Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי שאני מחליף ב 10... התכנון היה להחליף לפני כמה זמן 2 צמיגים אחוריים, הוחלט לדחות קצת עד המשכורת (בעשירי) ולקנות כבר 4 צמיגים חדשים, חברה איכותית בעלת שם וצמיג ממוצע (לא הטופ ולא החרא) 1300 לארבע.

תאמין לי את הסיכון בצמיגים שלי הבנתי מספיק טוב אחרי שהחלקתי בכיכר בלי כוונה ובלי שזה היה צפוי.

נסעתי עם 2 גלגלי ספייר ברכב (היה פאנצ'ר והסתבר שיש גם בחליפי אז השאלתי מחבר ג'אנט של ספרינט שמורכב עליו צמיג ספורט של דנלופ במצב לא רע כלל ו 2 הגלגלים המפונצ'רים הלכו לבגאג')

אני נכנס בכיכר, כמעט ולא לוחץ ביציאה ומה? הרכב זורק תחת בצורה דיי חזקה והאחורה מחליק כמו חמאה! אין רעש של החלקה אלה הרכב מחליק בשקט בלי התנגדות... תיקון מהיר של ההגה וקצת גז ואני ממשיך בדרכי.

בפניות מעולם התחת לא נזרק ולא החליק, קורה רק בכיכרות :???:

הקדמיים נראים במצב לא רע כלל אבל אמרתי שאני אחליף כבר 4 לחדשים וטובים.

בכל מקרה אני מאמין שאלה הרפידות, את הצמיג בבלימה ניתן לבדוק לעומק כאשר גלגל ננעל אבל בלי נעילה יש להם פחות משמעות, או שאני טועה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שמר ז''א שכביכול במקום להלחם עם הכביש ולנסות לבלום הוא פשוט ננעל ומחליק? זאת הכוונה?

ז''א עם צמיג אחר הנעילה תהיה בעת לחיצה חזקה יותר?

הגעתי לנעילה רק כמה פעמים, תלונות על רעשים מהבלמים (מהרפידות החדשות), מקבל המלצה לבלום עד לנעילת הגלגלים ממהירות של 50-70 קמ''ש, בוצע כמה פעמים והרעש הפסיק אך לזמן קצר, אני חייב לציין שבלימה מ 60 קמ''ש לעצירה מוחלט (נעילה של הגלגלים) הפתיע אותי ממש ממש לטובה!

והיום יצא לי שהגלגלים ננעלו שזה היה מצב חירום והלחיצה על הדוושה הייתה דיי פתאומית וחזקה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תכל'ס יש כל מיני צורות והזדמנויות לנעול את הגלגלים.

אלא מה? מה שאתה רוצה הוא שהאוטו יאט כמה שיותר עד לשלב הנעילה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...