Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים וחברות.

מישהו יכול להסביר לי איך אני נוסע (ברכב) מראש העין לים המלח.

חוץ מזה, מישהו יכול להסביר לי על אטרקציות מעניינות באיזור ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

סע דרומה על כביש 444 , שמאלה (מזרחה) על 443 , בפסגת זאב ימינה (דרומה) , דרך רמות , ואז שמאלה (שוב מזרחה) לכיוון הגבעה הצרפתית , דרך אבו טור , למעלה אדומים , ויורדים לכיוון ים המלח.

מה זה בשבילך אטרקציות ? בשבילי הכביש עצמו הוא אטרקציה...

פורסם

אין מילים, פשוט זאת הדרך....יש אישור!! 8-)

אבל אני אתקן קצת, איןו צורך להיכנס לפסגת זאב, פשוט מצומת הגבעה הצרפתית המוכרת לכולנו וזאת אחרי שעלית את העליה של רמות שבאה אחרי כביש 433, אתה ממשיך כל הזמן ישר לכיוון מעלה אדומים ומשם יש לך שילוט. בעיקרון כל הדרך זה ישר.

בעיקרון אתה נוסע לאילת דרך כביש הערבה ופשוט באמצע זה ים המלח

מירושלים עד לאזור המלונות של ים המלח זה משו כמו שעה וארבעים.

פעם בקיבוץ קליה באיזור היה פארק מים לפני כמה זמן בני דודינו גרמו לסגירתו, בדרך אתה יכול לבקר גם את בני משפחתו של הזמר הידוע הראל מואיל.

תבלה....

Polo 2012

פורסם

אם תיירות זקנות נגועות בפסוריאזיס שצפות במי מלח כמו מלפפונים חמוצים הן אטרקציה בשבילך - אתה הולך לעשות חיים משוגעים!

פורסם
סע דרומה על כביש 444 , שמאלה (מזרחה) על 443 , בגבעת זאב ימינה (דרומה) , דרך רמות , ואז שמאלה (שוב מזרחה) לכיוון הגבעה הצרפתית , בצומת הגבעה הצרפתית תמשיך ישר (יש שילוט) למעלה אדומים , ויורדים לכיוון ים המלח.

מה זה בשבילך אטרקציות ? בשבילי הכביש עצמו הוא אטרקציה...

למען האמת ניתן להמשיך ישר ב433 (לירושלים) ולא לפנות לגבעת זאב אך בתקופה האחרונה ישנה בנייה באזור היציאה מהדרך המהירה ששינתה קצת את דרך הגישה לגבעה הצרפתית ולכן רצוי בכל זאת לנסוע כפי ששמר הציע דרך גבעת זאב ורמות. זה קצת פחות נוח ולוקח קצת כ-5 דקות יותר אבל אז לא תסתבך בשל עבודות הכביש.
פורסם
למען האמת ניתן להמשיך ישר ב433 ולא לפנות לגבעת זאב אך בתקופה האחרונה ישנה בנייה באזור היציאה מהדרך המהירה ששינתה קצת את דרך הגישה לגבעה הצרפתית ולכן רצוי בכל זאת לנסוע כפי ששמר הציע דרך גבעת זאב ורמות. זה קצת פחות נוח ולוקח קצת כ-5 דקות יותר אבל אז לא תסתבך בשל עבודות הכביש.
בכל מקרה , אם תיסע עד סוף הכביש יהיה לך שילוט לגבעה הצרפתית או לפסגת זאב,

שוב, לא להיכנס לפסגת זאב אלא להמשיך למעלה אדומים

Polo 2012

פורסם

פעם בקיבוץ קליה באיזור היה פארק מים לפני כמה זמן בני דודינו גרמו לסגירתו

רציני ? בניתי על הבריכת גלים, יש לי חסך נפשי...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
אם תיירות זקנות נגועות בפסוריאזיס שצפות במי מלח כמו מלפפונים חמוצים הן אטרקציה בשבילך - אתה הולך לעשות חיים משוגעים!
אנחנו יודעים שאתה אוהב אותן עם נסיון חיים.

אם הייתי רוצה לסגור את הבחור בפינה הייתי מציע זאת על ההתחלה , אבל תן לו להתבטא. כל אחד והאטרקציות שלו.

• תוכן חדש...