסה החדשה יותר (9 או 10 כי 9 עשה בעיות גם ב 98SE כמה שעות קודם לכן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תוכנה לא יכולה להיות כבדה לוינדוס, אולי למחשב.

אבל זה לא הגיוני. אני הפעלתי וינדוס 2000 על מחשב 400MHZ עם 128MB זיכרון, פעל בו מדיה פליר 9, ועבד חלק (מרבית הזמן).

פורסם

טוב, גם במחשב השני (החלש יותר) הסרתי את ההתקנה של המדיה פלייר החדש והגעתי שוב לגרסה המובנית של ה XP (גרסה 8 של המדיה פלייר) והכל עובד פיקס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...