Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך YNET

"שר התחבורה הציג היום את עיקרי תכניתו למלחמה בתאונות דרכים. במרכזה - החמרה אכיפה וענישה, החרמת כלי רכב והורדת מהירות בכבישים מסוכנים

שר התחבורה שאול מופז הציג היום את עיקרי תוכניתו למלחמה בתאונות הדרכים. במרכז השינויים - הורדת מהירות הנסיעה בכבישים מסוכנים, פעילות מוגברת כנגד עבריינים מועדים, שלילת רישיון מיידית בביצוע עבירה חמורה ולצמיתות במקרה של עבירה חוזרת, ביטול שיטת הניקוד, הארכת זמן המלווה, החרמת מכוניות והחמרת מבחני רישוי לכלי רכב. בכך מאשר שר התחבורה הערכות מוקדמות, לפיהן ינקוט יד קשה יותר מקודמיו בתפקיד."

אני לא יודע כבר מה לחשוב, מצד אחד אני חושב שסוף סוף יש כאן מישהו שאולי באמת רוצה לשנות את המצב העגום של מספר ההרוגים בכבישים. מצד שני שוב יש לנו שר שאין לו שום קשר או מושג בנושא שאליו המשרד שלו אחראי. מה שבטוח, הוא פותח כאן במלחמה חדשה, בציבור הנהגים. הולך להיות מפחיד לעבור את המהירות המותרת, מעניין גם מה המהירות הזאת הולכת להיות :roll:.

אפשר רק לקוות שבמלחמה הזאת יהיו פחות הרוגים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ונסיון עם מטוסים. ומסוקים. ומזלטים יש לו (למופז) !!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מדהים. שיטת המקל והזרג.

מה שמעצבן אותי במיוחד זה שהוא לא אומר שום דבר על תחבורה ציבורית. הוא לא נותן שום אלטרנטיבה לנהיגה.

פורסם

ד.ביל זה מה שהוא. ככה זה גנרלים בצבא ממשיכים אחר כך להיות גנרלים גם באזרחות, יותר טוב יהיה לכולם ולעצמו שישב לו בבית שלו וירק על התקרה יצא מזה פחות נזק.

נקווה רק שאלו סתם דיבורים ושברגע שהוא יגיע לשלב המעשים הוא יפוטר.

ROOONEEYY

פורסם
.

נקווה רק שאלו סתם דיבורים ושברגע שהוא יגיע לשלב המעשים הוא יפוטר.

איזה שלב מעשי? מאיפה יהיה לו כוח לעשות משהו?

סתם בזבוז אוויר ותווים כל החרטא הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בינתיים דיבורים פקה פקה.

הקנס על פלאפון כיום עדיין עומד על 500 שקלים.

אני מאוד מאוד אופתע אם הקנס הזה יועלה ליותר מאלף שקל.

הבטיחו לפני כמה שנים 300 מצלמות מהירות, אכיפה עם מסוק, ומה לא.

מה יצא מזה?

2 וחצי מצלמות פעילות בכביש 40, עוד כמה בודדות בכביש 85, וזהו.

עשו שיטת ניקוד חדשה שאמורה להתמודד עם נהגים שעוברים הרבה עבירות (כך שלא מקבלים שום ענישה משיטת הניקוד על עבירה בודדת, אלא רק אם אתה עבריין מתמיד) כי אמרו שזה יהיה יותר יעיל.

עכשיו מופז רוצה לעשות בדיוק הפוך, שיטת ניקוד שבה בעבירה חמורה (או "חמורה") בודדת כבר ייכנסו באמאמא של הנהג, אפילו אם יש לו 15 שנה עבר נקי.

למה? ככה.

אם תהיה שיטת ניקוד עם עונשים אוטומטיים כבדים על עבירה בודדת - אנשים ינהלו את התיקים האלו בבית המשפט עד שייצא עשן.

כיום אנשים צוברים כמויות של נקודות בעיקר בגלל שעבירה בודדת לא שוללת רשיון, וכשמגיעים לצבירת נקודות נאה זה כבר מאוחר מדי.

