Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני וחבר שלי שטפנו את המנוע ברכב שלו, ברשותו מזדה 323 שנת 98 אוטומט, שטפנו את הרכב מכיוון שהרכב לפני טיפול ורצינו לראות אם יש נזילות כלשהם, שטפנו את הרכב עם קיטור וייבשנו את המנוע טוב טוב בערך כשעה יש לציין שכבר לא הייתה שמש ממש חזקה, ניסינו לאחר הייבוש להניע את הרכב, ואין הרכב לא מניע יש סטרטר והוא מנסה להניע אבל לא מניע גם עם גז לא מניע.

ייבשנו את כל הפלאגים ואת המפלג ניתקנו את כל חוטי ההצתה וייבשנו ואין לא מניע.

מה לעשות?...להשאיר מחר את האוטו בשמש שיתייבש עוד יותר.????

יש לציין שפתחנו את המפלג חצי כי לא הצלחנו לפתוח את הבורג שמלמטה בגלל שהבית של הפילטר אוויר הפריע והכנסנו אוויר לתוכו (לתוך המפלג)...שאני אומר הכנסנו אוויר אז ני מתכוון ללחץ של קומפרס

תודות לעוזרים.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

• ספונסר פורום
פורסם

מתי תלמדו..

לא שוטפים מנוע בקיטור!!!

אתה יכול לשים את האוטו כמה זמן שאתה רוצה בשמש...לא יעזור

"הקרבורטור נפל לתוך הרדיאטור ועשה סמטוחה מכל הפלאגים.."

ועכשיו ברצינות.. נתק מינוס מצבר.

ותנתק קונקטור אחר קונקטור וייבש באמצעות לחץ אויר, לאחר מכן יבש שוב את חוטי ההצתה ואת המפלג,ובמיוחד בקדחים שבתוכם נמצאים הפלאגים, וודא שמסנן האוויר והצינור אינם מלאים במים.

ותניע.

אורן

פורסם

ותתפלל שיניע .

חבר לעבודה שטף את מנוע הרכב שלו לפני כשבועיים עם קיטור ,

הגעתי בדויוק בסוף ואמרתי לו שיפסיק .

כשרצה להניע הוא לא הצליח ,

השאיר את הרכב כל השישי שבת בעבודה - וכלום.

במוסך נאמר לו כי אחד החיישנים נהרס לו וזה עלה לו 2360 ש"ח .:shock:

ירון מאיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...