Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כשאני נותן חצי סוויץ', הנורה לא נדלקת כמו שאמור להיות למרות שההנדברקס משוך. כשאני מניע את האוטו היא נדלקת. מה הבעיה?

שאלה נוספת לגבי התדלוק... לאחרונה ממש התחילה אצלי תופעה שכשאני פותח את הפקק של מילוי הדלק אני שומע אויר שמשתחרר או נכנס פנימה. מדוע?

עד כאן מדובר ברכב שבחתימתי.

יש לי שאלה נוספת שאני שואל עבור חבר מהעבודה:

יש לו לאנסר 92 אוטומט ולפעמים אין לו סטרטר ורק מכות פטיש משחררות את הסטרטר. האם עליו להחליף סטרטר?

תודה רבה

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

1= לגבי נורת בלם היד, יתכן וכך מתוכנן המערכת חשמל, שהנורה תדלק רק עם התנעת הרכב, איני בקיא בפיאט ברבו, המתן לרפי לין.

2-הרעש שחרור האוויר שאתה שומע עם פתיחת פקק המיכל הדלק, מעיד על סתימה בחריר הנמצא במכסה שתפקידו לשחרר וואקום , בעת יניקת הדלק, יש לדאוג לשחרור החריר הנמצא במכסה הנסתם על ידי אבק.

3- המתנע בלנסר זקוק כנראה להחלפת פחמים שחוקים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סטרטר שדופקים עליו לא תקין ויש לשפצו. כאשר פותחים מכסה דלק ויש לחץ או תתלחץ נשם המיכל שבמכסה סתום או שהמכסה לא מקורי, לא משנה באיזה מצב נדלק נורית בלם היד העיקר שהוא עובד ומתריא על בלם יד משוך.

נ.ב. כאשר אתה פותח חצי סויץ' והנורה של בלם יד לא נדלקת נסה לשחק עם המקרוסויץ' מתחת לידית של הבלם.

ל'ג בעומר שמח יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

א. תודה לכם על התגובות. לגבי הלאנסר, אעביר את ההמלצה הלאה.

ב. לגבי הבעיות אצלי: אני חייב לציין שברוב הפעמים עניין הנורה עובד פיקס. אחכה לרפי שישפוך אור על הנושא. לגבי החריר הסתום. היכן עליי לחפש אותו? בצוואר הפייה או על הפקק עצמו? לא יכול להיות שזה היה כך מאז ומתמיד מפני שכשקניתי את האוטו לא הייתה הבעיה והייתי נוהג למלא את המיכל עד שנשפך דלק החוצה... מאז זה התחיל.

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תוכן חדש...