Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר מועדון 13709-אני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עכשיו זה רישמי, אני חבר מועדון...וברשותכם רגע לפני הכל כמה הגיגים, רציניים יותר ופחות.

למרות המחיר הכבד מדי לדעתי, להיצטרפות למועדון ולמרות התמורה הקטנה יחסית, החלטתי להיצטרף בכל זאת... נכון שהיו לי כל הסיבות שבעולם שלא לעשות זאת אבל....מישהו כתב לי פעם שאם רוצים לשנות אז רק מבפנים, אז כן אני רוצה לשנות, ולא לא את המועדון...המועדון הוא רק המנוע לשינוי אמיתי בתרבות המוטורית בארץ, 600 הרוגים בשנה, תשתית כבישים רעועה, הנהג כפרה החולבת של המדינה, תרבות הסמוך החפיף, וקומבינה. המיסוי על אביזרי בטיחות, הספורט המוטורי לגווניו, לימוד הנהיגה, האדיבות הסובלנות ועוד....תרבות מוטורית מתחילה בתרבות אישית שמחלחלת לתרבות הכללית....מועדון החמש ועמותת אור ירוק, נתפסות בידי הרשיות כעמותות מקובלות לסיג ושיח, כאשר עמותת אור ירוק משפיעה יותר בגלל תקציב מוגדל וניתפסת כבעלת המאה, ומועדון החמש בגלל שהוא מייצג כמות גדולה של בעלי אינטרס משותף והיה שותף למהלך שינוי חוק (חוק האספנות). מועדון החמש ניתפס כליגיטימי בגלל שאינו מאיים על הרשויות, אינו אנרכיסטי ואינו דוגל בשבירת כללי המשחק, אלה רק ברצון ובצורך לשנותם וזהי גדולתו, יחסי הציבור המצויינים להם אנו זוכים באחרונה רק משפרות את המעמד והיחס. "עם שאינו זוכר את עברו, עתידו אינו מובטח" אמר מי שאמר, שימור העבר, שימור התרבות, הם רק צעד אחד לקראת המטרה, ויש עוד דרך ארוכה, נושא התרבות המוטורית חוק הספורט והמרוצים, שיפור כלי רכב, ושינו מדיניות המדינה, נתון כרגע לדיון, אם לא נביע את דעתינו נאלץ להיתמודד עם חוקים והחלטות שיכפו עלינו, ולכן צריך להתכוננן מבעוד מועד ולהיות בין אלה שמסיעיים לקבלת ההחלטה הרצויה ואלו שמשפיעים ולא המושפעים......ריבוי המועדונים הקטנים וה"מלחמה" ביניהם רק מחלישה את כולם....ההחלטות שיקבלו בסופו של דבר ישפיעו הן על חברי המועדון, והן על מועדונים אחרים... ויותר! מהמצב הקיים, נפגעים היום יותר, מועדון ה-FS מאשר מועדון החמש, כל חובב רכב, שחשקה נפשו בשיפור זה או אחר הוא עבריין בפוטנציה...ובאין מקום מסודר להוציא לפועל ולראווה את מרכולתו, אנו (כולם) נפגשים עימם בכבישים הציבוריים...מועדון החמש הוביל בעבר ויוביל בעתיד שינוי גדול, השינוי והרווחה שיביא תלוי כמה גבוה יכוון עצמו, וכמה כוח אלקטורלי יהיה לו... עשו חישוב כמה מנדטים יהיו חברי המועדון בכנסת הבאה (ללא קשר למפלגת הגימלאים)...כמובן שזו רק דוגמא, אבל הכוח להשפיע ולקבל תקציב מהמדינה (בדיוק כמו עמותת אור ירוק) תלוי בנו ובכמות החברים, זאת הסיבה שהיצטרפתי.

* תודה מיוחדת לבני הספל, שבלעדיו הייתי היום רק חבר בפורום, בני צדקת ובגדול! ותודה לקובי ואחרונה וחביבה אירית שלנו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היית יכול היום על פי חוק לשנות מה שתירצה ברכב, לא היית צריך להיות מחתרתי/מורד/עבריין/מסוכן/אנטי מימסדי/מתוסכל/בלאגניסט/חוליגן/עוכר ישראל והסביבה!

*מחק את המיותר או הוסף משל עצמך-רן

פורסם

תתחדש על התעודה.

מסכים עם כל מילה שכתבת.

ואני ממליץ לכולם באמת להיתאחד למועדון רכב אחד שיהווה כאם כל המועדונים ובתוכו תתי מועדונים לקבוצות השונות, שמטרתו מיסוד חוקים ותקנות מוטורים. שיאפשר בין השאר תקנים לשיפורי רכבים, ושינויים/שיפורים הנחשבים כיום כשינויי מבנה...

בבחירות הבאות לכנסת אני מצביע - רן...

משה אזולאי

מס' חבר 13289

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אז עכשיו זה רישמי, אני חבר מועדון...וברשותכם רגע לפני הכל כמה הגיגים, רציניים יותר ופחות.

