Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,ברצוני לרכוש רדיאטור חדש לרכב שלי (רנו 5 GT לצורך העניין).

שמעתי מגוון דעות חלוקות,חלק טענו שרדיאטור נחושת יותר יעיל ועמיד לאורך זמן,ומצד שני היו כאלו שאמרו שרדיאטור אלומיניום אומנם פחות עמיד לאורך זמן מנחושת אך יש לו יכולת קירור הרבה יותר יעילה משל הנחושת.

אז מה דעתכם? להסתפק ברדיאטור נחושת הנפוץ? או לחפש רדיאטור אלומיניום?

תודה מראש.

פורסם

תודה אופיר על הקישור,החלטתי לקנות רדיאטור אלומיניום של רנו 5 1400,הרדיאטור המקורי של הג'יטי לא עומד בעומס וכשאני גודש הוא עובר את החצי,שלא לדבר על ימים חמים שבכלל מקשים עליו.

הבעיה היא למצוא מישהו שמוכר רדיאטור אלומיניום,ואני לא מדבר על בניה אישית שעולה כמו מנוע, אלא ממש רדיאטור אלומיניום תחליפי שיקרר לי בצורה יעילה.

אשמח אם מישהו יפנה אותי ליבואן/מפיץ של רדיאטור אלומיניום ולא נחושת אני מדגיש.

תודה מראש.

פורסם

השאלה היא כמה שורות יש לך ברדיאטור שלך... אם הרדיאטור נחושת מכיל שורה אחת, זה מובן, וככל הניראה הרכיבו באוטו רדיאטור של רנו 5 רגילה...

אני יודע שיש רדיאטורים עם 2 וגם 3 שורות שעשויים מנחושת, הם אמנם יותר כבדים מרדיאטור אלומיניום, אבל, וזה אבל גדול, ניתן לתקן אותו בקלות, בכל מקום שמיתעסק ברדיאטורים. תיזכור שאבנים מעופפות הן דבר די רגיל בארץ...

בקיצור, שווה להשקיע ברדיאטור טוב, בעל כמה שורות.

אולי אפילו ניתן ליבנות לך אחד לפי הרדיאטור שלך (לוקחים את המיכסים ומתקינים כמה שורות בימקום השורה הבודדת שאני די בטוח שיש לך שם)...

נ.ב. ההבדל במישקל בין רדיאטור אלומיניום לנחושת הוא 2-3 ק"ג... זה בערך הבדל המישקל שלי ליפני ואחרי ביקור רציני בשרותים...:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
השאלה היא כמה שורות יש לך ברדיאטור שלך... אם הרדיאטור נחושת מכיל שורה אחת, זה מובן, וככל הניראה הרכיבו באוטו רדיאטור של רנו 5 רגילה...

אני יודע שיש רדיאטורים עם 2 וגם 3 שורות שעשויים מנחושת, הם אמנם יותר כבדים מרדיאטור אלומיניום, אבל, וזה אבל גדול, ניתן לתקן אותו בקלות, בכל מקום שמיתעסק ברדיאטורים. תיזכור שאבנים מעופפות הן דבר די רגיל בארץ...

בקיצור, שווה להשקיע ברדיאטור טוב, בעל כמה שורות.

אולי אפילו ניתן ליבנות לך אחד לפי הרדיאטור שלך (לוקחים את המיכסים ומתקינים כמה שורות בימקום השורה הבודדת שאני די בטוח שיש לך שם)...

נ.ב. ההבדל במישקל בין רדיאטור אלומיניום לנחושת הוא 2-3 ק"ג... זה בערך הבדל המישקל שלי ליפני ואחרי ביקור רציני בשרותים...:wink:

גילי

גילי הרדיאטור הוא מקורי של רנו 5 ג'יטי,איך אני יודע אתה שואל,מכיוון שיש לו כניסה ויציאה לצינורות שמן,דרכו יש קירור שמן ואין את זה אין ברדיאטור של רנו 5 רגילה,זה ידוע שהרדיאטור במכוניות הללו לא מוצלח,הרדיאטור שלי במיטבו אבל הוא פשוט לא מסוגל לתת יותר מזה,לכן אני מחפש תחליף ראוי מאלומיניום.

בקשר למפעל בנחשונים,לפי מה שהבנתי הם מתעסקים עם נחושת אבל אני אנסה בכל זאת אולי יש להם גם אלומיניום.

תודה.

פורסם

תודה,אבל סרדין מאלו שבונה ולוקח מחיר של מנוע חדש,במחירים הללו אני יכול לקנות מסדנת שיפורים בריטית אחד מוכן.אני יודע שמסתובבים תחליפיים מאלומיניום שעושים את העבודה ובמחירים שפויים,פשוט אני מנסה לאתר אותם.

פורסם

כניסות שמן יש גם בגיר אוטומטי, כדי להביא את השמן לטמפ' של 90 מע' ולצנן או לחמם אותו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...