Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ינגל חדש של גלגל"צ ששמעתי היום אומר כך (לא מילה במילה):

"אח שלי, שמתי באוטו צ'יפ ואגזוז לחץ".

אם שמעתם את הילד שלכם מדבר כך, סימן שהוא משתתף במרוצי מכוניות מהסוג הרע.

קחו את הרכב למוסך מורשה ובדקו שלא נעשו בו שינויים לא חוקיים...

:screwy:

לי אין מה להוסיף...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם החר* הזה בא על חשבון פרסומת אחת של הNIGHT DRIVER

אז הם עושים טעות חמורה...

אבל אם לא אז אחלה, צ'יפ אגזוז באוטו של ההורים?!

נו באמת..

ואם זה לא רכב של ההורים אז זה לא עניינם :p

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש מספיק עונדות שיש להן סה''כ סופית עם לדים והן נכנסות בעמודים...

ראיתי מספיק נערים עושים ''פתיחות'' עם אלנטרות ליסינג של ההורים, לאנסרים למיניהם, אביזות זקנות, אפלאוזים... לא חסר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בהחלט, ילד שמשתולל הוא ילד שמשתולל. נקודה. גם במזדה 3 של אבא מהליסינג...

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ילד משתולל ישתולל גם על פיאסטה מודל 70,המלחמה בתאונות צריכה לבוא בדמות ספורט מוטורי בארצנו לכל דורש,ע"מ למנוע פריקות לחץ בכביש הציבורי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לחלוטין לא מסכים איתך רן, (ואני יודע שכל גולשי הפורום יתנפלו עליי עכשיו...)

אבל אני חושב שזה שטויות, זה כמו להגיד שמיסוד הזנות ימנע אונס והטרדה מינית..... כולם יודעים שזה לא יקרה.

עבור הערסים שמשתוללים בכביש, כל הכיף זה שהם עושים משהו שהוא מסוכן ואסור- על מסלול... לא יעניין אותם "לפתוח", כי מה כיף בזה? אף אחד לא מסתכל עליך ואומר "פששש איזה גבררר אחי!!!"

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

מישהו זוכר את הפרסומות שהיו בערוץ 22 שהיו מראים את התאונה ב"סלואו מוושיון" ואז רואים את האנשים מתעופפים כי לא חגרו? לדעתי אותו הדבר צריך לעשות אבל בסגנון בני-נוער,

למשל רעיון שעלה לי לראש: "הפרסומת מתחילה באמצע רחוב, לילה, כביש פנוי, באים מכוניות משופרות ולא חוקיות של נהגים חדשים ומתלהבים , יתחילו את הרייס בהילוך איטי איטי יראו מה קורה עם סך הכל יש פנצ'ר קטן בגלגל, או איבוד שליטה במירוץ באמצע הכביש! ופשוט לרסק ק*ב*נ*מאט את האוטו כולל התהפכויות כולל להראות את הנהגים פצועים ומדממים להראות אנשים לכודים, אנשים שצועקים הצילווו בלי שיניים וכדומה! רק ככה זה יפחיד אותם!

נראה לי הגזמתי קצת בתיאור.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לחלוטין לא מסכים איתך רן, (ואני יודע שכל גולשי הפורום יתנפלו עליי עכשיו...)

אבל אני חושב שזה שטויות, זה כמו להגיד שמיסוד הזנות ימנע אונס והטרדה מינית..... כולם יודעים שזה לא יקרה.

עבור הערסים שמשתוללים בכביש, כל הכיף זה שהם עושים משהו שהוא מסוכן ואסור- על מסלול... לא יעניין אותם "לפתוח", כי מה כיף בזה? אף אחד לא מסתכל עליך ואומר "פששש איזה גבררר אחי!!!"

דווקא במסלול כן מסתכלים עליך. בכביש חושבים שאתה מטומטם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מישהו זוכר את הפרסומות שהיו בערוץ 22 שהיו מראים את התאונה ב"סלואו מוושיון" ואז רואים את האנשים מתעופפים כי לא חגרו? לדעתי אותו הדבר צריך לעשות אבל בסגנון בני-נוער,

למשל רעיון שעלה לי לראש: "הפרסומת מתחילה באמצע רחוב, לילה, כביש פנוי, באים מכוניות משופרות ולא חוקיות של נהגים חדשים ומתלהבים , יתחילו את הרייס בהילוך איטי איטי יראו מה קורה עם סך הכל יש פנצ'ר קטן בגלגל, או איבוד שליטה במירוץ באמצע הכביש! ופשוט לרסק ק*ב*נ*מאט את האוטו כולל התהפכויות כולל להראות את הנהגים פצועים ומדממים להראות אנשים לכודים, אנשים שצועקים הצילווו בלי שיניים וכדומה! רק ככה זה יפחיד אותם!

