Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר מועדון 13709-אני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם שכחתי את פול גז....... והמועדונים של האופנועים

אווף הרשימה ארוכה..................................................

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קובי, מתנצל אבל זה כל כך לא נכון שאי אפשר לטעות יותר.

אבי .פ.

אל תתנצל...

זה דיון לא מלחמה...

פורסם

קובי,הדיון לא נסוב כרגע על מי יותר מאוחד או היכן יש יותר אחווה.

עם כל הכבוד למועדון VAG או סובארו STI,הם עדיין לא נידרשו לשנות תקנות או להלחם בממסד.

אני עדיין זוכר היטב את התקופה שבה נחקקו תקנות רכב אספנות,ותאמין לי זה עלה בדם,ממש.

ברור שמועדון בסדר גודל של מועדון ה 5,על כל גווניו ורבדיו השונים לא אמור רק לתפקד כמועדון חברים נטו שיש לו תחום עיניין צר יחסית,אלא אמור לשמש כמגן ושומר על כל ענף אספנות הרכב באמצעות כוחו,שנובע בין היתר ממספר חבריו.

כמובן שאי אפשר לצפות ממועדון גדול שחבריו פזורים בכל הארץ,שכולם יהיו חברים של כולם,אבל לא מעט חברויות נירקמו בין השנים.

אה,ואל תשכח שבלי מועדון ה 5 היו לכם בדיוק 5 מכוניות,אולי,במועדון שלכם(ושלא יהיה ספק,אני מאד מעריך את הערך החברי שבו)...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בהמשךלמה שקובי אמר וזה מייצג את דעתי.

מועדון ה5 אינו קשור לספורט מוטורי בשום דרך.

הוא קשור לאלמנט אספנות רכבים וכך נתפס בעיניי ובמעקב לאורך פעילותיו (ראלי זה לא טיול רגוע מא' לב' בעיני)

לכן אין שום קשר בין פעילויות מועדון ה5 לשאר המועדונים המייחלים לספורט מוטורי.

חבל שאנשים לא מודעים לפעילות הענפה שקוראת מאחורי הקלעים מאז מעבר חוק הספורט המוטורי.

התארגנויות שיביאו לפעילויות חוקיות ואיכותיות והתאגדויות של מועדוני רכב כדי לפעול ביחד למען הספורט המוטורי.

אבל שוב ,

אני כנראה לא בכיוון - כי מועדון ה5 מדבר רק על אספנות רכבים.

אז מזל טוב , לקבוצה מסוימת יש הנחות במיסים על הרכבים ובתשלומים השנתיים ובטסטים.

יפה

נחמד.

קשר לספורט מוטורי?

נאדה.

אין קשר בין מועדון ה5 ל"מועדונים הקטנים" מתוך העובדה שהנקודת מבט על רכבים ושימושם וההנאה מהם שונים בתכלית.

וחבל.

אם זה שונה - אתם מוזמנים להעלות דוגמאות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חן אז לא הבנת את הנקודה שלי בכלל!

חוץ מהערך החברי

אנחנו מקיימים סדנאות לימוד הרצאות טיולים קורסי נהיגה ארועים

ומה לא! וזה עוד בקטנה לעומת המועדונים האחרים שעושים הרבה יותר

כמו ימי DYNO תחריות AUTO X תערוכות , מסיבות,ארוחות ערב BBQ וכו...

כפי שאמרתי מקודם אז ניצחתפ את התקנות יופי! זאת המטרה שלכם!

הנקודה שלי... שרן חולמני בקשר לעובדה שמועדון ה5 יכול לרכז את כל המועדונים וליצור תרבות אחרת.

הוא יכול ליצור תרבות של אספנות. וחוץ מיזה תראה את האתר שלכם לעומה האתר של מועדון VAG לדוגמא.

פורסם

מגוון הדעות רק מראה על חשיבות הרעיון, שימו לב היטב, אינני מבקש לבטל מועדון זה או אחר...

