Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישו יכול לבדוק את המחיר של G1200MKII XETEC ?

מציעים לי אותו ואני לא מוציא בשום מקום מחירים לגביו , והאם הוא מגבר טוב ?

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין מה ההתנגדות של הסאב. רשום שהוא שני סלילים, השאלה האם הוא צריך מגבר שיתן 1000RMS ב 2 אוהם או 4 אוהם.

איתמר.

הוא לקח נתונים מהאתר של קיקר.

שם נאמר שאפשר להשיג את הסאב ב2 גרסאות של DVC, אחת של 4 אוהם סליל ושניה של 2 אוהם לסליל.

פורסם

מגבר שיתן 1000 RMS או הספק דומה ב 4 אוהם יהיה יקר מאוד. מגבר שיתן 1000 RMS ב 2 אוהם יהיה זול יותר.

בכל מקרה אנחנו מדברים כאן על תקציב מאוד גדול, קח בחשבון שזה עוד לפני ערכת התקנה של מינימום 4 גייג' ייעודית למגבר (ערכה יקרה, בסביבות 200 ש"ח) אם אתה עושה לבד, ומתקין יקח בסביבות ה 200-500 ש"ח להתקנת כל המערכת.

אם אתה מתחיל בתחום - באמת שאין לך מה לחפש עם סאב כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

2 מגברים טובים ויחסית לא יקרים יכנסו לך לתקציב:

1.Hifonics BX1505 או 1606 יכנסו לך בתקציב.

2. phoenix gold Xenon 1200.1,בעל ספק מתח מיוצב וייתן 1200 וואט RMS ב4-1 אוהם.

under construction..

פורסם

ניר, איך הפוניקס גולד נותן 1200 RMS גם ב 1 אוהם וגם ב 4 אוהם?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
2 מגברים טובים ויחסית לא יקרים יכנסו לך לתקציב:

1.Hifonics BX1505 או 1606 יכנסו לך בתקציב.

2. phoenix gold Xenon 1200.1,בעל ספק מתח מיוצב וייתן 1200 וואט RMS ב4-1 אוהם.

מה אתה אומר על XETEC G1200MKII ?

פורסם
ניר, איך הפוניקס גולד נותן 1200 RMS גם ב 1 אוהם וגם ב 4 אוהם?

איתמר.

הם בנויים כמו המגברים של JL AUDIO , עם ספק מיוצב.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

הזטק שציינת הוא מגבר מצויין, מהסדרה אחת לפני הכי גבוהה של החברה (יש 4 סדרות). שים לב שהוא מוציא 1225 ב 1 אוהם, מה שיכול להיות טוב אם תקנה את הדגם של הסאב בעל שני סלילים של 2 אוהם.

ב 4 אוהם הוא מוציא 450 RMS.

באופן כללי יש לזטק מוצרים מהשורה הראשונה למרות שהחברה די נחבאת אל הכלים ופחות מוכרת בארץ ובעולם.

איתמר.

פורסם

"אולי אתה רוצה גם שננגב לך?"

תעשה חיפוש בEBAY, אני בטוח שאתה מכיר את האתר, תבדוק מה המחירים ותחזור עם דעתך על מה שתרצה\רוצה לקנות..

וכל מי ששואל בקשר למחיר בארץ, ואתה באמת מעוניין, תתקשר ליבואנים,תעשה חיפוש בגוגל ואני בטוח שתמצא תשובה! אנשים פה יכולים לעזור, לתמוך בכל מה שקשור בידע שלהם לנושא, לא אמורים לעשות לך הכול וגם להתקשר לדוגמא.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...