Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע ב-1500 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד - חזק וברוך, אז הטיעון של עלות החומרים באמת נפסל.

עכשיו הענין הוא רק ברמת העבודה... ואם לפחח/צבע יש ניסיון אזי יכול להיות טוב כמו במקום אחר...

:agrue:
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest רונאלדיניו
פורסם

:-P

משעשע... ממתי מודדים עלויות רק על סמך עלות החומרים? איפה פועלים, ביטוח לאומי, ארנונה, שכ"ד, ניהול חשבונות, מע"מ, מס הכנסה ולא יודע מה עוד... אבל הכי חשוב - זמן. לא שזה אמור לעניין אותנו כלקוחות, אבל לדעתי אם כבר נכנסתם לחישובי עלויות, תעשו את זה כמו שצריך...

בכל מקרה, אם אתה בוחר בעבודה של הפלסטיני, תדאג למצוא רפרנסים שלו, אבל לא מלפני חודש, אלא עבודות שכבר עברו לפחות שנה. כל דבר אחר לא מהווה אינדיקציה טובה מספיק.

רון

פורסם
דוד - חזק וברוך, אז הטיעון של עלות החומרים באמת נפסל.

עכשיו הענין הוא רק ברמת העבודה... ואם לפחח/צבע יש ניסיון אזי יכול להיות טוב כמו במקום אחר...

לקוח מהשורה, לא יכול לדעת את רמת העבודה בכל מקום.ובודאי לא כמו שרון כותב יתחיל לחפש

מישהוא שצבע שם לפני שנה.

רון, לא מודדים עלויות רק על סמך עלות החומרים,כתבתי את מחיר החומר בגלל ש MOTIOZ

כתב את זה : "דויד MZR - בכסף הזה - אתה בקושי קונה חומרי צביעה איכותיים מספיק."

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד - זה לא ציטוט שלי ,אלא של Liviur :-)

לקוח מהשורה, לא יכול לדעת את רמת העבודה בכל מקום.ובודאי לא כמו שרון כותב יתחיל לחפש

מישהוא שצבע שם לפני שנה.

רון, לא מודדים עלויות רק על סמך עלות החומרים,כתבתי את מחיר החומר בגלל ש MOTIOZ

כתב את זה : "דויד MZR - בכסף הזה - אתה בקושי קונה חומרי צביעה איכותיים מספיק."

תן בח (פח) צבע מיטלי כפיצוי :-D

פורסם

גם בשטחים, כמו בכל מקום אחר ישנן איכויות שונות של עבודה.

לרכב שלי קיבלתי הצעה לפחחות וצבע כללי (כולל פירוק והרכבה של כל האוטו ולא סתם צביעה) ב 5500ש"ח בשכם. הפחח נחשב פחח מצויין וראיתי עוד עבודות שלו.

עבודה של 1500 ש"ח תיראה בהתאם.

אסף

פורסם

צודק, טעות שלי.

מגיע גם פיצוי, הפסיפלורה בחצר ביתי כבר נושאת פרי ,כשיבשיל תקבל.

החתולה שלי מיצי,שפכה את פח הצבע.:-P

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תשמע,

יש לך לא רק שכבת צבע אחת.

יש לך גם שכבות לקה

ויש לך עלות מצטברת של כלי עבודה

וחומר לעשות את הפחחות לפני.

ואני עדיין לא מדבר על איזה חברות צבע.

כנס לפחח ישראלי תשאל אותו כמה הוא קונה דלי ליטר צבע טוב.

(ואני לא מתייחס לעירבובים עדיין)

1500 ש"ח לא יקנה עבודה טובה.

נקודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שני פתגמים חשובים שיכולים לעלות עכשיו:

"קמצנים משלמים פעמיים".

ו-"מה שאתה משלם, זה מה שאתה מקבל".

עבודה ב-1500 ש"ח, תראה בדיוק כמו המחיר שלה - כבר יצא לי לראות עבודות זולות, שכבר אחרי חצי שנה - שנה, מתחילות לפתח חלודות, פיצוצים, התקלפויות, ועוד.

בעוד שיצא לי גם לראות עבודות איכותיות - חבר בפורום תיעד זאת אפילו באחד מהנושאים (ליאור - Fireball), שילם המון - אבל קיבל עבודה טובה.

אני לא בא ואומר תשקיע את כל מחיר הרכב על צבע, אבל תדע לפחות לאן אתה הולך - אם תשלם יותר (1K-2K), תקבל עבודה ליותר זמן.

לשיקולך.

פורסם

אני לא מסכים,הרכב שלי עבר לפני שנתיים פחחות וצבע בשטחים,ב נעלין ועד היום הרכב באותו צבע בלי פיצוצים קילופים או חלודה,אגב לי עלה כל התענוג עם ריפוד גג פנימי רק 1000 ש"ח,ועבודה מקצועית ביותר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אז לפותח השרשור,

להורים שלי יש מזדה 323, שנלקחה למוסך פלסטיני לצורך פחחות מלאה, צבע מלא, החלפת מנוע, וכל זה היה ב5000 שקל,

דעתי?

החלפת המנוע היתה בסדר,

הצבע? זוועתי, פשוט נוראי, צבע מגעיל, פספסו מקומות מסויימים, לדוגמא באיזור האנטנה, לא עטפו את כל הדברים שהיו צריכים לעטוף, הצבע השחור על הפגושים היה זוועה, בקיצור, הרכב נראה זוועה מקרוב.

פורסם

שלום,

בעניין הצביעה: האם מותר לשנות צבע רכב? צריך לשנות ברשיון לא?

ודבר נוסף קשה מאוד עד בלתי אפשרי לשנות גוון , כלומר יהיו תמיד מקומות שלא ניתן לצבוע וישאר הגוון המקורי. (מדי פעם חולפת בראשי המחשבה לצבוע הרכב מלבן משעמם למשהו אחר -פחחות אני לא צריך כלל זה אמור להוזיל עלויות לא?)

יובל

פורסם

בשנת 97 בערך, כשהיה שלום(בדיוק לפני שניסו לעשות "שלום") ,ועוד היה אפשר להכנס לקלקילה בלי למות, החליפו לי כנף בפורד אסקורט ופחחות וצבע כללי, ב 1800 ש"ח.

הצבע היה לבן שנהב, והצביעה לא הייתה ברמה מי יודע מה, היו כל מיני גרגירי חול ושאר ירקות במקומות מסויימים בתוך הצבע.

אבל בכל מקרה זה היה שווה , הצבע נשאר במצב שלו כמה שנים לאחר מכן, והייתי מרוצה, הרי זה לא אוטו חדש ואף אחד לא מסתכל עליו כאחד שצריך להיות מושלם.

בצבע מטאלי חובה לצבוע שכבת לקה על הצבע?

האם במידה ויש לי קומפרסור שווה לנסות לבד?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...