תרבות מתחילה מכמות ומגוון... אם כל החיים היינו רואים רק ציורים של פיקסו שותים רק קפה לטה שומעים רק מוסיקה קלאסית היינו יותר תרבותיים?...הפתיחות לסגנונות אחרים לדעות שונות יכולת ההכלה של האחר והשונה, קבלה של כל המגוון הקיים מעשיר את הידע ולא חייבים לאהוב הכל....

וסבתא ננה היתה שואלת: "חמור, שכל החיים אכל רק קש, מהיכן ידע שהוא אוהב מרק פירות?"

חכמה סבתא ננה, שתהיה בריאה..........

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מתי סבתא נה תקבל כבר שבץ? :lol:

עוד פעם רן זה הדעה שלך...

אני חושב שיש כמה אנשים בועד שלך שמתפטלים מעצם הרעיון שלך.

אני לא רואה איך סובארו STI משחרת לטרף יכולה להיות באותו מקום עם מוריס פיאט 127 וכו...

פורסם

ההערות שלי בגוף ההודעה

קובי,הדיון לא נסוב כרגע על מי יותר מאוחד או היכן יש יותר אחווה.

הם עדיין לא נידרשו לשנות תקנות או להלחם בממסד...

הם דווקא כן נאלצו - חוק הספורט המוטורי הצליח לעבור בכנסת בזכות פועלם של רבים שהיו מאוגדים במועדוני הרכב השונים שידעו להתאחד לצורך המטרה - בזכות האיחוד הזה יכלו לגייס חברי כנסת למען המטרה

אני עדיין זוכר היטב את התקופה שבה נחקקו תקנות רכב אספנות,ותאמין לי זה עלה בדם,ממש.

ולא פחות דם והרבה מאוד זיעה ומתח עד שעבר חוק אחר - שפחות נוגע למועדון ה5 אבל חשוב להרבה

ברור שמועדון בסדר גודל של מועדון ה 5,על כל גווניו ורבדיו השונים לא אמור רק לתפקד כמועדון חברים נטו שיש לו תחום עיניין צר יחסית,

וכאן הבעיה - המטריה של מועדון ה 5 אינה מספיקה לבדה לכסות את כל הנדרש בתחומים הקרובים למועדוני הרכב השונים

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

צודק!

ולא רק שהמטריה לא רחבה מספיק היא גם קצת מפגרת אחרי כולם מבחינת תפיסה וקידום של דברים.

פורסם

ליביו,ברור שאין למועדון ה 5 הרבה קשר לספורט מוטורי,כמו שלמועדון PSI אין הרבה קשר לאספנות רכבים,ויתרה מזאת זו גם לא היתה המטרה שלשמה הוקם מועדון ה 5,למרות שצמח מאנ"י(איגוד נהגי ישראל שתמך במרוצים).

פורסם
ההערות שלי בגוף ההודעה

בדיוק, והנסיון הניצבר בכל המועדונים יכול לשרת רבים יבוא רכיבים מחו"ל במכס מופחת יטיב עם מועדון החמש FS האופנועים ומועדון הקלפים של סבתא ננה....טוב במקרה הזה לא.....

קובי אני לא מבקש מפגש משותף....הפיאט 500 היפיפיה עלולה לעוף מלחץ האגזוז של הרכב שלך אבל איחוד כוחות ומוחות כן.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
צודק!

ולא רק שהמטריה לא רחבה מספיק היא גם קצת מפגרת אחרי כולם מבחינת תפיסה וקידום של דברים.

למרות שהועד החדש חולל פלאים!!!! ורואים את ההשקעה הניכרת.

פורסם

נו,ומה עשיתם בחוק הספורט המוטורי?

במתכונתו הנוכחית,הוא לא שווה את הנייר שעליו הוא ניכתב.

מה ציפיתם,שמועדון ה 5 יילחם למען מרוצי מכוניות באה"ק?

פורסם

אני למשל לא חשבתי לרגע שיש קשר!

חוץ ממרוצי ראלי לרכב קלאסי.

שורה תחתונה חוץ מרן כנראה אף אחד לא ציפה שיהיה קשר לספורט מוטורי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...