נראה לי הגזמתי קצת בתיאור.

הגזמת, אבל זה בהחלט יכול להרתיע. למרות שאני חושב שכל אותם ילדודסים שמשתוללים בלי הצדקה, בטוחים בכך שהם הנהגים הטובים ביותר בכביש ואין סיכוי, שגם במהירויות גבוהות, האוטו יברח להם. גם אם יהיה פנצ'ר...

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

ספורט מוטורי לא יעזור לזה, מי שיעלה על מסלול זה אנשים שמתעניינים בזה, אנשים שרוצים לנסות את הגבולות שלהם, לראות למה האוטו מסוגל.

ערסים עם עונדות אוהבים פוזה בכביש... לעונדה שלהם לא תהיה שום פוזה במסלול שלא נדבר על הכישורים של רובם וזה שעונדה זה לא הרכב הכי...

גם כשיהיה מסלול זה ימשיך, המתעניינים בספורט מוטורי וברכב, ז''א החבר'יה היותר רציניים יעברו למסלול אבל הערסים עם העונדות וכו' ישארו ברחוב ויעשו צלחות.

זאת עובדה

אני בתקופה שיש לי את הספרינט בחיים לא עשיתי פתיחות ושום דבר כזה, יש לי קטעים של להאיץ קצת מהר (נגיד אחרי המחסום של הכניסה של אריאל שזה עליה) למשוך טיפה הילוכים אבל אני לא מתחרה באף אחד, אני לא משתולל, אני מפעיל שיקול דעת, אני עוצר בעצור, נותן זכות קדימה ונזהר עד כמה שאפשר!

אין לי צורך לעשות פתיחות כי אני יודע למה הרכב מסוגל ולא מעניין אותי את מי הרכב פותח ואת מי לא, אני נהנה ממנו וזה מה שחשוב לי בפרט! גם ראיתי למה הרכב שלי מסוגל עם נהג טוב (ואני בנתיים לא כזה), מי שמשתולל מחפש צומי, מחפש לצאת גבר וכו', שום מסלול לא יעזור לו כי האגזוז לחץ שלו או הסופית לא יעשו על אף אחד רושם! הצלחות שהוא יעשה רק יביישו אותו, אין פה צומי! אין פה פוזה! ולכן אותו חרא קטן ישאר ברחוב!

הונדה זה רק דוגמא נפוצה, יש לי המון כבוד לרכב הזה אך בדמות שונה מערסמוביל (לא חסר הונדות חזקות בארץ ונהגים טובים שיש להם הונדה).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

למה, באמריקה אין הונדות שעושות טראק דייס?

גם בארץ יש עמותה למירוצי דראג כך שגם נהגי ההונדות (אלו ששאוהבים קו ישר) יוכלו להנות.

צריך להתחיל ממשהו ולאט לאט התרבות תשתנה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אם יהיה ספורט מוטורי מפותח מאוד בארצנו הקטנה תמיד יהו את הערסים צעצוע שמשתוללים עם כל העונדות והקולטים ועושים שטויות בכביש.

הפתרון לכל השתללויות האלה הוא רק אכיפה מוגברת של המשטרה ומתן עונשים כבדים כגון החרמות רכבים והשלכת העברינים לכלא להמון זמן.

יוגב

פורסם

בדיוק שמעתי את זה, קיבלתי שוק.

איך הם לא מתביישים, לפחות היו מודעים למה שהם אומרים.

כואב הלב לשמוע כמה המדינה שלנו אטומה וחושבת שהיא יודעת הכל בעוד אינה יודעת מאומה.

Maserati.

פורסם

חברים, אתם מפספסים את הנקודה.

ערסים שעושים פתיחות ולוחצים, עושים את זה רק ליד אנשים, בדר"כ בתוך העיר ובאזור הומה אדם.

למה להם לעשות את זה במסלול או בתחרות חוקית?

איפה הבנות שיסתכלו עליהם?

לסיכום, הערסים עושים את זה מהסיבה הלא נכונה - פוזה.

אנשים אחרים, עושים את זה בתנאים אחרים ומהסיבה הפשוטה, שהם אוהבים נהיגה.

ספורט מוטורי חוקי ימשוך אליו את אותם אנשים בעוד הערסים ימשיכו לחגוג ברחובות. לצערנו הרב.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...