Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היה סאב וופר של מוראל שיוצר בסין

זה היה סאב 15 אינטש 300 RMS - אכן היתה עליו מדבקה מקורית של מוראל על המגנט אבל הוא לא נמנה עם קו המוצרים הרגיל שלהם.

הם מייצרים בארץ ובארה"ב והם גם מייצרים רמקולים עבור חברות שונות כמו XTANT למשל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה אתה חושב שסט 3 חלקים כמו האילייט6 עולה בערץ רק 3400 שקל?

כי אתה לא משלם על ייבוא...

זאת חברה ישראלית - נמצאים באזור התעשייה של נס-ציונה (ממש לפני שפונים ימינה מכביש בית עובד לרחובות) אם אני לא טועה ברחוב המזמרה 17...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
95 אחוז ממה שנימכר בארץ מיוצר בארץ גם

קויקסילבר עשיתה בניה משהו כבר?

סרגי מה זה התשובה הזאת?

הרגת אותי......חחחחח

אגב האוטו כבר יומיים אצל מישהו בבנייה והוא יצא רק יום חמישי בערב(אמן אמן בלי בלת"מים).

ואז נהייה באשדוד.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

ישנם שני חברות ממה שאני זוכר של מורל ..

יש את מורל הישראלית(שלנו..)

ויש את מורלUSA .. ככה אני חושב שקוראים לה ..

אז יש שתיים ואני חושב גם שמשווקים לחו"ל/מייצרים בחו"ל את מוצרי מורל..(שלנו..)

בברכה,

אמיר

פורסם

זאת אותה חברה - אותם בעלים

רק שזאת שלוחה של ארה"ב.

Pioneer TS-X150

פורסם

הכוונה הייתה שמוצרים מורל שנימכרים בארץ יוצרו במפעל בנס ציונה

קויקסילבר אני לא מגיעה לאשדוד תקעו לי מגן אמא שלהם

יש מצב שתביא לי אותה בתמונות אני פשוט מת ליראות מה בניתה שם

יש ציור של הבניה משהו?

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם
זאת אותה חברה - אותם בעלים

רק שזאת שלוחה של ארה"ב.

לא ממש מדיוק.

מורל USA החלו כמיזם משותף של בין קרובי משפחה (מורל בישראל ומורל בארה"ב). לאחר סכסוכים בין הצדדים הם נפרדו לדרכים עצמאיות וכל צד ניכס לעמצו את השם מורל. לא משמן מורל ישראל זכו בתביעה משפטית בארה"ב על זכותם הבלעדית לשם המסחרי MOREL וכיום החברה שהייתה מוכרת כ-מורל USA נקראת כיום רנסנס.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

21.5.06, 15:53 אני כתבתי:

אם אני זוכר נכון, קראתי פעם ש morel שלנו ו morel usa פתחו קווי יצור משותפים, מטרתם העיקרית היתה שיווק מוצרי מורל בעולם תחת הסתרת מוצאם הישראלי.

בת'רד שקראתי פעם בפורום בריטי, מישהו שהזדהה כדובר של מורל טען שמורל ישראל ומורל USA הן לא אותה חברה או שהשותפות התפרקה, והם נידרשו להחליף את שמם בכדי למנוע את הטעיית הציבור. הם שינו את שמם עכשיו ל Renaissance Audio Group כך שלמעשה מורל USA כבר לא ממש קיימת.

בכל מקרה, מורל USA לא ייצרה אותם ליינים כמו מורל הישראלית ולא מיתגה אותם תחת אותם שמות.

________

מה שחיפוש יכול לעשות...

כן, למורל יש גם מפעל בטייוואן בניהול מלא שלה ובסטנדרטים שלה. מייצרים שם את הפולס ואת הטמפו (או משהו כזה), שיחליף את הפולס. כמו כן מייצרים שם עוד כמה דרייברים, בעיקר את הפשוטים יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...