Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומתן עונשים כבדים כגון החרמות רכבים והשלכת העברינים לכלא להמון זמן.

יוגב

החרמת רכבים כבר יש.

מקום בבתי כלא אין.

חינוך לתרבות נהיגה אין

למידת נהיגה אמיתית אין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו זוכר את הפרסומות שהיו בערוץ 22 שהיו מראים את התאונה ב"סלואו מוושיון" ואז רואים את האנשים מתעופפים כי לא חגרו? לדעתי אותו הדבר צריך לעשות אבל בסגנון בני-נוער

ממש אבל ממש לא צריך לעשות את השטות הזו ברגע שהשיטה עובדת ואז אנשים יוצאים לכביש מפוחדים ונהג מפוחד גרוע יותר מנהג שעושה פוזות וצלחות. ובכלל מה המטרה להסביר לאנשים שנהיגה היא נוראית ושצריך לפחד לצאת לכביש? או לחנך אנשים לנהיגה נכונה ותרבות נהיגה ולא למסע הפחדה סטייל חיים "ניפנופי ידיים" הכט?

ROOONEEYY

פורסם

תרשו לי ידידי לחדד דבר מה,לא רק ערסים משתוללים על הכביש,ראו דוג' שירשור על נהגי ההי-טיק.

כמו כן בתור אחד שבדרך כלל נוהג רגוע ,גם לי יש רגעי קריז ואז אני לוחץ אומנם זה בד"כ בלילה שאין תנועה,אך צריך לשחרר מידי פעם אנרגיות ולכן אני חושב שמסלול יתרום להורדת הקטל בכבישים.

זוהי דעתי תסכימו או לא.רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

את האמת.. המחשבה של ערסוותים על מסלול מפחידה אותי. הקופים האלה לא יודעים לנהוג ולא יודעים שיט בנהיגת מסלול או בכלל בנהיגה.... יש לי הרגשה שנצטרך סלקציה גם בכניסה למסלולים, ולא רק למועדונים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש לי הרגשה שאתה אחד מהערסעווטים(איך שלא רושמים את זה) האלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם נשים לרגע בצד את השאלה אם קיום track days תוריד את ההשתוללות בכבישים, אותי אישית מרגיז הקישור האוטומטי בין אנשים שמשפרים את הרכבים שלהם לבין תחרויות על הכביש.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

JUNKY, אין מה להתרגש, הפרסומת תרוץ שבוע-שבועיים חודש-חודשיים, ואז תהיה תאונה בגלל שמישהו דיבר בסלולרי ויתחילו לעשות פרסומות נגד זה בגלגל"צ, אוהבים להשתמש בדברים "חמים"

ואני בטוח שזה יוריד את מספר התאונות

פורסם
JUNKY, אין מה להתרגש, הפרסומת תרוץ שבוע-שבועיים חודש-חודשיים, ואז תהיה תאונה בגלל שמישהו דיבר בסלולרי ויתחילו לעשות פרסומות נגד זה בגלגל"צ, אוהבים להשתמש בדברים "חמים"

ואני בטוח שזה יוריד את מספר התאונות

הפופוליסטיות שלהם שקופה, אבל עדיין יש הבדל בין דיבור בסלולרי בזמן נהיגה, שהוא באמת מסוכן באופן הכללתי, לבין הקישור האוטומטי בין משפר לבין פושע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

זאת לא הנקודה, זה לא משנה מה יותר מסוכן מה פחות מסוכן, מה מועיל ומה לא

משנה מה נשמע יותר טוב עכשיו, מישהו מת בגלל "תחרות" עם אוטו "משופר", נדבר על זה

מישהו מת בגלל @$@#% נדבר על זה

לא אכפת להם מה קשור ומה לא

פורסם

ופה בדיוק הבעיה. ומכאן הדרך סלולה להטמעת הקישור הטפשי הזה בתודעת הציבור, ומאחר והספורט המוטורי האמיתי מקבל חשיפה של 4 שניות פעמיים בשנה, זה הרושם שמתעצב אח"כ כדעת הקהל (ואל תחשוב שהיא לא משפיעה על הפוליטיקאים שאנחנו נתונים לחסדיהם).

פורסם

מה שמשגע אותי בתקשורת זה שכולם חושבים שכל ילד טמבל שמשפר את האוטו שלו ומתחרה זה איזה מקצוען שמבין משהו ומשפר את האוטו שלו באיזה 700 כ"ס .

רוב האלה שמשפרים ומתחרים זה המון ילדים ערסים ששמים אגזוז לחץ בגודל *ין של סוס ואיזה ספויילר של סוחוי 27 כלומר אנשים שבכלל לא מבינים בשיפורים ולא כאלה שמשפרים את האוטו שלהם באמת בצורה משמעותית ובעשרות אלפי שקלים.

יוגב

פורסם

יוגב, התקשורת חושבת מה שהיא רואה, ובוא אני אסביר את עצמי...

לדעתי:

אם אתה משפר את הרכב שלך, בכבוד, תעשה מה שאתה רוצה, קח פורד פיאסטה ושים לה מנוע של פוקוס RS, קח מיני מיינור ושים לו מנוע של R1000 "מושופר מהתחת", תעשה מה שאתה רוצה.

אבללל(תמיד יש אבל):

שיפרת? יופי, רוצה לדעת איזה רכבים משתוללים הכי בולטים?

ניחשת נכון, אלה עם הסופית בקוטר 4 צול, אולטרות בשלל צבעי הקשת, וחצאיות+זבויילרים+זבליטרים.

רוצה לשפר את האוטו שלך? שיהיה לך בכיף, אבל קח בחשבון שברגע שהוא מתחיל להיראות כמו המיאטה של מוטי(מצטער... הייתי חייב), או עונדא שיושבת בתוך אמבטיה הפוכה, אתה תבלוט, ואתה תייצר סטיגמות.

אז במקום להוציא את ה-2000-3000 שקל על הפלסטיקים המגוכחים האלה לכו תקנו איזה קראנק קל... או גלגל תנופה קל, או איזה קרקר תוניסאי קל...

סופ"ש נעים.

אלעד

פורסם
ואיזה ספויילר של סוחוי 27

יוגב

לסוחוי יש ספויילר?

אין מצב - זה בטח עפטרמרקט :p

ובקשר לשאר התגובה שלך - לדעתי המצב הוא הפוך.

אנשים רואים רכב משופר אומרים ערס.

למה?

כי נוסעות פה אפלאוזים (ראיתי במו עיני אפלאוז עם וינילים ושמעתי אותה ממרחק של קילומטר...) ועונדות ועוד קקות למיניהם עם חורים באגזוזים ופקקים בתחת.

בכל מקרה.. ימי מסלול לדעתי יעזרו בכך שהם יוכלו לעשות את הפתיחות שלהם בלי לסכן אף אחד..

שיהיה להם לבריאות.

נ.ב.

ברור לכם שאם מחר מישהו נכנס בעמוד בגלל שהוא עשה ב*ד באוטו יתחילו לרוץ פרסומות על זה בגלגל"ץ כן?

ככה זה..

זה אייטם עכשיו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...