Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה פה גם למנהלים וגם לשאר משתתפי הפורום . בבקשה , חברה תנו לצלמים קצת קרדיט הרי בילעדנו הפורום היה נראה משעמם וחסר צבע.

אולי מבחוץ זה נראה כזה פשוט ,ללחוץ על כפתור ופוף יש לנו תמונה.אז זהו שזה לא ממש ככה(לפחות לא אצל רובנו).

אנשים, מלה טובה או שתיים לצלם נותנת לו הרגשה שבאמת מעריכים את העבודה שלו.

ולמנהלים -אם אפשר בבקשה לפתוח ת'רד שקשור רק לתמונות וסירטונים זה יהיה יותר נוח לכולם הן לגולשים והן לצלמים.

בתודה מראש על ההבנה

THE WOLF

61597722.9VeFpGJU.IMG_0074.jpg

61597465.jPYWAU8U.IMG_0021.jpg

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות מדהימות, בנאדם!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איתי צודק. השרשור הזה יהיה מוקדש לתצלומים איכותיים בלבד. כל הצלמים שהיו באירוע מוזמנים לפרסם כאן תמונות איכותיות שצילמו (אנא - לשים רק את התמונות האיכותיות ביותר). כל תגובה אחרת שלא תכלול תמונות - תימחק. זאת כדי לשמור על השרשור "נקי" ולתת לתמונות לדבר.

לכל הצלמים - אם צילמתם מספר תמונות איכותיות במיוחד, צרו איתי קשר בה"פ למטרת פרסום תמונותיכם בגלריה מיוחדת מטעם הפורום וכן באמצעי התקשורת השונים.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנה תמונה טובה שלי (המצלמה לא משהו אז עשיתי מה שיכולתי :smile:)

img14208kd.th.jpg

ועוד אחת

img13933wc.th.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

sheled אין לי בתמונות שום עיבוד מחשב למעט קצת levels ,crop וקצת sharpen זה הכל.ועכשיו קצת תמונות של mad max במו שהבטחתי.

.the wolf

61624532.vNE99IBz.IMG_0031.JPG

61624520.Ap5OUofM.IMG_0028.JPG

61624540.0LkGFmxq.IMG_0032.JPG

61624565.wMlUt1sd.IMG_0053.JPG

פורסם

אכן אתם צודקים

מגיע לכם המון תודה וכבוד על כל הצילומים שצילמתם...

אני חופר בכל הפורומים בחיפוש אחר כל תמונה או סירטון שלי בגלל שאני יודע שהיו הרבה צלמים,לכן אני ישמח אם תשלחו לי תמונות וסירטונים אם יש למישהו. לא מפריע לי שהמספר יהיה גלוי מפני שלא עברתי על שום חוק:wink: .

תודה רבה

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...