Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pace notes 4/7/06

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...כמה פעמים בחיים ראיתם איזה סרטו וידאו קצר ששלחו לכם באי-מייל , קטע ראלי למשל , ראיתם איזו אימפרזה צבעונית מגיעה בהחלקה ואמרתם לעצמכם - "אני הייתי עושה את זה יותר טוב.. " או "איזה חרא של נהג..." , אני בטוח שזה קרה לכם וקורה לכם , זה קרה גם לי ועדיין קורה .

אנחנו תמיד חושבים שאנחנו יכולים לעשות את זה יותר טוב .

או שמחליטים שאנחנו לא חושבים בכלל על עצם הרעיון הזה , אלא הולכים אחרי הראש של הנהג ואומרים "וואלה , זה הכי טוב שיש , הכי מהיר במקרה הזה " , לא נכנסים בכלל לקטע של אני במצב הזה .

כשהחלטתי לעשות את השינוי מהמחשבה להיות נהג מרוצים או נהג ראלי , זה ממש לא חשוב ולהפוך לנווט , מחשבה אגב שלקחה לי בדיוק עשר שניות... , ההסכם היה שאני לא חושב שאני עושה את זה יותר טוב מזה שיושב לשמאלי אלא ששנינו יחד במצב הזה וכל אחד אחראי לתחום שלו , לעשות את זה הכי טוב שיש , והתוצאות הן המקסימום באותו זמן נתון .

תגידו שזה קשה לעשות את השינוי הזה ואני אגיד לכם שממש לא , בשבילי בכל אופן .

מחליטים על קו מסוים , שלמים ביותר עם ההחלטה הזו והולכים איתה בכיוון הכי טוב שיש , ומבחינתי הכיוון הזה הוא להתמקצע בדרך הכי טובה שאפשר .

תמיד אומרים שכשמצליחים , מנצחים , בראלי , אז הנצחון הוא של הנהג ואם חס-וחלילה מפשלים , טועים או מתרסקים אז כמובן שהנווט אשם .

בעקרון אין לי בעיה עם הקביעה הזו כל עוד הנהג יביא רק נצחונות כל הזמן...וקצת רצינות .

כמו שאני רואה את זה , העבודה ברכב היא עבודת צוות ולכן ההצלחות והכשלונות , הנצחונות והתאונות הן של הצוות , ללא יוצא מן הכלל .

כמובן שחשוב לשבת ולנתח כל דבר , טוב או רע , לאחר המקרה אבל בגדול , לקו הסיום מגיעה מכונית עם שני אנשים , ועל דופן הרכב רשומים , לפחות בפעם האחרונה שבדקתי , צמד של שמות ...

pace notes יהיה בעצם טור אישי (מצטער , ללא יכולת תגובה מצדכם ) שבו אנסה במשך הזמן לשתף אתכם במה שעובר עליי באופן אישי בעולם הספורט המוטורי שלי , שלנו .

לא יהיו בו דברים חדשותיים או סקופים כאלו ואחרים , את זה נשאיר לפורום הפתוח .

אז נכון שכרגע הספורט המוטורי הישראלי תקוע ואין בדיוק ראלי אבל תמיד יש לאן לשאוף ואני חי את הספורט הזה , יחד עם ההוא שמשמאלי , 24 שעות ביממה , 7 ימים בשבוע ואני מדבר עם ההוא שמסובב את ההגה ומחליף הילוכים יותר פעמים ביום בפלאפון מאשר עם אשתי , זה חלק מאימוני התקשורת שלנו . אולי בסוף ימאס לנו לדבר אחד עם השני .

בראלי קפריסין לפני שנתיים או שלוש , בסוף היום השני זה היה , עמדתי בסמוך לפארק-פרמה , ממש ליד החור בגדר ממנו יוצאים הצוותים לאחר שהחנו את המכוניות בפנים .

אני לא אשכח את הרגע הזה , סיינז ומויה הגיעו , החנו את הרכב , קינג קרלוס יצא והלך , מבלי להסתכל אחורה ואילו לואיס מויה נשאר עוד מאחור , מסדר כמה דברים באוטו . לא הבנתי את זה .

למחרת , יצא לי שוב לפגוש בסיינז והייתי חייב לשאול אותו לגבי הסיטואציה המוזרה הזו , שהפריעה מסתבר רק לי . התשובה שלו היתה מאד פשוטה - אני שומע אותו כל היום באינטרקום ועכשיו אני רוצה קצת שקט ממנו...

דובי

דובי

1234.JPG

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...