......ריבוי המועדונים הקטנים וה"מלחמה" ביניהם רק מחלישה את כולם....ההחלטות שיקבלו בסופו של דבר ישפיעו הן על חברי המועדון, והן על מועדונים אחרים... ויותר! מהמצב הקיים, נפגעים היום יותר, מועדון ה-FS מאשר מועדון החמש, כל חובב רכב, שחשקה נפשו בשיפור זה או אחר הוא עבריין בפוטנציה...ובאין מקום מסודר להוציא לפועל ולראווה את מרכולתו, אנו (כולם) נפגשים עימם בכבישים הציבוריים.

ראשית יפה שהחלטת להצטרף למועדון

אבל בדברי ההסבר שלך לא ברור לי למה כוונתך - למה ריבוי מועדונים מחליש את כולם ? - איזה קשר יש בין מועדון כמו מעדון STI או PSI לבין מועדון ה5?

לכל מועדון יש את הצוויון שלו , את הייחוד שלו ואת קהל היעד שלו - הקשר היחיד הוא השגעון לתחביב המוטורי על כל גווניו - בנסיון לכפוף הכל תחת מועדון אחד - גדול ככל שיהיה אתה מפספס בגדול

לא פעם התארגנו רבים ממועדוני הרכב למען מטרות משותפות - וכך צריך להמשך גם להבא - דווקא רצוי לעודד מועדוני רכב על מנת להביא להארגנות של כמה שיותר חובבי רכב (איש איש על פי דרכו ) ואם ימצא רעיון משותף שכולם יכולים להרתם אליו מה טוב - זה המבחן האמיתי

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

Tazio

צודק במליון אחוז.

בוא נתחיל מהעובדה שפיספסת בגדול FS זה קודם משפחה אחווה דרך חיים, אחרי זה מגעים הרכבים.

ואם כל הכבוד אין אחווה כזה במועדון שמונה 800 איש.

דבר שני נכון אז יש לנו במועדון 15 רכבים בסטאטוס אספנות (אף אחד מהם לא חבר ב5) ורובנו משפרים את הרכבים בדרך זאת או אחרת אבל כל הרכבים בספו של דבר עם טסט זה אומר שהם כשרין למדהרין מטעם המדינה לנסוע על כבישי המולדת.

כמו כן אני חושב שמועדון ה 5 יהרוס יחודיות של מועדונים מכוון שינסה להטביעה עליו את חותמו ודרך החשיבה של רוב חבריו שכבר לא פעם התגלתה כמיושנת ואטומה לרעינות חדשים ולעולם המתפתח.

למרות שיש רוח חדשה בהנהלת האירגון ודם חדש זורם בועד עדיין יש תחושה של קפאון והתרפקות על העבר.

ואתה יודע מה הכתבה שפירסמו פה על גלאי 50+ נראתה לי לא רחוקה מהמציאות.

מועדון ה5 בטוח שאינו תומך בספורט מוטורי (ראה כמה דם יזע ודמעת לכך לכם לרשום רכבים לגאמיקנה) ובטח לא יתמוך בשרפת צמיגים ודריפטינג ומרוצי דראג והשחטת אספלט.

לעומת זאת רצוי שימשיך להלחם בשביל לתקון תקנות בעד רכבי האספנות אשר מהן אני נהנים כלכך וזאת אני אומר בביטחה יש מי שדואג לאינטרסים של בעלי רכבי האספנות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי וטיזו

כמה מילים על כוח פוליטי....והדוגמא הטובה ביותר ה-"מגזר החרדי".... כמה כתרים ניקשרו בשמו, כמה המגזר הזה עולה לי ולך וכמה באמת הוא מונה ומשפיע? בקבוקי המשקה הפלסטיק הגדולים אינם מקבלים פיקדון עבורם בגללו... ואתה ואני משלמים מחיר נוסף על כך, גם בכסף וגם באיכות החיים, תחבורה ציבורית, תעודת כשרות, שעון קיץ... וכל זה מדוע? כי מדובר בציבור גדול אם מנהיגות שמהווה איום כלכלי אלקטורלי, שהכל ניזהרים בשמו....אם תיבדוק היטב בציציות (שים לב לכפל הלשון) תגלה שאחוז גדול מהמגזר הזה, בכלל לא מעניין אותו חלק מהדברים...אבל הוא נהנה ככוח....עכשיו נניח לרגע, שכל מי שמתכוון להעלות רכב אספנות על הכביש מחדש, ולהינות מהנחה של ההיטלים, המיסים והביטוח על רכב זה, היה מחויב על פי חוק, לקבל אישור מועדון החמש על מנת לעשות זו, הכדאיות כלכלית נישמרת גם לו וגם לקופת המועדון, למעדון יהיה לגיטימציה מצד הרשויות וכוח פוליטי גדול יותר...בקיצור יותר קלפים טובים ביד, דוגמה נוספת, היה וחברי מועדון ה-FS ירצו לשנות חוק או היטל שיוטל על כל מנוע מעל 2000 סמ"ק, כאשר יגיעו למקבלי ההחלטות שם, הרי לא יתיחסו אליהם כיוון שהם אינם מהווים כוח כלשהו ואינם ברי השפעה אולם אם יבוא בדרישה זהה כל בעלי רשיונות הנהיגה במדינה היחס יהיה אחר (ראה דוגמת חרם הצרכנים על חבילות המונדיאל) ...אין אני בא למחות או לבטל ולו לרגע את היחודיות, המיוחדות והיופי של כל מועדון.... והרי אני הארליסט בנשמה....אבל כל מעדון בפני עצמו, תחת קורת גג אחת על מנת להוות את ה"מגזר החרדי" של נושא חובבי הרכב בארץ! תחשוב כמה משקל יהיה אם יתאחדו תחת מטריה אחת כל המועדונים כולל מועדון האופנועים....איזה השפעה תהיה במאבק מול הרשיות ובעד שינוי התרבות המוטורית... אגב גם בקרב חובבי האומנות קיימים זרמים שונים וסגנונות שונים ועדיין הם מכונסים תחת מטרית האומנות.......ברור לי שההצעה הזאת צריכה עדיין גיבוש והתאמה ויש צורך לחשוב ולהביא את הדברים לדיון מסודר, אבל זה בעצם היה האני מאמין שלי ואני חושב שהוא יועיל לכולם-רן

