Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי את הרכב כבר 9 חודשים..

האוטו הוא עגלה, מנוע מאודדדד חלש... (לא עומד מול שום משפחתית ואפילו 1.4 אחרות עושות בושות)

לא בדיוק השיקול בבחירת רכב בקטגוריה הזאת, אבל נכון :-)

האוטו מאוד לא נוח לנהיגה, הרגליים נחבטות כל הזמן בפלסטיקה המגעילה שיש מ 2 הצדדים

משענת היד שיש על דלת הנהג מאוד כואבת להישען עליה.. מאוד!

הפלסטיקים נוטים ליפול מדי פעם (של הדלת למטה, ושל המראות)

היגוי מגעיל ביותר.. שום קשר בין ההגה למציאות .. אפשר לסובב אותו איזה 20 מעלות לצד מסויים והאוטו לא יחשוב אפילו על תזוזה..

ברקסים שה ABS טורח לפעול גם במצב שלא צריך .. ובעיקר במצב שלא צריך ..

ABS עושה שעות נוספות בדרך כלל בגלל שהצמיגים זבל ולא אוחזים, לא בגלל הברקסים עצמם, אבל גם זה נכון - הצמיגים שבאים עם הרכב הם זבל.

המזגן חביב.. אבל קשה לו לעבוד בימי הקיץ הממש חמים

טוחנת דלק בכמויות ! 1:9-10 ו 1:8 אם קיקים שבאים חופשי :)

במצב נסיעה רגוע: 370 ק"מ לטנק מלא (36 ליטר הצלחתי למלא) , וזה בדרך לאילת על 90-100 רוב הדרך

במצב "כאסח" של קיקים חופשי , 280 ק"מ בערך לטנק מלא

בקיצור אוטו אכזבה.. ביקשתי לא פעם שיחליפו לי.. אבל כרגע אין במה :(

הליסינג הפיל עוד חלל? :-D

נשמע מציאה...

ניר

פורסם

עשיתי דווקא שלשום סיבוב קצר מאוד כנוסע על אחת.

מההתרשמות הקצרה שלי ניכר שאיכות ההרכבה לקויה: הרכב די חדש וכבר יש כל מיני קרקושים מוזרים ועוד רעשים לא ברורים מהמתלה האחורי (ישבתי במושב האחורי וגם כשיצאתי מהרכב נענעתי אותו ואכן חלק מהרעשים הגיעו מהמתלה).

שאלתי גם את הנהג לגבי הרכב והוא טען שהוא ממש לא נהנה ממנו (הוא קיבל אותו בליסינג), והוא לא טיפוס חובב הגה במיוחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי שברולט איואו 2004 מליסנג לפני 4 חודשים

רציתי רכב זול, חדש, שנראה טוב ושלא עשה הרבה קילומטרים ומצאתי בדיוק מה שחיפשתי

הוא נוסע טוב ומסוגל להאיץ מהר אם משתמשים בו נכון, צריך להתרגל להחלפות ההילוכים ואפשר להסתדר מצויין.

צריכת דלק 1:13.5 מחוץ לעיר, ואני נוסע דווקא מהר ולא בצורה החסכונית ביותר

נוסעת יותר טוב מיונדאי גטס ונראית יותר טוב, יש לחבר שלי כזאת, לא ציפתי שהוא יהיה כמו סובארו אימפרזה או טויוטה (ובצדק קניתי אותו בחצי מהחיר), ובסה"כ אני מאוד מרוצה ממנו

לא מומלץ לקחת סיבובים מהר למי שאוהב נסיעה רגועה ושקטה, בגלל תחושה של אובדן שליטה (אני עדיין בחיים ובלי אף תאונה ;))

היגוי נוח

הבלמים עובדים מצויין

המתלים קצת חורקים אבל עושים את העבודה

תא מטען גדול, מרחב פנימי גדול ונוח, שוב החלקים זולים אז לא להתפרע ולהיזהר אם אתם רוצים לשמור עליו

• תוכן חדש...