Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחילה העונה החדשה של טופגיר והם החליפו את הליאנה המיושנת לאופטרה (באירופה היא נקראת Lacetti)

לא יודע אם זה בגלל שלי יש מכונית כזאת בדיוק (גם אצלהם מנוע 1800 אבל ידני, בארץ רק אוטומט)

אבל איך שראיתי את זה עלה לי חיוך :)

עכשיו גם שברולט הכינו גרסת מרוצים לאופטרה למירוצי ה WTCC

גרסא עם חיזוקי שלדה שונים, מנוע חדש של 2000 סמ"ק (טורבו?? מישהו יודע?)

Viva La Optra!

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתי זה משודר בארץ באיזה שעות?

בארץ העונה החדשה תשודר נראה לי רק עוד חודש-חודשיים (אם בכלל)

פשוט תוריד פרקים מהאינטרנט

פורסם
דייהו הגיעו עד טופ גיר?

זה ירשם בספרי ההיטוריה.

תקרא לזה איך שאתה רוצה

לדעתי האופטרה נראת טובבב!

ובגלל שיש לי אחת אז גם כן.. היא לא מאכזבת בביצועים

פורסם

זה שהיא החליפה את הליאנה זאת לא בדיוק מחמאה.. :roll:

הליאנה היתה שם כדי שכל עניין ההקפות והתחרות יהיה מצחיק.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

היא שם כי היא זולה וכי הם קיבלו אותה ב-ח-י-נ-ם, לא כי היא שווה משהו :biglaugh:

ואם אתה חושב שלדייהו יש איזושהי יד בבניית האופטרה WTCC ,תתפלא. המכוניות האלו נבנות ע"י סדנה חיצונית(קבלן אם תרצה אפילו) ולא בתוך הבית.

באופן כללי,במהותה זאת מכונית עצובה... נמכרת רק כי היא מתחזה למשהו שהיא לא וכי לאנשים יש זכרון קצר מאוד.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
תקרא לזה איך שאתה רוצה

לדעתי האופטרה נראת טובבב!

ובגלל שיש לי אחת אז גם כן.. היא לא מאכזבת בביצועים

סלח לי,אבל אם אתה חושב שזריזות היא סימן להאצה טובה או בעיטה בגב הוא סימן לדחיפה טובה.

אתה טועה,ומגיע לך כל ההנאה של ליסוע באופטרה. :shock:

פורסם

עכשיו סיימתי לראות... האמת? לא כל כך אהבתי... יותר מדי שינויים.

חבל. היו צריכים להשאיר את זה כמו שהיה פעם.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

דווקא היה ממש מצחיק.

לא מבין למה אנשים בארץ (או בכלל) קונים דייהו במסווה של שברולט, משלמים יותר כסף בקנייה, בטיפולים ואוכלים חרא מהיבואן. שיהיה :|

פורסם

קודם כל הם התיחסו לליאנה לא כאוטו מירוץ ולא כאוטו מיוחד או טוב במיוחד הוא פשוט: reasonaly priced car או בעברית תמורה הגיונית למחיר...

דבר שני אני מת על TOP GEAR איפה אפשר להשיג את הקישורים לפרקים (אם אפשר גם ישנים)...

אם אפשר לאימיול ולא לביטורנט...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
עכשיו סיימתי לראות... האמת? לא כל כך אהבתי... יותר מדי שינויים.

חבל. היו צריכים להשאיר את זה כמו שהיה פעם.

אתה צודק בערך. הבעיה הכי גדולה שלהם זה הם בעצמם. כל פעם שמתחילה עונה אתה מצפה שהם יתעלו על מה שהיה עד עכשיו אבל לא ישנו שום דבר, והאמת שזה די קשה, כי לאט לאט נגמרים הדברים המפגרים שאפשר לעשות עם מכונית. הפרק הראשון בעונה הקודמת הפתיע אותי מבחינה זו לטובה כי זה בדיוק מה שקרה שם - הם נתנו לך הכל מהכל, וזה עדיין היה שונה ממה שהיה מקודם.

הפרק הזה קצת סתמי עם כל הקטע הארוך על האופטרה. וגם הקוניגסג איכזבה נורא, אין לי ספק שעם הסטאפ הנכון היא תהיה מהירה מהבוגאטי והזונדה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...