אני לא מוכר את האוטו עדיין, הנסיון בשנים האחרונות מראה שתוחלת הקדנציה של שר תחבורה היא בסביבות 11 חודשים, כך שיש סיכוי לא רע שעוד מעט גם השר הזה יעוף (אולי למשרד יותר בכיר בו הוא יוכל לעשות בלגן) ונקבל טמבל אחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שוב חוזר הניגון........לא יאומן, הכסא שהכי קל ממנו להשפיע בו משמועותית על המדינה ואזרחיה שוב נופל לידיו של גנרל שחושב שהאזרח הוא "שפוט" של הרס"ר,במקום להסתכל וללמוד מה עושים בעולם המערבי שוב מחזירים אותנו לימי החושך של ימי הביינים שכל היום שרפו אנשים על היותם אשמים בחשיבה שונה מהמותר,לא תשתית ולא מסלול או אפילו עזרה לספורט המוטורי, לא חינוך והסברה מה היא נהיגה ומה בכלל אתה עושה על הכביש,לא מחקר אמיתי מה הגורם האמיתי והעיקרי לתאונות הדרכים ודין נהג מהיר כדין רוצח{לא סתם "צדים אותנו עם "אקדחים"}

הגנרלים רק שוכחים שבניגוד לצבא מדינה אפשר{עדיין} לעזוב!

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

דיבורים פקה פקה מעשים גולו גולו.

מתי מדינת ישראל תקלוט ששר תחבורה צריך גם להבין בזה.

אני בעד שאיש כמו דני פרומצ'נקו יהיה שר התחבורה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אל תתנו ללחץ הדם שלכם לעלות.

המשמעות היחידה לגיבוב השטויות שיוצא מפי (הטבעת?) השר, היא הצהרה- "אני כאן השליט, אני כאן המחליט".

זה קורה עם כל נ?ג?ד חדש שמגיע לאפסנאות, כמו גם עם כל שר שמקבל כסא חדש.

"מוטב לנו למות על רגלינו, מאשר לחיות על ברכינו"

פרנקלין .ד. רוזוולט

פורסם

שיחזור לצה"ל ויתחיל להתעסק בעניינים שהוא מבין באמת...

כל המדינה הזו פועלת לפי ג'ובים שמחולקים בהרכבת הקואליציה.

מה שחשוב לרוב חברי הכנסת היום שיהיה להם לפני השם את התואר "שר" שמקנה להם וולבו+נהג+הרבה כסף...

שיתחילו למנות אנשים מתאימים לתפקידים והמדינה שלנו תיראה הרבה יותר טוב. כגון שר הבטחון שצעק יותר על ה"מצב החברתי"...

בין היתר צריך גם למצוא אדם שבאמת יכול להוביל מהפכים ושמסוגל לעצור את התאונות דרכים, עם שיטות מעשיות ומבוססות ולא רק דיבורים.

דרך אגב בקשר לתוכנית הזו-היא תישאר על השולחן שלו עד הבחירות הבאות ואחריהם כבר ישכחו מהם.

פורסם

אני דווקא חושב שהוא יעשה במשהו בתפקידו..

הוא מתכנן לשים מצלמות בפסי רכבת נגד כאלה שעוברים כשהמחסום יורד (סתם לדוגמה) ובכלל הולכת להיות החמרה של ממש בכל הנוגע בהוצאת רשיון ובכלל בעבירות תעבורה בכביש. וזה משיחות שערכתי עם בוחנים.

פורסם

זהו בדיוק.

שהטיפש הזה הולך למרר לכולם את החיים בלי שזה יחסוך אפילו נפש אחת בישראל.

טפל בתשתיות, טפל בחינוך, טפל בחוקים המיושנים.

לאכוף זה לנסות לתקן משהו מקולקל. אז אפשר וצריך לאכוף נגד אלה שיוצאים באופן פרוע והרסני מגבולות החוק - אבל בחיים לא יצליחו לאכוף את כל העבירות נגד כולם.

עזוב אותך - סתם פוליטיקאי פוץ. זרקו אותו מהדלת , נכנס מהחלון , אבל שבר את הזכוכית.

פורסם

בכל מקום בעולם לא יצליחו לאכוף את כל העבירות..

אין ספק שישנם מקומות אחרים אשר בהם יותר חשוב לגעת.

את סדר העבודה שלו רק הוא יודע למה וכמה, יש לי הרגשה שהוא עוד יפתיע.

• תוכן חדש...