Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיסקים רגילים (אפילו לא מאווררים), האם ניתן לחרץ אותם? האם זה יעזור?

הבלימה בספרינט בסדר אבל הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה, השדרוג המקובל התקנת קאליפרים + דיסקים (מאווררים) של 33 1.7 16 שסתומים וזה עולה 1000 ש''ח

כמו כן מחפש המלצות לרפידות שמתאימות לאלפא ספרינט (אלפא סוד, אלפא 33 דור ראשון) ושבאמת עושות עבודה טובה (כרגע סובל מחרה של רפידות מתוצרת SANNKO שהותקנו מלפני כחודש -)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ישנו מי שעשה זאת. זה לא נעשה אצל חרט.

פנה אליי בפרטי אתן לך את הפרטים שלו שאל אותו.

לעניות דעתי - חבל על זמנך, קנה סט קנוי ההפרש לא מצדיק את הטרחה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לפי מוטי (הוא חזר על כך מספיק פעמים כדי שאוכל לצטט אותו) החירוץ/חירור מיותר לגמרי,

ורלוונטי רק למקרים קיצוניים מסויימים מאוד.

לדעתי - קנה דיסקים חדשים, רגילים, ואת הרפידות תחליף לרפידות DS2500 של FERODO.

יקרות אבל שוות כל פרוטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא הולך על האופציה השניה שהצגת - בלמים של אלפא 33 16V.

השקעה של 1000 שקלים בחיים שלך לא נראה לי משהו שאתה צריך להתלבט עליו יותר מידי. זה בלמים, לא משחק, ואם אתה מרגיש שצריך שיפור, אל תחסוך!

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

זה לא שהם נוראיים, אני נוטה לכיוון שהרפידות חרא! זה גם מה שאמר לי האדם שהתקין אותם (חבר)

הדיסקים חדשים לגמרי והרפידות חדשות גם (הוחלפו ביחד מלפני כחודש -), זה לא שהרכב לא עוצר טוב אלא הבלמים שמתחממים מהר.

נראה לי באותו יום של ההתקנה קצת שרפתי את הרפידות עם ברקס דיי פתאומי במהירות יחסית גבוה... הבנתי שניתן להוריד ולשפשף אותם איכשהו (לא התעמקתי), בכל מקרה החלפת רפידות כאשר אלה רק שבועיים על הרכב קצת חבל אבל אם לא תהיה ברירה.

אני אבדוק את כל האפשרויות שלפני.

לגבי לקנות ברקסים של 33 16 שסתומים - אני לא רואה לנכון להתחיל לשפר רכב כאשר הוא לא במצב מושלם, לאלפא הזאת יש צרכים יותר דחופים כרגע וזה לא שהבלימה נוראית, במצבי חירום היא טובה אבל בנסיעה רגילה חסר משהו.

היום קרה לי מקרה שאוטובוס בא להיכנס לתחנה ופתאום דפק ברקס בלי שהוא נכנס עד הסוף לצד הכביש... בלי ברירה דפקתי ברקס אחריו והגלגלים ננעלו בצורה מצויינת, כמו כן נעילת הגלגלים נבדקה היטב וברכב יושבת גם משאבת ברקס חדשה... מה שהורס זה רק הרפידות.

בספריט הבלמים לא יורדים מרכבים אחרים שנהגתי בהם, פשוט חסר משהו, כמו כן יש את הרעש של צריבה (חיכוך) חזק מאוד... מן צווחה כזאת (מה שמעיד שהרפידה קצת שרופה כנראה). אני אפרק את הגלגלים בהזדמנות ונראה מה יש שם (יודע איך מורידים רפידות וכל זה... לא לדאוג)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עוד פרט קטן (וחשוב!) - מה מצב הצמיגים? כמה זמן הם על הכביש?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצבם של הצמיגים:

קדימה - לא יבשים ויש בשר

אחורה - יבשים מאוד

הבלמים מאחורה הם תוף ומקדימה דיסק.