פורסם

אם אמשיך עם הדוגמא שלך זה יראה בערך כך:

לפלג הליטאי יש משגיח כשרות משלו

לש"ס יש את הרב עובדיה יוסף

בירושליים יושבים נטורי כרטא שלהם אין אלוהים (שים לב לכפל הלשון)

הכשרות בבני ברק היא של הרב לנדא המחמיר - וזה של תל אביב ממש לא

יש את הרב הספרדי ויש את האשכנזי - כל חצר והלבוש שלה - כל חסידות והרב שלה

אך בבואם אל הפריץ (ראש הממשלה החילוני ) - ראה זה פלא - כולם מצליחים להתאגד בחליבת הכסף הציבורי

כל חצר מוטורית תמשיך לדבוק ברבניה - אך כשנבוא אל המחוקק טוב יהיה אם נשכיל להתאחד למען מטרה משותפת.

אני , טוב לי עם הרב שלי , ולא רוצה להמיר את דתו של איש

אבל מכוון שכולנו מאמינים - נדע למצוא את המכנה המשותף

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

אוקי רק שתיהיה בעניינים עולם המוטרי לא מתחיל ונגמר במועדון ה5

רוב המועדונים ה"קטנים" יוצרים מלא שיתופי פעולה ובדרך כלל הרבה יותר מואחדים באשר מועדון ה5 בעצמו כלומר ברגע שתיהיה גזרה לאחד את המועדונים למען המטרה הזאת זה בדיוק 5 דקות

כמו שאני בקשר אם שאר המנהלים הם בקשר איתי ביחד אנחנו כוח מוטרי אחד גדול .

יש מועדונים ענקיים כגון מועדון logo5.jpg

שכמות הארועים שהוא מריץ בחודש יותר גדולה מהכמות הארועים השנתית של מועדון ה5 ומונה מעל 120 חברים עם אתר עם עשרות אלפי כניסות ביום.

מועדון VAG מונה כ גם מעל 100 חברים פעיל אייכותי אנשים חמים ותורמים בכל ההבטים המוטרים.

HomePage_Sliced_01.jpg

מועדון STI גם מונה עשרות חברים .שחבריו פועלים ויוצרים תרבות נהיגה

header.gif

מועדון PSI כמות ארועים מטורפת! נצחנות בארועי קארטינג! מארגנים AUTO X ומה לא!!!!

אנשים זהב גם מעל 100 חברים

psi_logo1.jpg

ואיפה

מועדון הונדה מאזדה סובארו שטח סובארו קלאסי

מועדון מקס טיוניג!!!!! BMW פורד ארפה

לאנציה פיאט

עמותת נהגי המרוצים

ועוד לא דיברתי על ה JEEPים

(סליחה אם שכחתי מועדון כלשהו)

אתה מבין כמה אתה חיי בספרה אחרת?

אתה מדבר על FUEL SLUT? אנחנו מועדון של אחווה משפחה שמונה 40אנשים! נכון אנחנו יחודיים אבל הכוח של כל המועדונים ביחד הוא חזק יותר!

המנהלים וצוותי ההנהלה של כל המועדונים מתקדמים !!! תורמים!!

כל המועדונים מקוונים! עם אתרים מצלחים !

כולם עם תמיכה טכנית ברכבים ובחברים!

רובם ללא דמי חבר והם משקעים יותר בחברים שלהם!

בממוצא כל שבוע ארוע!

ואיפה מועדון ה5? נח על זרי דפנה.

איטי ולא זז לא תורם לחבריו מעומה פרט למפגש שבועי

אז תחסוך ממני ותתעורר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ואיפה מועדון ה5? נח על זרי דפנה.

איטי ולא זז לא תורם לחבריו מעומה פרט למפגש שבועי

אז תחסוך ממני ותתעורר.

קובי, מתנצל אבל זה כל כך לא נכון שאי אפשר לטעות יותר.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...