Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקליאו (B ספורט) החליטה להיזכר שהיא צרפתיה, והפעם: קילוח קטן של דלק מצינורית גומי בתא המנוע.

מדובר בצינורית בצד ימין של הרכב (או שמאל כשעומדים מול המנוע; צד הנוסע, בקיצור) שמחוברת למנוע עצמו מצד אחד והצד השני הולך לכיוון מיכל הדלק, כשהצינורית עוברת ליד רצועת האביזרים.

מחר אני מגיע למוסך על גרר, ולכן שאלות:

(1) מה מחיר הגיוני להחלפת צינורית גומי כזו?

(2) אני מתכוון להיגרר למוסך "מנור" מורשה רנו בפ"ת, נשמע לכם כמו רעיון טוב?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה לקנות חלק כזה חדש / פירוק ולהרכיב לבד?

רוב הסיכויים שבמוסך יקרעו אותך במחיר (חלק,שעת עבודה,מע"מ)

בד"כ צינוריות דלק מגומי מתחברות לצנרת קשיחה על קיר האש בתא המנוע , לדעתי אתה יכול לבצע את ההח' .

אם החלטת להח' לבד , שים לב לסוג הצינור שאתה קונה , בצינור דלק גמיש יש חוט שזור בתוכו וצינור אוויר ללא חיווט.

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

היי...

אם תרצה לראות, זה לא כזה סיבוך ועדיף כבר להחליף למשהו טוב...

פרוייקט של עופר מצוות PSI, עבודה יפה ואחרי פרוייקט כזה לא תחליף יותר צינורות כאלו...

http://psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14884&highlight=%F6%E9%F0%E5%F8%E5%FA+%E3%EC%F7

מקווה שעזרתי...

נ.ב: הוא דיי תותח בזה אז זה נראה קל כשהוא עושה את זה... אבל תראה אם יש לך את האופציה... לך על זה.

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

1. זו באמת עבודה קלה יחסית.

2. לבדוק טוב טוב טוב טוב שאין נזילות.

3. גם צינורות כאלה צריך להחליף. ההבדל הוא שהרבה יותר קשה לשים לב שהם מזיעים. אני שמתי כאלה, אבל רק בגלל היופי. אלה לא צינורות בלם שעומדים בלחץ מי יודע מה ומתנפחים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הורכב צינור חלופי תוך שימוש במחברים המקוריים (התקינים) וחיבור הצינור למחברים ע"י באנד בכל צד.

הנ"ל בוצע במוסך אקראי (לא מורשה) בעלות של 230 שקל (30 שקל למטר וקצת צינור, 200 שקל עבודה) ובאותה הזדמנות שהרכב היה על הליפט כבר בוצעה הצלבת גלגלים (כל גלגל נשאר באותו צד, רק קדמי הפך לאחורי ולהפך, מדובר בצמיגים עם כיוון גלגול מוגדר)

קרסו רצו על העניין הזה 700 ומשהו שקל (485 שקל החלק, 140 שקל עבודה, ומע"מ תעשו לבד) והיו מוכנים רק לתת 5% הנחה על החלק (25 שקל הנחה... ממש תודה, אבל לא תודה).

תודות:

לירניש (שרשור מעניין!)

ברשד (אתה היחיד שהיה ער בשעות כאלו)

מוסך חאפר ובניו (לא זוכר אפילו איך קוראים לו)

יורופ אסיסטנס

פורסם

תאמין לי... יש לי בדיוק את אותה בעיה (גילו במנור) אני יעשה את זה לבד... זה דיי פשוט כל העניין.

רק אם יש לך בדיוק את הקוטר של הצינור ואורכו זה יעזור לי.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

אורך הצינור אאל"ט קצת יותר ממטר (סביבות מטר וחצי)

קוטר פנימי נדמה לי 8 מ"מ, יש לי חתיכה מהצינור התקול, אם ניפגש באחד המפגשים (אני כנראה מגיע ל-PSI מחר בערב בר"ג, למשל. לא בטוח, נראה) תוכל להביא קליבר ע"מ למדוד את הקוטר הפנימי.

פורסם

המוסכים בימינו איבדו כל חוש של הגינות

זה ממש לא נישמע לי הגיוני לשלם 200 שקל עבודה על החלפת צינורית שעולה גרושים. מה גם שלא צריך לחפור עמוק או לפרק משהו כדי להחליף אותה. לי אישית בתנאים ביתיים בלי ליפט לקח 20 דקות להחליף אותה.

יכול מאוד להיות שהמוסך שהלכת אליו באמת זול יחסית למוסכים אחרים אבל זה רק מראה כמה שהמחירים בארץ אבסורדים

יום טוב גם לך

פורסם

נכנסתי לשם בסביבות 9 בבוקר ויצאתי בסביבות 11.

אם היה לי את החלק המקורי של קרסו אז באמת מדובר ב10 דקות עבודה, לא רציני (אפילו קרסו מתמחרים את זה כ-0.7 שעות עבודה שזה כ-40 דקות)

זה לקח שעתיים כי:

1. נוסה פתרון מסויים (פאצ' רק על החלק הספציפי) שלא הצליח.

2. הייתי צריך לקפוץ להביא צינורית מחנות חלפים.

3. המוסכניק והעוזר שלו עבדו לא מעט על הינדוס הצינורית החדשה, מה שלא היה צריך לעשות אם היה חלק מקורי.

כך שמבחינת עלות עבודה אני חושב שלא עשקו אותי. (וגם 30 שקל על מטר וחצי צינור לא נראה לי בעייתי)

הבעיה היא ש-קרסו דורשים 485 שקל לפני מע"מ על פאקינג חתיכת צינורית פלסטיק מצופה גומי, עם 2 קונקטורים ייחודיים בשני הקצוות.

זו הבעיה.

חלק שבטח מיוצר בסין בעלות חומרים של דולר וחצי.

אם קרסו היו נותנים הצעה כוללת (כולל מעמ ועבודה) של 300-350 שקל הייתי בולע את הצפרדע ומתקן אצלם. אבל הם רצו כפול. ולא קיבלו.

פורסם

שמח לשמוע שהסתדרת היום בבוקר.

אם הוא 8 מ"מ , אני אהמר שזה ההחזרים דווקא.

אבל נעיף מבט פעם הבאה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה בוודאות צינור ההזנה של הדלק ולא ההחזרים.

מדובר בצינור שיוצא מכיוון פילטר הדלק ומגיע לתא המנוע.

אתה מגיע בחמישי בערב?

• תוכן חדש...