בכל מקרה האוטו מקבל 4 צמיגים עוד שבוע ככה שפה אין מה לדאוג!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

נקודת המבט שלי היא לעשות עד הסוף. בקרוב אני אצטרך לטפל בברקסים שלי (ZX וולקן). אני לא רואה לנכון להשקיע כסף במקוריים.

הם לא משהו, ויש בכוונתי להוסיף כמות נאה של כוח בעתיד הנראה לעין. אז למה לא לחסוך את ההוצאה ומראש לשפר את הבלימה?

אם אין בכוונתך להוסיף כוח, לך על רפידות טובות וזהו. אולי גם שיפוץ של הדרמים.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

תראה זה ידוע שהבלמים המקוריים של ספרינטים ו 33ים (1.5 לגבי 33) הם לא משהו.

כשקניתי את הרכב הייתה לו משאבת ברק נוזלת + אחרי כמה זמן (ממש קצת) גיליתי דיסקים גמורים ורפידות שחוקות לגמרי, נסעתי לקנות דיסקים ורפידות במקום שהמכונאי המליץ עליו, דיסקים הוא ממש אהב ורפידות אמר שסתם זבל, כנראה צדק ב 100 אחוז!

פעם הבאה אני אחשוב על התוספת הנכבדת לדיסקים + קאליפרים + רפידות של 33 16 שסתומים (1.7), לשפר בלמים לא יכול להזיק ממש.

כרגע צריך לראות מה אני אעשה עם הרפידות, לנסוע עם בלמים חדשים ולשמוע את הצווחה הזאת זה מעצבן, ממש מעצבן + להריח את הריח של רפידות שרופות (ולא, אני לא נוטה לדפוק ברקסים פתאומיים וחזקים).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
זה לא שהם נוראיים, אני נוטה לכיוון שהרפידות חרא! זה גם מה שאמר לי האדם שהתקין אותם (חבר)

היום קרה לי מקרה שאוטובוס בא להיכנס לתחנה ופתאום דפק ברקס בלי שהוא נכנס עד הסוף לצד הכביש... בלי ברירה דפקתי ברקס אחריו והגלגלים ננעלו בצורה מצויינת, כמו כן נעילת הגלגלים נבדקה היטב וברכב יושבת גם משאבת ברקס חדשה... מה שהורס זה רק הרפידות.

בספריט הבלמים לא יורדים מרכבים אחרים שנהגתי בהם, פשוט חסר משהו, כמו כן יש את הרעש של צריבה (חיכוך) חזק מאוד... מן צווחה כזאת (מה שמעיד שהרפידה קצת שרופה כנראה). אני אפרק את הגלגלים בהזדמנות ונראה מה יש שם (יודע איך מורידים רפידות וכל זה... לא לדאוג)

עמית.

עמית, זה שננעלו לך הגלגלים כשלחצת על הדוושה לא אומר כלום על יכולת הבלימה של הרכב שלך.

אם כבר, זה אומר שאתה :

1. צריך לבדוק מה שלום הצמיגים שלך

2. צריך לנסות לתרגל בלימה על הסף, מבלי לנעול את הגלגלים

חוץ מזה - רעשי חריקה\ צווחה זה דבר שמשתנה בין רפידה לרפידה ובין דיסק לדיסק, יש כאלה שעושים המון רעש ויש כאלה ששקטים להפליא. תלוי בשילוב.

אני מכיר הרבה סטים שעושים המון רעש [לא נעים בכלל] ובולמים נפלא, ואני מכיר סטים שעושים המון רעש וזהו.

בכל מקרה, אני חושב שכרגע שווה לך להשקיע בצמיגים

זו לא ההודעה הראשונה שלך בה מוזכרים צמיגים שצריכים החלפה

נסה לבלום על צמיג תקין ותוכל לקבל רפרנס הרבה יותר טוב ליכולת הבלימה של הרכב שלך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...